Ανεκδοτάκια

Ένα αρκετά κρύο αλλά εγώ πέθανα όταν το άκουσα!!!

Λέει ο Τάκης στον Σάκη…
-Ρε μ@λκάκα, ψήνεσε να πάμε στο χωριό μου το σαβατοκύριακο; θα περάσουμε καλά! θα πάμε και βόλτα στο δάσος!!
-Ναι ρε! Μέσα είμαι!
Έρχετε το σαβατοκύριακο, πάνε στο χωριό και πάνε να μπουν στο δάσος…
Ενώ περπατάνε, έρχετε στα μουτρα του Σάκη μια πίτα!
-ρε μαλακα; που με έφερες; πέφτουν πίτες εδώ!!
-έλα ρε, σιγά! προχώρα!!
Μετά από λίγο, αρχίζει και πέφτει μουστάρδα και κέτσαπ πανω στο Σάκη!
-Ρε μαλάκα! τι γίνετε εδώ! πάμε να φύγουμε!
-Σκάσε ρε! σιγά το πράγμα! προχώρα!!!
Μετά από λίγο αρχίζει και πέφτει γύρος πάνω στον Σάκη!
-ρε μαλάκα τι στο διάολο γίνετε εδώ; παμε έξω ρε!

[SPOILER]-Ε σκάσε ρε καραγκιόζη! Άνοιξη είναι! η γύρη από τα πευκα είναι!!![/SPOILER]

Δεν θα ήθελα να πυροδοτήσω άλλη μια ανούσια διαμάχη βορά-νότου, αλλά πληροφοριακά, ο γύρος είναι ΜΟΝΟ το κρέας που ψήνεται στην κάθετη σούβλα.

:thumbup::thumbup::thumbup:

Είναι ο Τάκης και ο Σάκης και περπατάνε σε ένα δρόμο. Εκεί που όλα ήταν ήρεμα πετάγεται από τα στενά ένας τύπος με σκισμένη μπλούζα κλαίγοντας. Πάει ο Τάκης να βοηθήσει και τον ακούει να λέει: “Μου σκίσανε το καινούργιο μου μπλουζάκι!!! Ήταν πανάκριβο γαμώτο!! Ήταν λακόστ!!” Προσπαθεί ο Τάκης να τον ηρεμίσει, αλλά ο Σάκης αδιάφορος του λέει να φύγουν. “Κάτσε ρε Σάκη έχει πρόβλημα ο άνθρωπος.” Και απαντά ο Σάκης: “Αφού τον βλέπεις ρε, το κάνει στα ψέματα. [SPOILER]Κροκοδείλια δάκρυα…”[/SPOILER]

Σοβαρευτείτε λίγο ρε

Ανοιγω λογαριασμο στα δηθεν.Το παρακατω εχει F.S.o.P.(Floydized’s Stamp of Approval) και ειναι αφιερωμενο στο τσουτσεκι.
//
O Σακης κι ο Τακης καναν τη βολτα τους στην αρχαια πολη της Θρινακιας,οταν ξαφνικα ακουσαν δυνατες κραυγες απο καπου κοντα.Ακολουθοντας
τον ηχο φτασαν σε μια σπηλια,μπηκαν μεσα και μετα απο λιγο αντικρυσαν εναν μονοματη γιγαντα που σφαδαζε απο τους πονους,εχοντας καρφωμενο εναν πυρσο στο μοναδικο του ματι.Παρατηρησαν οτι ο χωρος στον οποιο βρισκονταν ηταν γεματος βιβλιοθηκες που στοιβαζαν χιλιαδες τομους ‘‘Larousse Britannica’’,’‘Yδρεια’’ και αλλους παρομοιους δερματοδετους τομους.Αφου κοιταχτηκαν εντρομοι και κυριως απορημενοι για καποιες στιγμες,τελικα ο Σακης βρηκε το θαρρος και απευθυνθηκε στο μονοματη γιγαντα:

-’‘Καλε μου γιγαντα,ποιος σου εκανε κακο?’’
-’‘Ο κανενας!’’
-’‘Και ποιος ειναι αυτος ο κανενας??’’
-Μα ο Οδυσσεας φυσικα.Οδυσσεας.Ο Οδυσσέας, μυθικός βασιλιάς της Ιθάκης,είναι ο βασικός ήρωας στο επικό ποίημα του Ομήρου, Οδύσσεια, και επίσης διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στο άλλο έπος του Ομήρου, την Ιλιάδα. Είναι ευρέως γνωστός για την πονηριά και εφευρετικότητά του, και διάσημος για τα δέκα χρόνια που του πήρε η επιστροφή στο σπίτι του, μετά τον Τρωικό Πόλεμο όπως αλληγορικά του απέδωσε ο Όμηρος. Ήταν γιος του Λαέρτη και της Αντίκλειας, σύζυγος της Πηνελόπης και πατέρας του Τηλεμάχου.
Το γενεαλογικό δέντρο του Οδυσσέα, ενός από τους καλύτερους υπαρχηγούς του Αγαμέμνονα και ήρωα που διακρίθηκε όσο λίγοι στην Ιλιάδα, παραμένει σκοτεινό και δυσνόητο. Ο πατέρας (ή πατριός) του Λαέρτη είναι ο Αρκέσιος, γιος του Κέφαλου (γνωστού ιδρυτή της Κεφαλλονιάς), και εγγονός του Αιόλου. Στην τραγωδία «Ιφιγένεια εν Αυλίδι» του Ευριπίδη ο μυθικός Σίσυφος αναφέρεται ως ο πατέρας του, ενώ πιστεύεται ότι απέκτησε και ένα γιο με την Κίρκη, τον Τηλέγονο.’’
-Ποιοι ειναι ολοι αυτοι…Σισιφος,Ευριπιδης?
-Χμμμ…Σισυφος.Ο Σίσυφος ήταν μια πολύ ξεχωριστή προσωπικότητα της ελληνικής μυθολογίας . Ο Σίσυφος ήταν ιδρυτής και βασιλιάς της αρχαίας Εφύρας, που στη συνέχεια ονομάστηκε Κόρινθος.Ευριπιδης.Ο Ευριπίδης (480 π.Χ. - 406 π.Χ.), υπήρξε τραγικός ποιητής και ένας από τους τρεις μεγάλους διδάσκαλους του αττικού δράματος στο αρχαίο ελληνικό θέατρο. Καταγόμενος από τη Φλύα, δήμος της Κεκρωπίας (σημ. Χαλάνδρι) λέγεται ότι γεννήθηκε στην Σαλαμίνα την ημέρα της ναυμαχίας όταν ο Αισχύλος αγωνίζονταν ως πρόμαχος άνδρας ο δε Σοφοκλής ως έφηβος που έσερνε το χορό των επί το τρόπαιο επινικίων.

-Ο Σακης τα επαιξε και γυρισε στον Τακη(ο οποιος στο μεταξυ ειχε παρει ενα βλεμμα σιγουριας και καθησυχασμου)ακομα πιο απορημενος:

-Μα καλα…τι ειναι ολα αυτα ρε Τακη???
-Ελα ρε Σακη τωρα,σοβαρα δε καταλαβες?
-Τι να καταλαβω ρε Τακη,που στο διαολο ηρθαμε?!?
-Εμενα μου φαινονται ολα πολυ ξεκαθαρα.
-Ξεκαθαρα,μα πως ρε συ Τακη?
-Μα ειναι λογικο,μιλας με τον Πολυφημο,

[SPOILER]το ξακουστο Εγκυκλοπα.[/SPOILER]

:lol::lol:

απο τα καλυτερα!!

Ηταν λιγο προβλεψιμο αλλα τα σπασε παρα ταυτα.

Πλέον,ναι θα το πω,μιλάμε για Δήθεν Αυτοκρατορία8)

Όποιος τολμήσει να εναντιωθεί θα γευτεί την οργή του Σάκη και του Τάκη.

Και θα είναι και λογικό…

μετά από αρκετό καιρό συναντιώνται δυο φίλοι (ας πούμε ο σάκης και ο τάκης μια που είναι στη μόδα)

[B]σάκης:[/B] που σαι ρε φίλε!τι κάνεις???ολά καλά???
[B]τάκης:[/B]τι καλά μωρέ,γαμησέ τα. τρέχω από πολεοδομία σε πολεοδομία και από εφορία σε εφορία.
[B]σάκης:[/B]γιατί ρε τι έγινε?? με τους ημιυαίθριους???
[B]τάκης:[/B] όχι μωρέ, πέθανε η πεθερά μου και τρέχω για τα κληρονομικά.
[B]σάκης:[/B] τι λες τώρα ρε!!!είχε τίποτα η γυναίκα???
[B]τάκης:[/B] μπα, παπάρια μωρέ.κάτι οικοπεδάκια στο βουνό. αρχίδια δηλαδή,ίσα ίσα να τρέχουμε.
[B]σάκης:[/B] όχι ρε, εννοώ αν είχε τίποτα παθολογικό. αν ήταν άρρωστη κτλ.
[B]τάκης:[/B] αααααα, όχι ρε μια χαρά ήταν. σκυλί.
[B]σάκης:[/B]καλά και πως πέθανε ρε συ η φουκαριάρα???
[B]τάκης:[/B]΄να μωρέ. είχε πάει να πάρει κρέας για να φάμε οτ σάββατο. έτσι όπως γυρνάει από τον χασάπη την κοπανάει ένα αμάξι που έτρεχε ,αλλού το κρέας- αλλού η γριά.
γάμησε τα…
[B]σάκης:[/B]σώπα ρε!!!πω πωωωω!!! κι εσείς τι κάνατε???

[SPOILER][B]τάκης:[/B] ε τι να κάνουμε???φάγαμε μακαρόνια.[/SPOILER]

Χα!..

Ειμαστε στο 1997,στο στουντιο των Dream Theater με σχεδον ολα τα μελη μαζεμενα.Ξαφνικα ανοιγει η πορτα,σκαει μυτη ενα καραφλας,τους παρατηρει,παταει ενα κλανιδι και μπηγει τα γελια.Απορημενοι οι της μπαντας,κοιτιουνται μεταξυ τους,του κανει ο Λαμπρις τσιτωμενος’‘Καταρχας ρε φιλαρακι,ποιος εισαι του λογου σου?Κι επειτα,βλεπεις κατι αστειο?’’.’‘Σορι φιλε,απλα το ματι μου επεσε αρχικα σε αυτο το ασιατικο απολειφαδι εκει περα,τη καμαριερα παριστανει?Αχαχαχαχ’’.Τρελαινεται ο Μyung,παει να πει κατι,αλλα πεταγεται εξαλλος ο Πετρουτσι και φωναζει ‘‘για μιλα καλυτερα,ο Τζον ειναι χρονια μελος της μπαντας και τον εχουμε σαν αδερφο!’’.Τον κοιταει ο καραφλας με ενα υπεροπτικο υφακι: ‘‘Τραβα παιξε καμια μπουρμπουληθρα μωρη αψυχη κουραδα που το παιζεις και ιπποτης’’.Ο Λαμπρις δε κρατιεται και του χιμαει…οσο παλευουν ο καραφλας συνεχιζει και κοροιδευει απτοητος ‘‘Καλα τα πας στο ξυλο…και στο τραγουδι δε μπορω να πω,μονο εσυ κι ο Roberto Carlos τετοια φαλτσα 0χα0χα0χα0χα0’’.Μεσα στο χαμο ξαφνικα σκαει μυτη στο στουντιο ο Πορτνοι,βλεπει τη φαση και ρωταει εντρομος ‘‘ωπα ρε παιδια,τι τρεχει,τι γινεται εδω!!!’’.Γυρναει αναψοκοκκινισμενος ο Λαμπρις ‘‘Να αυτος ο μαλακας ξαφνικα μπηκε στο στουντιο και το παιζει ιστοριας,θα τον εγαμησω το μπουστη!!’’. ‘‘ΘΑ ΜΟΥ ΚΛΑΣΕΙΣ Τ’ΑΡΧΙΔΙΑ ΦΙΟΓΚΟ!’’ απανταει ο καραφλας και αρχιζουν παλι να βριζονται μεταξυ τους.Τους χωριζει ο Πορτνοι και φωναζει αγανακτισμενος ''ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ?Εγω το φωναξα το παιδι εδω,ειναι ο καινουριος μας πληκτρας…

[SPOILER],ο Jordan Rudeness.’’[/SPOILER]

οχι ανεκδοτο, αλλα αρκετα γαμηστερη ατακα :

“Αν παντρευόταν η Χάλυ Μπέρι τον Νίκο Γκάλη, θα λεγόταν Χάλυ Γκάλη”

:lol: #-o

:lol::lol::lol:

Ο Πάμπκιν έκανε γερό μπάσιμο…:lol::lol::lol:

απο τότε που ανοίξαμε θέμα για τα μουσικά ανέκδοτα, ολα μπαίνουν εδώ…#-o/:lol:

Χάλυ Γκάλη λέει ο άλλος.! :lol:

Eίναι ένας χριστιανός, ένας βουδιστής κι ένας μωαμεθανός και τσακώνονται για το ποιος θεός είναι καλύτερος. Για να το μάθουν αποφασίζουν να πέσουν από έναν ουρανοξύστη και όποιος έβγαινε με τα λιγότερα τραύματα ειχε τον καλύτερο θεό! Πάει πρώτος ο μωαμεθανός, πέφτει και πέφτοντας λέει: Αλλάχ, Αλλάχ, Αλλάχ και ούτω καθ’εξής. Σκάει κάτω, γίνεται ένα με το πεζοδρόμιο, αίματα παντού, πουτάνα τα κανε όλα. Πέφτει ο βουδιστής λέγοντας: Μπουντα, Μπούντα, Μπούντα… 50 μέτρα: Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα… 30 μέτρα: Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα… 15 μέτρα: Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα… Στα 10 μέτρα κόβει ταχύτητα και προσγειώνεται κανονικά σώος και αβλαβής! Πέφτει κι ο χριστιανός και αρχίζει κι αυτος το δικό του τροπάριο: Έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά… 50 μέτρα: Έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά… 35 μέτρα: Έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά… 20 μέτρα: Έλα Χριστέ και Παναγιά, έλα Χριστέ και Παναγιά… Στα 15 μέτρα: ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ!!! Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα, Μπούντα…

Δικό μου δήθεν, για μαθηματικούς ή όσους μπορεί να το εκτιμήσουν τέλος πάντων.

Πως λέγεται ο Γαλάτης που κάνει βρωμοδουλειές, εξαπατήσεις, αισχροκέρδειες κλπ και στον ελεύθερό του χρόνο ασχολείται με την διάταξη, τη μετάθεση και τον συνδυασμό των στοιχείων διάφορων συνόλων;

[SPOILER]Κομπινατορίξ

[SPOILER]από το Combinatorics (Συνδυαστική) [/SPOILER][/SPOILER]

Μπαχαχαχα, καλό ήτανε.
Περιμένω τοποθέτηση του γνωστού άγνωστου που έφυγε στα ξένα πριν λίγες ημέρες.

Oh no. They’ve taken pumpkin.