Ανεκδοτάκια

ποσοι κνιτες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπακανεις το συστημα φταει

Ποσοι σουρεαλιστες χρειαζονται για να αλλαξουν μια λαμπα?

Μπλε.

Ποσες λαμπες χρειαζονται για να αλλαξουν ενα σουρεαλιστη?

οεο

Ενα που εβγαλα προχτες στο μπασκετ:
-Πως λεγεται η ξανθια μοντελλα που ψηφιζει ΛΑΟΣ?

-Εθνίκι Κάρτσωνα

:roll:

Πως λεγεται το χαλασμενο γιο-γιο?

Γιο-γιοκ

Πως λεγεται η νοικοκυρα που κυκλοφορει στο δασος?

Κοκκινοσκουπιτσα

ακυρα απο μια κλασσικη ηχογραφηση σε κινητο:roll:

Πως λεγεται ο Ιαπωνας νεκροθαφτης?(πυραμιδα αφιερωμενο)

Να-σου-συρω Το-κασονι

:!: :!:

Ενα που εβγαλα πριν καμια βδομαδα. Οποιος καταφερει να γραψει πιο απαισιο ανεκδοτο ειναι θεος.

Ηταν ο Μπου και ο Λου και πηγαιναν με το αυτοκινητο στην εθνικη. Ξαφνικα προκυπτει ενα προβλημα στο μπουζι και το αυτοκινητο εκριγνεται. Βγαινει εξω ο Λου αιμοφηρτος και εκει που πανε να πεταξουν το αυτοκινητο στον γκρεμο για να συνεχισει η κυκλοφορια λεει ο Λου: “Μη παιδια! Ο Μπου-ζει!”

Ει,βρεθηκε το αλλο μισο της Σοφι.Καλα στεφανα.

Πάει το εγγονάκι στον παππού, να περηφανευτεί για το νέο του απόκτημα.

• Τι΄ν΄αυτό; ρωτάει ο παππούς.
  • Είναι ψηφιακή κάμερα, η τελευταία λέξη της τεχνολογίας! Τέλεια!
  • Έχω εγώ μια Kodak από τότε που ήμουν στην ηλικία σου, σίγουρα είναι καλύτερη απ΄αυτήν εδώ! Θα τη φέρω να δούμε ποια είναι πιο καλή!
    Φέρνει την Kodak και αρχίζουν να φωτογραφίζουν χωράφια, λουλούδια, πρόσωπα, νεκρές φύσεις… Και των 2 ίδια ποιότητα… Περιμένουν το βράδυ για να δουν πως θα τα πάνε οι κάμερες τους στο σκοτάδι, πάλι τα ίδια αποτελέσματα. Αποφασίζουν τότε να δούν ποιά κάμερα βγάζει με καλύτερο zoom… Του παπππού τελικά, ήταν πολύ καλύτερη από του εγγονιού!

Ηθικό Δίδαγμα:

Η γερο-kodak έχει το zoom-in:cold:

και αυτο κλασικο…:smiley:

Βλέπει μία ξανθιά γραμμένο στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου της:
“Σε αγαπώ”

• Και εγώ σε αγαπώ, αυτοκινητάκι μου!

Πως λεγεται η ψευτικη πορδη?

Πορδηθεν

Τι ζει στο Βορειο Πολο και το γ@μαμε οποτε θελουμε?

Βολικη αρκουδα

Πως λεγεται το νεκροταφειο στα μεξικανικα?

Λος Ξαπλος Κοκαλιερος:cold::p:p

Είναι που λέτε ένας αγρότης και περνά μπροστά από μια στάνη, καθως όδευε προς το χωράφι του. Κοιτάει κατά κει λοιπόν και τι βλέπει; Ένας βοσκός έπαιζε τάβλι μ’ ένα πρόβατο!! Ξάφνου σταματα απορημένος, παρατηρώντας το βοσκό και το πρόβατο που ερίχναν απανωτές ζαριές! Σε μία φάση λοιπόν δε κρατιεται, και ρωτά τον βοσκό:

-Καλά ρε φιλαράκι, ξέρει τάβλι το πρόβατο;
Κι απαντά ο βοσκός:

-Μπα. Αρχιδια ξέρει. 3-2 νικάω.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ο καπετάνιος στο πλήρωμα:
-Λοιπόν παιδιά έχω ένα καλό και ένα κακό νέο…Με ποιό θέλετε να αρχίσω…;
-Με το καλό,συμφωνούνε όλοι…
-Λοιπόν…Πάμε για 14 όσκαρ…

Τις προάλλες καθόμασταν με μια παρέα σε ένα τραπέζι και κάποιος ισχυρίστηκε ότι η μπίρα περιέχει γυναικείες ορμόνες. Αρχικά γελάσαμε αλλά σαν επιστήμονες που είμαστε είπαμε να το ερευνήσουμε το θέμα. Ήπιαμε ο καθένας από 10 μπίρες (καθαρά για επιστημονικούς λόγους).

Μετά το τέλος του πειράματος καταλήξαμε στα παρακάτω συμπεράσματα:

1.είχαμε παχύνει
2.μιλούσαμε ακατάπαυστα χωρίς να λέμε τίποτα
3.αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην οδήγηση και στο παρκάρισμα
4.ήταν αδύνατο να κάνουμε λογικές σκέψεις
5. μας ήταν αδύνατο να παραδεχτούμε ότι είχαμε άδικο, παρότι ήταν ξεκάθαρο ότι δεν είχαμε δίκιο
6.κάθε ένας μας θεωρούσε ότι είναι το κέντρο του σύμπαντος
7.είχαμε πονοκέφαλο και δεν είχαμε διάθεση για σεξ
8.και η αποκορύφωση: έπρεπε να πάμε κάθε 10 λεπτά στην τουαλέτα και μάλιστα όλοι μαζί.

Περαιτέρω ανάλυση μάλλον είναι περιττή: Η ΜΠΙΡΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΟΡΜΟΝΕΣ

:lol: :lol: :lol:

:bow2:

Εχω νεο καταπληκτικο ανεκδοτο που σκεφτηκα πριν κανα μισαωρο και δερνει ολα οσα εχουν ποσταριστει τα τελευταια χρονια εδω περα. Θελει κανεις να το ποσταρω ή φοβαται την ταπεινωση απο την συγκριση?

ριχτο Λεντ

Λοιπον λοιπον το λεω!

Πανελληνιος διαγωνισμος για το πιο τρου μεταλ συγκροτημα στην Λαρισα. Τα συγκροτηματα παρελαυνουν το ενα μετα το αλλο, με λαδακι στο ατριχο στερνο, με στιχους για πολεμο, δρακους και μαγεμενα δαση και καταγοητευουν το κοινο το οποιο παραλληρει.
Τοτε ειναι που σκαει μυτη ο τελευταιος διαγωνιζομενος, μονος του μπροστα στην κεντρικη επιτροπη. Τον κοιταει ο προεδρος αυτης και τον ρωταει.
“Ισι μονους εισι? Δεν ιεχ’ς γκρουπ?”
“Οχι, κανω σολο καριερα και ειμαι πιο τρου μεταλ απο τους αλλους” απανταει με αγριο βλεμμα εκεινος.
“Καλα, καλα, θα σι δουμ’ κι σενανε”
Γεματος εμπιστοσυνη στον εαυτο του εκεινος βγαζει τον εξοπλισμο του και ως αλλος Geddy Lee παιζει με τα χερια κιθαρα, με τα ποδια πληκτρα και με το στομα φυσαρμονικα. Το κοινο εχει παγωσει. Ο τυπος ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ! Τα τραγουδια του δεν εχουν λογια, δεν μιλανε για δρακους και για πολεμιστες! Κι εχει το θρασος ν’αποκαλει τον εαυτο του τρου μεταλ μουσικο??? Τοτε ειναι που το τραγουδι σταματαει κι απορρημενος ο κριτης τον ρωταει:

“Καλα πιδιμ, εισ’-τρου-μεταλ?”

:lol: :lol:
επικό
γαμάει!