No support,ο μαστερ προφανως ηθελε να εχει την προσοχη του κοινου χωρις να αποσπαται απο support κτλ.
Αλλωστε εχω δει σε παλιοτερες συνεντευξεις οτι προτιμα να μην εχει support!
Αυτο που αποκαλυψε ειναι η συμμετοχη του Gus G στο Firewind…παραξενο ε,;;
Thanks
εντα3ει αμα δεν παρεις κανα free εισητηριο και cd τι να πεις ???
Παιδιά, αυτά δεν έχουν και τόση σημασία…το πραγματικό πρόσωπο του καθενός φαίνεται!!!Αυτό που απομένει είναι ένα βροντερό παρόν στις δύο συναυλίες…έτσι για να κλείσουν τα στόματα…και να καταλάβουν κάποιοι ποιοί είναι απλά “διασκεδαστές”…και ποιοι είναι πραγματικοί “καλλιτέχνες” που σέβονται αυτό που κάνουν…(κάποιοι από εδώ κατάλαβαν προς τι η χρήση αυτών των δύο όρων…)
Να κανω λιγο τον δικηγορο του διαβολου?
Αμα δεν στειλουν το προμο στο ροκιν πως θα γινει το ριβιου? Εχετε δηλαδη την απαιτηση απο τον εκαστοτε συντακτη να σκασει το δεκαπενταρι για να γραψει κριτικη?
Δεν γινονται αυτα ρε παιδια, αν δεν υπαρχει κριτικη τοτε κατηγορηστε την εταιρεια που δεν εστειλε προμο
Για τα περι μη ανακοινωσης της συναυλιας δεν ξερω τι λογος υπαρχει.
παιδιά τώρα είδα τις γκρίνιες σας για το θέμα και είναι δικαιολογημένες.
ας ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα
το rocking.gr δεν έχει κανένα πρόβλημα ούτε με τον uli, ούτε με τους scorpions, ούτε με το fan club τους, όπως υπονοήθηκε. το ξέρετε και το βλέπετε τόσα χρόνια, δεν έχουμε λόγο να αλλάξουμε την στάση μας τώρα. είναι μεγάλη παράληψη από το σάητ η ελλιπής ενημέρωση για την συναυλία και ζητάμε συγνώμη, αλλά αυτό δεν οφείλεται σε “σκοτεινούς κύκλους” και “σκοτεινές δυνάμεις” που πολεμούν το σχήμα. οφείλεται απλά στο γεγονός ότι ο αρχισυντάκτης μας είναι εκτός βάσης κ απασχολημένος πάρα πολύ αυτόν τον καιρό κ έτσι το θέμα “κόλλησε”. είναι καθαρά θέμα γραφειοκρατίας το οποίο θα προσπαθήσω να λύσω προσωπικά άμεσα, ακόμα κ αν δεν είμαι ο καθ’ύλην αρμόδιος.
λυπούμαστε πολύ και ζητούμε συγνώμη. έχει γίνει αβλεψία, δεν έχει γίνει κανενός είδους προσπάθεια συγκάλυψης ή πολεμικής…
ελπίζω να σας κάλυψα.
@six string sting: σε ξέρουμε όλοι προσωπικά κ θεωρώ τα λεγόμενά σου το λιγότερο, άδικα.
edit: http://www.rocking.gr/article5131.php
ΣΗΜΕΙΩΣΗ
ως moderator το έχω πει πολλές φορές, αλλά επειδή βλέπω πως χρειάζεται, θα το ξαναπώ. το ότι στο παρόν τόπικ υπάρχουν κάποια ποστ τα οποία εγκαλούν το site, αυτό δεν πάει να πει ότι θα τα δούμε n time. όσο κ αν σας φαίνεται περίεργο, το φόρουμ είναι τεράστιο και κάποια πράγματα απλά δεν διαβάζονται.αν θέλετε να μας πείτε κάτι, κάντε το στο “προτάσεις-εντυπώσεις”, ή με πμ ή με report για να το δούμε σίγουρα. με γκρίνια σε απλά ποστ υπάρχει περίπτωση κάτι να μας ξεφύγει, όπως στην παρούσα φάση.
Επειδη γνωριζομαστε,θεωρω οτι καταλαβαινετε κ το υφος,αλλα και τον σκοπο των οσων εχω αναφερει…και το εκανα ουσιαστηκα επωνυμα,αλλα και,νομιζω,οτι ως αναγνωστης οπως ανεφερα ηδη,διακαιουμαι να διαμαρτυρομαι…
Οσο για πμ ,μεηλ κτλ,εστειλα και μεηλ με παραπονα στον Κωστη και μου ειχε πει οτι δεν ειχατε λαβει επισημο δελτιο τυπου…λεω οκ,ο προμοτερ μπορει να κοιμαται,ως νεος να εχει πελαγωσει η οτιδηποτε,ομως ο καλλιτεχνης το ειχε αναφερει παντου(στο σαητ του,στο μαησπεης του,παντου,απο τα τελη Ιουνιου!!!),οποτε μπορουσατε να το αναφερετε εστω και με επιφυλαξη,βρε αδερφε…ε,μετα οταν ειδα το tour των Priest,δεν μπορω να κρυψω οτι μου κακοφανηκε η καλυτερα φρικαρα(ως φαν του καλλιτεχνη, αλλα και αναγνωστης του σαητ)!!!Δεν νομιζω οτι σας εστειλαν επισημο δελτιο οι Priest για την βρετανικη περιοδεια τους(!!!);;;;
Μετα,δεν υπονοηθηκε οτι υπαρχει καποια πολεμικη η κακη διαθεση προς το κλαμπ η το γκρουπ,απλα ρε γαμωτο,ο ανθρωπος μας αγαπαει τοσο και νομιζω οτι αξιζει καποιου σεβασμου αν μη τι αλλο…
Θεωρω ομως οτι περα της γνωριμιας μου με αρκετους απο εσας,οφειλω να εκφρασω την αποψη μου(και οχι γκρινια),περα του εαν αυτη σε/σας βρισκει συμφωνους.Θεωρω οτι ειναι περισσοτερο ειλικρινης παρα κακοβουλη(αλλωστε και στο σαητ του φκ,εχετε την πρωτη θεση σε επισκεψιμοτητα( http://www.scorpions.gr/scorps/index.php?option=com_weblinks&catid=15&Itemid=23 )και να εισαι σιγουρος οτι εαν δεν ημουν Αγγλια την μερα του παρτυ σας και ερχομουν,θα σου.σας ελεγα ακριβως τα ιδια(δεν συνηθιζω να κρυβομαι)
Επισης,ισως να μην ξερεις οτι ειχα προτεινει να μου δινατε κ 4-5 ερωτησεις,εαν σας ενδιεφερε να ειχατε κ μια μινι συνεντευξη…
Οπως και να εχει,εστω και αργα,ειναι πολυ κατατοπιστικο το αρθρακι!
[SIZE=“6”]Για οποιον τον ενδιαφερει,η Athens Voice εχει συνεντευξη του Uli![/SIZE]
Rock Hard
ULI JON ROTH To Appear At SCORPIONS Fan Club Party; Greek Dates Scheduled In November
Hot Flashes
New ULI JON ROTH, MARK BOALS Interviews Available
μετά από συνεννόηση με τον Ηλία (κ κακώς δεν το είχα τσεκάρει νωρίτερα κ ο ίδιος), έχω να σημειώσω πως η κριτική είναι άδικη, καθώς οι συναυλίες του Roth υπάρχουν στα live dates εδώ και πάνω από 15 μέρες.
Θα απαντήσει κ ο ίδιος σε λίγο. Φυσικά κ δεν θεωρώ τη δική σου κριτική, κακόβουλη. “λίγο άδικη” την χαρακτήρισα.
Καλησπέρα.
Ως υπεύθυνος ενημερώσεων των live dates μας, έχω να σημειώσω πως μέχρι πριν μία ή δυο βδομάδες δεν είχαμε λάβει την παραμικρή επίσημη ανακοίνωση για το live του Roth. Όπως έχουμε δηλώσει πολλάκις στο παρελθόν, οι συναυλίες που δημοσιεύουμε στην ατζέντα μας είναι μόνο οι επιβεβαιωμένες από κάποιον promoter και αυτό για προφανείς πιστεύω λόγους (οπότε και ο ίδιος ο Roth να το είχε ανακοινώσει, δεν ήμασταν σε θέση να το περάσουμε). Οι δύο ημερομηνίες μάλιστα περάστηκαν έπειτα από e-mail που λάβαμε από το fan club (και περιείχε links σε επίσημες πηγές) και ενώ μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν είχαμε δεχτεί κάποιο email από promoter ακόμα. Οπότε ναι, θα έκρινα κι εγώ άδικη την κριτική περί τούτου, τη στιγμή που οι συναυλίες υπάρχουν στα livedates μας εδώ και πολλές μέρες.
Όσον αφορά τη δημοσίευση ή μη των συναυλιών στα νέα του rocking, να δηλώσω ότι κάτι τέτοιο γίνεται εφόσον έχουμε λάβει κάποιο δελτίο τύπου του διοργανωτή με όλες της χρηστικές λεπτομέρειες. Κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει στην περίπτωση μας και όπως είναι λογικό, δεν ήταν δυνατό να δημοσιευτεί.
Δε χρειάζεται να βλέπετε πράγματα που δεν υπάρχουν. Αλίμονο αν υπάρχουν ίντριγκες και κακά συμφέροντα σε τέτοια πράγματα. Όσο θα απολαύσετε εσείς τη συναυλία, άλλο τόσο θα την απολαύσουμε κι εμείς
Oπως και να’χει,νομιζω οτι το εξαντλησαμε το θεμα …αυριο ο μαγος της κιθαρας,παταει το ποδι του στην χωρα μας και αρχιζει η αντιστροφη μετρηση…:):)
ναι πολύ έκταση δώσαμε, αλλά κ εγώ νιώθω προσβεβλημένος από το παραπάνω… το να κρίνεις τη δουλειά του άλλου είναι εύκολο. και οι χαρακτηρισμοί το ίδιο. απλά στο τέλος λέμε ένα “δεν βαριέσαι” κ όλα περνάνε…[-X[-X[-X
τέσπα να περάσετε όμορφα στη συναυλία.:roll:
Kαλα οκ,ειπε ο καθενας την αποψη του…τωρα τι να κανουμε,νομιζω οτι εξηγησα το καθε τι εγραψα και με το παραπανω,τα αλλα ας τα πουμε απο κοντα,οταν συναντηθουμε…τι αλλο;;;
…να δωσουμε ραντεβου για ξυλο :p:p:p:p
Για ξύλο ραντεβού φυσικά και δε θα δώσουμε:p:p:p…αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θα τα σπάσουμε όλα στη συναυλία!!!:lol::lol::lol:
κρατηστε την ενεργεια σας για την συναυλια ρε παλικαρια !!!θα τα σπασουμε ολα στο παρτυ σημερα
…χμ…για την,η για τις,συναυλιες;;;;;
Εφτασε ο καιρος…time to party…8O8O8O:roll::roll::roll:
Tυχεροι οσοι 8α τον δουν αθηνα και σαλονικα …6 ωρες Uli jon roth live σε 2 μερες !!!
Θα ήθελα και εγώ να γράψω την άποψή μου για το θέμα … αλλά αφού έχουν πέσει ο τόνοι θα το αφήσω! Εξάλου … σε μερικές ώρες θα συναντήσουμε για μια ακόμη φορά τον υπέρτατα Θεό Uli (και ελπίζω και τον Mark Boals) στο party μας και ώς συνήθως θα γίνει της ακολασίας! ¶ντε και αύριο το πρώτο από τα 2 live!!! Θα τα σπάσουμε όλα! Και εδώ και στην Θεσσαλονίκη!
Ετσι μπράβο, ειρήνη υμίν… Αντε, ώρα για να μαθουν οι νεώτεροι περί Tokyo Tapes…
Μία μέρα έμεινε. Δυστυχώς μόνο για Αθήνα, αλλά ας μην παραπονιέμαι. Αύριο αλλάζουμε διάσταση μάγκες…
…θα ελεγα,Tokyo Tapes&other stories