τιναπεις και τινατερνερ.
το αναμένουμε ήδη!
τιναπεις και τινατερνερ.
το αναμένουμε ήδη!
“αποτυπώνει την ζωντανή εκτέλεση όλου του τελευταίου album της μπάντας "The Whirldwind”
:vibrate::vibrate::vibrate:
H deluxe edition της επερχόμενης (επικής από κάθε άποψη) live κυκλοφορίας των Transatlantic θα περιέχει 2 dvd και το audio μέρος σε 3 cd (το σύνολο 5 δίσκοι8O).
Διαβάστε περισσότερα εδώ
Μα τους χίλιους prog οργασμούς αυτό είναι απίστευτο!
__Πω-πω-πω-πω-πω-πω-πω! ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ-ΠΩ!! 8O 8)
__Το περιμένουμε πως+πως!!
__Πώς να μη το περιμένουμε, εδώ μετά από τόσο καιρό και ακόμα να καταφέρω να “ξεχωρίσω (τα καλύτερα) κομμάτια” από το The Whirlwind! Ολο το βάζω να παίζει από την αρχή, λέω “οκ, θα το βάλω να παίζει και όταν θα ακούσω μία κομματάρα, θα την ξαναβάλω στα καπάκια για να “την μάθω” και να την ξεχωρίζω, να επικεντρωθώ λίγο σ’ αυτή και μετά πάμε παρακάτω με την ίδια διαδικασία”, και όλο… καταλάβατε τι γίνεται ε;
__Φτάνει στο τέλος ο δίσκος! :lol: “…φτου! πάλι ολόκληρο τον άκουσα;;!” :lol:
Μα έτσι κι’αλλιώς ένα κομμάτι είναι στην ουσία!
Και ένα βιντεάκι από High Voltage.
–> www.youtube.com/watch?v=sCYZBXBPixg
ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ.
Άντε ρε, βγάλτε δίσκο και ξαναελάτε. 3,5 ώρες λέμε ρε παιδιά.
Shadowcaster έτσι είναι…δεν βαζεις κομμάτι να ακούσεις…βαζεις όλο το δίσκο…!
Κανας άλλος εδώ που να ακούει το δίσκο κάθε μέρα;
Έτσι όπως πάει, το βλέπω για νούμερο ένα της προηγούμενης δεκαετίας. Τα’χει όλα. Απίστευτες συνθέσεις, πολλά κιλά συναισθήματος, παραγωγή άπαιχτη, όση τεχνική χρειάζεται, όμορφους στίχους και η live εκτέλεσή του ήταν απλά Εμπειρία.
Το DVD το’χω προπαραγγείλει ήδη προφανώς. Μουαχαχ
Αναμένοντας να φθάσει το deluxe πακέτο μου θέλω να υπενθυμίσω ότι σας φθονώ ακόμα όσους τους είδατε live…
Επίσης, βρήκα ένα σκονισμένο γάντι και πρέπει να πω, πως καλοί μωρέ οι Transatlantic, αλλά δεν είναι και…Sadist. :lol2:#-o
Κάθε μέρα ο δίσκος “ανεβαίνει” μέσα μου…
απορώ που μπορεί να φτάσει…
*και επιτέλους θυμήθηκα τι μου θυμίζουν μερικά σημεία στον δίσκο…
Kόψτε κουκλί. Σκοτώνει λέμε. Το έχω ήδη wallpaper:D
δε σε χαλάει που έχω τα dvd και περιμένω το υπογεγραμμένο κουτί, ε;
τόσα έχω πει, πρέπει να καταθέσω και την επίσημη αποθέωση για τους Transatlantic. είναι χρέος μου.
με χαλάει [B]ΠΟΛΥ[/B] που έχεις τα dvd (:p), αλλά για τις τζίφρες δεν σκάω:p
Προπαραγγελία play.com, καλά μέσα Νοέμβρη.
Περιμένουμε την αποθέωση. Την κριτική θέλω να την τοιχοκολλήσω δίπλα σε αυτή του SFAM από Βασίλη “Μπλιάχ” Ζαχαρόπουλο. Κανόνισε!
Γαμάτο είναι!!!
Έχει μπει στην ήδη μεγάλη λίστα με τις αγορές!!!
Mην ειρωνευεσαι τον “θεο” ρε συ!!!Τελευταια φορα που ειπα κατι κακο γι αυτον,μπηκε ενα τρολλ και μ εβριζε…Μπορει κι αυτος,οπως και ο Χακος να διαβαζει Ροκιν…!
Παντως αυτο οπως και του Springsteen και κανα 2 ακομα,ειναι ακρως φετιχιστικα και οπως και ο Αstaldo τα χω βαλει στη λιστα αγορων…8)
Φίλε Hokam το ανυσηχητικό είναι ότι δεν λέει να μικρύνει αυτή η λίστα ποτέ!!! Όλο κάτι τέτοια καλούδια βγαίνουν και ψαχνόμαστε!!!
Το καλό είναι ότι το συγκεκριμένο έχει πολύ καλή τιμή!
ΦΥΛΑΚΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΡΕΕΕΕ
Είμαι άφωνος.
[SPOILER]Θα τα πω όλα μαζεμένα μια από τις επόμενες μέρες :p[/SPOILER]
Ωχ φαντάζομαι…
ΥΠΕΡΤΟΥΜΠΑΝΟ;;;
Ποια έκδοση είναι αυτή παίδες και πόσο κοστίζει;
Θα επενδύσω σίγουρα στο DVD.
Ωραίο το κείμενο Outshined!!!
Πρέπει να το έχω σύντομα!!!