εγω τα λεω καιρο, μακραν κορυφη τουλαχιστον μεχρι το 6ο του φετινου κυκλου (το οποιο ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ), θα δω σε λιγο και το 7ο.
8 χρονια σειρα και ομως δεν κουραζει καθολου, πλεον τους βγαινουν τοσο φυσικα οι διαλογοι σαν να ειναι πραγματικα συγγενεις (παρα τα οποια προσωπικα προβληματα εχει\ειχε ο sheen, το ολο θεμα με την ανανεωση του συμβολαιου κτλ)
chuck lorre εγγυηση , θελω να τσεκαρω και το καινουργιο του mike & molly (οποιος ξερει κατι ας μιλησει)
ανυπομονω πλεον να ρθει τριτη για καινουργιο επεισοδιο.
Το Mike & Molly είναι το κλασσικό -πλέον- χιούμορ του Chuck Lorre.Δηλαδή το ωραία καμμένο αμερικάνικό,με ατάκες για βιάγκρα,έντερα και λοιπά.
Την βλέπω με μεγάλη ευχαρίστηση,απλά δεν ξέρω λόγω της θεματολογίας της πόσο θα αντέξει…
[SPOILER]Αυτή η Ρόουζ μου κάθεται στο λαιμό. Πραγματικά pain in the ass που λένε. Δεν ξέρω αλλά ήθελα να προχωρήσει μια σχέση με την Μισέλ. Ελπίζω σε καλύτερη τύχη.
Βέβαια οι ατάκες θερίζουν. Ειδικά Αδερφών-Μητέρας. Δακρύζω κάθε φορά:lol::lol::lol::lol: Ίσως να είναι το πρώτο επεισόδιο μετά από πολύ καιρό που με χάλασε λόγο της τροπής:([/SPOILER]
[SPOILER]
Νόμιζα ότι θα αρχίσει από κει με την Τσέλσι, ή με αυτή την καινούργια που είδαμε σε 2 επεισόδια8). Τώρα δεν ξέρω πως θα το συνεχίσουν. Μακάρι σε μια αλλαγή, αν και δεν με χαλάει και πάρααα πολύ… [/SPOILER]
Μιας και τελειωσα ολες τις σεζον :D:D:D και χτες ειδα το πιο προσφατο επεισοδιο
να πω οτι συμφωνω απειρα με τον αποκατω.
Τωρα οσον αφορα για την σειρα ειναι σιγουρα ενα απο τα καλυτερα sitcom !
Απιστευτο γελιο,ολοι οι χαρακτηρες προσφερουν αφθονο γελιο και γενικα
χαιρεσαι να το βλεπεις.
το ξαναπιασα και ξεκινησα την 7η-της οποιας θα δω τα 2 τελευταια τωρα-…epic, οπως ακριβως το αφησα:D
πως γινεται να μην αγαπας εναν τυπο που ειναι μονιμως μεθυσμενος, σεξιστης και σατυρος-και παραλληλα γραφει παιδικα τραγουδια για σειρες της τβ-, εναν πιο-loser-χαρακτηρα-εβερ που πιανει πατο σε καθε επεισοδιο ολο και περισσοτερο και ενα καθυστερημενο χοντραδι που θελει μονο να τρωει, να κλανει, να χεζει και να βλεπει τηλεοραση?