Ελληνική underground σκηνή

ευτυχώς πρόλαβα να τους δω κάποια στιγμή (τους ήξερα και προσωπικά κιόλας από τα φοιτητητικά μου χρόνια)… αν και το στυλ που παίζανε δεν με εντυπωσιαζε ιδιαίτερα, ήταν μπόμπα:!:

(το δυστυχώς που το βρίσκεις? δεν σημαίνει ότι άμα βρεις εταιρία είναι όλα καλά)

Eκτός από τους Revolting, δυστυχώς έχουν σταματήσει και οι Cellebrate.

Γι’ αυτό το καλό που έχουμε να κάνουμε οι περισσότεροι είναι να στηρίζουμε τις μπάντες μας, και να τους δίνουμε κουράγιο να συνεχίζουν ακόμα κι όταν ζορίζονται.

Στο βρόντο όμως, για ελλάδα μιλάμε…

καλα δεν σημανει πως αν ειχαν εταιρια θα ηταν όλα ροδινα αλλα δεν θα μπορουσαν να ειναι και χειροτερα, όλο και λιγα περισσότερα αυτιά θα τους ειχαν ακούσει όπως και να το κάνουμε. Αν και δεν νομίζω να μην βρήκαν εταιρία απλα καμία δεν θα τους έκανε πρόταση της προκοπής φαντάζομαι.

Βασικά αν προσέξετε το CD δεν έχουν βάλει καν barcode επίτηδες, οπότε δε νομίζω να τους έκαιγε να βρουν εταιρεία…:wink:

Καμιά σχέση, έκαναν δικη τους κοπη cd και το κυκλοφορησαν χερι με χερι δεν ήταν κανονικη κυκλοφορία δεν νομιζω να χρειαζοταν καν το barcode (βεβαια απο κανονες αγορας δεν ξερω και πολλα επομενως ας μας διαφωτισει κάποιος που ξερει περισσότερα επι τους θεματος).

Χωρις barcode εχω και το πρωτο των Homo Iratus πριν βρουν εταιρια και το κυκλοφορησουν κανονικα.

Πολλά self produced που έχω δει πάντως έχουν barcode. Anyway…

Lord 13 καθαρός stoner ήχος απο Έλληνες που τα σπάνε

Αξίζουν το κόπο ρίχτε τους μια ματιά

θα πω μερικα απο τα αγαπημενα μου

χασμα,γενια του χαους,αντιδραση,αδιεξοδο,deus ex machina,ανασα σταχτη,πισσα και πουπουλα,τρυπες,ex humans,ηχορυπανση,demaximam,ανωριμοι,γκροβερ,stress,panx romana,ομιχλη,αρχιδια,υστερια

:ok::ok::ok::naughty::naughty:

Δεν ξέρω αν έχει ποσταριστεί πιο πριν αλλά το δισκάκι των Aherusia το άκουσε κανείς? Black Metal στα χνάρια των Rotting Christ με κρητική λύρα. Αnd The Tides Shall Reveal The Traces λέγεται.

εγω εχω ακουσει!!πολυ καλοι μπορω να πω!

Θες να τα φτιαξουμε???

black tulip απάντα στον από πάνω με το όνομα ενός από τα συγκροτήματα που είπες :lol::lol::lol:

:lol::lol: Καλα μαλακα θα σε φτιαξω εγω!!!:stuck_out_tongue:

8)8) ποτε θες??:stuck_out_tongue:

black tulip απάντα στον από πάνω με το όνομα ενός από τα συγκροτήματα που είπες

να υποθεσω το αρχιδια???:roll::-k

:):slight_smile:

μου στειλαν αυτό και εχω πεσει στο πατωμα

ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΟΥ
Η ΤΡΕΛΗ ΜΟΙΚΑΝΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΓΚΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ
ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!
ΑΙΝΤΕ ΠΑΝΚ ΡΕ ΤΟΥΠΑ ΤΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑ ΠΑ ΤΟΥΠΑ ΤΟΥΠΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ
ΜΕ ΖΑΛΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΦΙΑ ΣΟΥ
Η ΚΑΡΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΓΚΟ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ
ΠΑΡΑΜΑΖΟΜΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ!!!

διασκευη στο τσικουλατα #-o#-o#-o#-o

ναι και εγω την πρωτη φορα που το ειχα ακουσει ειχα λιωσει στα γελια…ειεχει πολυ πλακα

Το εχω δει και λαηβ το συγκεκριμενο.Εξαιρετικο !

χοχο καλό!!!

τσεκαρετε ανασα σταχτη!

metal-punk που αξιζει!!