Ναι οκ, εγώ έκρινα το κομμάτι ως αυτόνομο.
Αν τελικά πρόκειται περί intro, αυτό δεν το γνωρίζω και δεν οφείλω να το γνωρίζω
Πρώτα τρία λεπτά: ΠΑΙΧΤΕ ΠΑΝΚ.
Τελευταία δυόμισι λεπτά: ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΝΚ!!
Δικαίωση, νομίζω
Ωραιο video!
Χθες οι Turnstile έπαιξαν ένα benefit gig με ελεύθερη είσοδο στην πόλη τους.
εσπασε και η σκηνη, δεν αντεξε στην πιεση
Unpopular opinion, αλλά νιώθω ότι η φάση με το stage-diving (κι εννοώ τη συχνότητα και τη μορφή του) στα live τους, πέρα απ’ το ότι παίρνει διαστάσεις κλισέ πλέον, αργά ή γρήγορα θα καταλήξει σε μαλακία και θα με θυμηθείτε.
Σε χαρκορ λαϊβ δεν εχεις παει ρε; Ενα πενταλεπτο απο τη ζωη τους
ωω ναι θα περάσουμε πολυ ωραια τον αλλο μηνα…
Φανταστικο κομματι το συγκεκριμενο.
Θα έλεγε κάποιος ότι είναι το πρώτο δυνατό κομμάτι απ αυτά που έχουν δώσει ως δείγματα για τον νέο δίσκο. Λέω εγώ τώρα…
Δεν το έχω ακούσει ακόμη, αλλά το SEEIN STARS/BIRDS ήταν πολύ δυνατά
Θα κάνω εγώ την αρχή να σας βγάλω από τη δύσκολη θέση, και θα πω ότι και τα 4 που έχουν βγάλει είναι μούφα.
Θα δούμε αν θα γίνουν grower, αλλά δεν
Το 1ο που έβγαλαν και ήταν mystery pt.2 δεν είχε λόγο ύπαρξης πέρα από τον προφανή (καπηλευόμαστε την προηγούμενη χιταρα μας) μου είχε αφήσει πολύ κακή γεύση και απογοήτευση, αλλά θα περιμένω το δίσκο
Όλα κομματαρες, το τελευταίο είναι υποτιμητικό να το πούμε έτσι, είναι κάτι περισσότερο, πάμε για δισκαρα.
Το δεύτερο μισό του κομματιού δεν εχει σοβαρο λογο υπαρξης…
Το πρώτο μισό ειναι ωραιο
Συμφωνώ με Death.Eternal αλλά επουδενί δε θέλω να είμαι ούτε party pooper, ούτε και «νοσταλγός».
Όπως είπα και στο πρώτο σχόλιό μου, μου κακοφάνηκε που έδωσαν ως πρώτο σινγκλ, ένα κομμάτι που έχει τόσες πολλές ομοιότητες και στη σύνθεση και στον ήχο, με τον προηγούμενο δίσκο τους και κρίνοντας πάντα με το γεγονός ότι από δίσκο σε δίσκο, έχουν κάνει άλματα (μέχρι στιγμής). Τα άλλα 2 κομμάτια, οκ, έχουν κάποιες στιγμές… ίσως μέσα στον δίσκο ακούγονται ακόμα καλύτερα. Έχουμε πολλά κομμάτια ακόμα, δισκάρα θα βγάλουν πιθανότατα.
Ε πες ότι ένωσαν 2 κομμάτια σε ένα. Άλλωστε, τέτοια instrumental ιντερλούδια, είχαν κάμποσα ανέκαθεν.
Οπως το λες, μέσα στο δίσκο θα ακούγεται μια χαρά αλλά για single λίγο με χάνει.
Προς το παρόν πάντως το Birds μου αρέσει περισσότερο