Παιδια δεν ξερω τι λετε αλλα εγω αγορασα το διπλο dvd και ειναι απλα τελειο. Παιζουν εκπληκτικα και πως θα γινοταν διαφορετικα αλλωστε και οι ληψεις ειναι φοβερες. Εχει και πολυ ωραια (και μπολικα) πραγματα στo Documentary. Απο τα καλυτερα της χρονιας. Ασε που στο high voltage festival εχει και τη διασκευη Genesis με STEVE HACKETT και γινεται της μουρλης.
όσες φόρες και να το πεις δεν αλλάζει η κάψα…
διπλό DVD και διπλό post (και μάλλον δε διάβασε και το review)…
εμένα πάντως μου ήρθε το σπεσιάλελε και είναι ομορφιά. Οκ κοστίζει κάτι παραπάνω, αλλά είναι από τα κομμάτια που δεν θα χάσει αξία για στραβώσεις όταν το βρεις φτηνότερα και επίσης αξίζει μακροπρόθεσμα να το έχεις (αν είσαι συλλέκτης). Έχω και την αντίστοιχη έκδοση του Live In Europe.
Πωπω άκουσα σε ταξίδι τα audio και ο Daniel πραγματικά ώρες ώρες είναι απολαυστικός ακόμα και όταν συνοδεύει απλώς ως δεύτερος.
Ακούστε λόγου χάρη το section του “Camouflaged In Blue” από το All Of The Above που το ερμηνεύουνμαζί με τον Morse…
Ναι λαθος μου το διπλο Post. Μπερδευτηκε το Laptop. Χαχα :p:p
Καντα ενα delete ρε Outshined. Sorry.
Μαζί σου…κιεγώ μάλλον για τα dvd θα πάω:):!:
Kαλά ρε, βάλανε το Just got paid από Bonamassa και τίποτα από ZZ Top; 8O#-o
Kαι εγώ την έχω την αντίστοιχη του live in Εurope και παρά τη γκρίνια μου με βλέπω να την αγοράζω τελικά και αυτή εδώ…
Αλλά είναι αντικεμενικά ακριβή, κάνε και τη σύγκριση με την αντίστοιχη έκδοση για το Big 4…
#-o#-o#-o
σντοινγκ!Κατι σαπιο υπαρχει στο βασιλειον της Δανιμαρκιας…
Mule:
οικονομικά ξέρεις κάνε τις οικονομίες κλίμακας που θα πουλήσει το ένα και το άλλο και βγαίνει…:lol:
μπροστά μου έχω και το κουτί του Big Four αυτή τη στιγμη. Κι αυτό τσιμπημένο ήταν γαμώ τις συλλογές μου…:lol:
για το τι έχει το DVD είναι λογικά θέμα δικαιωμάτων
επιτηδες το κανει :lol:
Και ο Portnoy με τον Morse ξέρουν απ’ ότι φαίνεται: Πόσο ανελαστική είναι η ζήτηση όταν πουλάς σε τζάνκηδες! :lol:#-o
Ποιά δικαιώματα; για μπουτλεγκ δεν μιλάμε; :-s
Crimson διαφώτισε μας σε παρακαλώ!
pro shot σημαίνει πως είναι επαγγελματική λήψη
υποθέτω πως έχει διάσπαρτα σημεία από το φεστιβάλ όπως αυτό που είναι εδώ και καιρό στο νετ: http://www.youtube.com/watch?v=lHDiPZ49SWU
Επαγγελματική λήψη αλλά όχι επίσημη κυκλοφορία!
Έχω κατεβάσει πολλά pro shot bootlegs από τα γνωστά τορρεντάδικα.
Πολλά από αυτά χρησιμοποιούν υλικό από τις κάμερες που χρησιμοποιούνται για video walls/οθόνες στη διάρκεια της συναυλίας, για αυτό και έχουν επαγγελματική λήψη.
αφού τα λέτε από μονοί σας…
είναι οι οτι εμφανιζόταν στις οθόνες…
που συνήθως είναι μια χαρά εικόνα…
συνήθως σκηνοθέτες και άνθρωποι στις κονσόλες(τεχνικοί ήχου, ηχολήπτες) ηχογραφούν/κρατάν ότι θέλουν
(όπως υπάρχει η εμφάνιση(audio) των megadeth στην αθηνα το 2001 και το to cd το έχουν 2 άτομα #-o)
αλλά τι παίζει και κατάφεραν συγκεκριμένα κομμάτια να υπάρχουν στο dvd δεν ξέρω…
θα ρωτήσω να μάθω…
μερικά pro shot ειναι τρομερά …βλέπεις ας πούμε το METALLICA - 1992.12.07 - Den Bosch, Holland και ψάχνεις το σαγόνι σου…
συγγνώμη για το double post…
κατάφερα τελικά να κατεβάσω το High Voltage Festival DVD
στο κομμάτι βλέπεις τους πάντες με το χαμόγελο…
όλοι δείχνουν να ευχαριστιούνται όσο δεν πάει αυτό που κάνουν…
ακόμη και ο daniel που είναι στο βάθος(αλλά στο κέντρο)
*προσκυνώ πουκάμισο Roine Stolt…
**και δώσε: doctor doctor
*** hopus pocus
****τα dvd εχει πλάνα και απο τον κόσμο που αράζει ή ψωνίζει…ακόμη και λίγα λόγια από μερικές μπάντες…οπότε δεν ξέρω τι ακριβώς είναι το dvd…αν και δεν το βλέπω να πουλιέται κάπου…:?
ΗΡΘΕ, ΗΡΘΕ!!! :yahoo::yahoo:
Άντε καλό λιώσιμο!!!
Τι dvd είναι αυτό; Για δώσε καμιά πληροφορία. Μπορεί να δω και τη φάτσα μου πουθενά!
πολύ θα το ήθελα αλλά απο εκεί που το βρήκα δεν ξέρουν ακριβώς τι είναι…!!! (και πουθενά αλλού.!)
είναι κανονικά pro shot και με λίγα λόγια απο μερικές μπάντες και λίγα πλάνα από τον κόσμο που περιφέρετε…είναι σαν μια (επίσημη)ανασκόπηση…86 λεπτά
άρα είναι κάτι που είναι κάπου να κυκλοφορήσει(???) ή να μπει σε κανένα περιοδικό…
αλλά δεν υπάρχει πουθενά κάποια αναφορά…!! dvd φάντασμα…
πάντως εγώ που το είδα ήταν μια χαρά…έστω 86 λεπτά…
τσέκαρε τα μηνύματα σου…
High Voltage Festival - 2010-07-24/25 - London, UK (DVDfull pro-shot)
Victoria Park
Menu’s - Yes
Chapters - Yes
Proshot shot - Yes
Format - PAL
Quality - A+
Time - 86 mins. - 34 secs.
Lineage: Trade - TMPGEnc Authoring Works 4
AVIcodec Specs:
Video:
9416 Kbps
25.0 fps
720*576 (4:3)
MPG2 = MPEG 2 (SVCD/DVD), Supported
Audio:
384 Kbps
48000 Hz
5 channels
0x2000 = AC3 DVM [0x80], Supported
01 - Intro
02 - Foreigner: Urgent
03 - Foreigner: Feels Like the First Time
04 - The Answer: Under the Sky
05 - Asia: I Believe
06 - Asia: Heat of the Moment
07 - Joe Bonamassa: Just Got Paid
08 - Focus: Hocus Pocus
09 - Magnum: All England’s Eyes
10 - UFO: Doctor Doctor
11 - Marillion: Neverland
12 - Transatlantic: Whirlwind
13 - ELP: Touch And Go
14 - ELP: Rondo
εικόνες:
[SPOILER]
[/SPOILER]
είπε ο Ian Scott (όχι των Anthrax, ο άλλος) χαζεύοντας στον πάνω όροφο του βιντεοκλαμπ.