Trivium-What The Dead Men Say ( 2020 )

trivium-album-cover

  1. IX
  2. What The Dead Men Say
  3. Catastrophist
  4. Amongst The Shadows And The Stones
  5. Bleed Into Me
  6. The Defiant
  7. Sickness Unto You
  8. Scattering The Ashes
  9. Bending The Arc To Fear
  10. The Ones We Leave Behind
4 Likes
1 Like

Πίστεψα ότι έκλεισαν λαηβ για μια στιγμή … Για να δούμε

1 Like
2 Likes

Από μουσική πάμε καλά!!!

2 Likes

Ακούγονται πολύ καλά λόγια για το άλμπουμ αυτό

4 Likes

ηρθε η ώρα να μάθουμε , είναι εκεί έξω

5 Likes

Δεν ξέρω τι γνώμη έχουν οι γνώστες της μπάντας , είναι από τις εκκρεμότητες που έχω και θα αρχίσω να ακούω την δισκογραφία τους σιγά σιγά , πάντως ο φετινός δίσκος τους εμένα μου άρεσε πάρα πολύ

Είμαι στην 2η ακρόαση

3 Likes

Ναι ρε Τρίβιουμ!

Η αλήθεια βρίσκεται στο The Defiant ε.

3 Likes

Και στο sickness unto you :metal:

2 Likes

Όσο συνεχίζω τις ακροάσεις τόσο περισσότερο το γουστάρω

Το λατρεύω τόσο πολύ που αρχίζω να πιστεύω ότι είναι ο,τι καλύτερο έβγαλαν μετά το in waves . Θα δείξει ο χρόνος

1 Like

εχμ…

Ρίξε μια ματιά στο topic αυτό, νομίζω το προηγούμενο (The Sin and the Sentence) άρεσε σε πολλούς. Μετά τα πρώτα τους καλά (Ascendance, Shogun) νομίζω ότι αυτό είναι το καλύτερό τους… μη σου πω ότι είναι και γενικά το καλύτερο για μένα!

Σε κάθε περίπτωση (οτιδήποτε κι αν προτιμάει ο καθένας), η μπάντα φαίνεται να ζει δεύτερη ακμή και μακάρι να τριτώσει το καλό στο μέλλον. Πάντως η μόνη διαφορά στη σύνθεση της μπάντας είναι ο πιτσιρικάς ο Alex Bent στα drums, με τον οποίο είχα πάθει καλή πλάκα στα drum videos που είχε δώσει για τον προηγούμενο δίσκο.

Ωραία νέα λοιπόν, πάει για τα τοπ χρονιάς!

2 Likes

Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς θέλεις να μου πεις , πλην της γνώμης σου φυσικά

Έχω λιώσει την διασκογραφια τους τις τελευταίες 3 μέρες χάρη σε αυτό το άλμπουμ, μεγάλη νίκη για το συγκρότημα αυτό .

Μου άρεσε πολύ το sin and the sentence , θεωρώ το φετινό λίγο καλύτερο .

Το αν είναι κάποιος βάζει το Sin ακόμα πιο ψηλά απ’ ότι εγώ , οκ γιατί όχι δεν βρίσκω λόγο να διαφωνήσω .

Τα έχω όλα φρέσκα , δεν έχω για κανενα να προσαψω κάτι , πλην του silence in the snow οπότε ο χρόνος ίσως δείξει

2 Likes

ΟΚ προφανώς αν τα έχεις ακούσει όλα, τότε πάσο. Νόμιζα ότι δεν είχες ακούσει το Sin and the Sentence. Προσωπικά βρίσκω flat, επαναλαμβανόμενα και χωρίς έμπνευση τα In Waves, Vengeance και Silence. Αλλά όπως λέει και ο dude:

tenor

3 Likes

Εξαιρετικός ο δίσκος. Σε φάσεις νιώθω λες και τα πάντα γύριζουν στο 2005, με την καλύτερη δυνατή έννοια. Όχι ότι θα δικαιωθεί ποτέ το μέταλκορ, αλλά τι α κανς.

Στην ανούσια/αχρείαστη σύγκριση κι εμένα το προηγούμενο μου τα είχε σκάσει καλύτερα, ήταν και μισό-comeback, αν και δε λέει απαραίτητα κάτι αυτό.

Κατά τα άλλα το μισό Vengeance και σχεδόν ολόκληρο το Silence In The Snow έχουν διαγραφεί από τη μνήμη, αλλά το In Waves

absolutely

5 Likes

οπου το In Waves εχει και τη θεικη κομματαρα που λεγεται of all these yesterdays :metal:
Να τα λεμε αυτα :slightly_smiling_face:

Και το Black είναι πολύ καλό από το In Waves!

Οι Trivium είναι πολύ περίεργη μπάντα για 'μένα… Σχεδόν αγαπούσα να τους μισώ. Όταν είχε βγει το Crusade μου άρεσε πολύ, αλλά έχω να το ακούσω από τότε που βγήκε. Το Sin and the Sentence όμως είναι από πάνω μέχρι κάτω δισκάρα και με έπιασε απροετοίμαστο. Σίγουρα είναι ο δίσκος τους που πραγματικά λατρεύω, ενώ οι υπόλοιποι μου φαίνονται ως επί τω πλείστον τραγικά αδιάφοροι. Το καινούριο το άκουσα σήμερα, ήδη 2 φορές, και μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω, ακολουθεί τα βήματα του προηγούμενου, αλλά σίγουρα δεν έφαγα τη σφαλιάρα που έφαγα με το Sin and the Sentence.

4 Likes

Ακριβώς. Εγώ τους είχα σχεδόν ξεγράψει και η έκπληξη που έφαγα με το The Sin and the Sentence είναι ίσως αυτό που λείπει (μη λέμε μεγάλα λόγια τόσο σύντομα, βέβαια) από το νέο άλμπουμ για να το θεωρήσω ισάξιο.

Παραδέχομαι ότι τα 3 albums που ανέφερα δεν τα έχω ακούσει όσο καλά πρέπει. Βέβαια δεν είναι τυχαίο ότι κλείνουν συναυλίες με το In Waves, επομένως πρέπει να του δώσω κι άλλες ακροάσεις (btw για τους Trivium live τα έχουμε πει; Η broken φωνή του Matt τους κρατάει από το να γίνουν μπάντα επιπέδου τοπ 16 Champions League).

Μόλις τελείωσα την πρώτη ακρόαση και δηλώνω σίγουρα ικανοποιημένος. Είναι κλασικό άλμπουμ που οι οργανοπαίχτες παίζουν τόσο όμορφα (ear candy) που συνεχώς θα ανακαλύπτουμε πράγματα με νέες ακροάσεις. Ακόμα δεν έχω εστιάσει στο songwriting (μεγάλο ατού του προηγούμενου δίσκου).

Για τα “παλιά” των Trivium μάλλον διαφωνούμε όλοι σε όλα :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Αγαπημένο μου το Shogun (3-4 εκπληκτικά κομμάτια αλλά και κάποια πιο αδύναμα) και το Ascendance (όπου είναι αρκετά πιο άγουροι αλλά οι ιδέες είναι φοβερές).
Γενικά τους θεωρώ μεγάλη μπάντα, κιθαριστικά…

4 Likes

Τρομερή κιθαριστική μπάντα και τρομεροί κιθαρίστες γενικά. Ακόμα θυμάμαι το solo του In the Fire από τη συλλογή της Roadrunner με τους καλλιτέχνες του roster της, στο οποίο τραγουδάει ο King Diamond και κιθάρες παίζουν οι Trivium (το τραγούδι - κομματάρα έχει γραφτεί από τον Heafy). Η καθαρή φωνή του Heafy προσωπικά σε αρκετά σημεία με εκνευρίζει, κυρίως όταν τραγουδάει με έναν πολύ συγκεκριμένο heavy metal τρόπο που δε μπορώ να τον περιγράψω ιδιαίτερα, αλλά όταν τα τραγούδια είναι ωραία, πρώτον κάποιες λεπτομέρειες σαν αυτή κάνεις πως δεν τις ακούς, και δεύτερον δε χρειάζεσαι πολλές ακροάσεις για να καταλάβεις ότι έχεις να κάνεις με κάτι καλό.

3 Likes