UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Αλήθεια πιστεύεις ότι θα έχει τόσο κόσμο? Γτ οι περισσότεροι γνωστοί μου δε θα πάνε και φαντάζομαι αναλογικά το ίδιο θα συμβαίνει και σε άλλες παρέες. Φαντάζομαι το δεύτερο αφιέρωμα στο rocking σήμερα είναι Τρολαρισμα Ε???:joy::joy::joy::joy:

1 Like

εγω θυμαμαι παντως οτι γενικοτερα στο UTH μαζευε πολυ κοσμο και απεξω, τωρα εαν φανε ακυρα απο αεροπορικες εταιρειες κτλ και δεν ερθουν μπορει να παρουμε και μπαλιτσα να παιξουμε την Παρασκευη πιος ξερει…το γεγονος ομως οτι το Αν ειναι sold out, που πρεπει να ειναι και το πρωτο sold out warm up. Εχω παει warm up που μπορει να ειχε και 50 ατομα, -Winterhawk.

Βάλτε και ένα γκολ για μένα :stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye::stuck_out_tongue_winking_eye:

1 Like

Κ μενα αλλοι τρεις φιλοι που χαν εισιτηριο δεν θα πανε. Μπορει να ναι κ το καλυτερο σεναριο για την διοργανωση. Κ να γινει το φεστιβαλ και να ναι μειωμενος ο κινδυνος λογω χαμηλοτερης προσελευσης

Μην τρελαθούμε ρε παιδιά, είπαμε ντάξει, ούτε το τέλος του κόσμου έρχεται, ούτε κατά πάσα πιθανότητα (λόγω ηλικιών) θα πάθει κάποιος ακόμα και αν κολλήσει όλο το Γκαγκάριν, αλλά μιλάμε πλέον για δημόσια υγεία. Φάουλ του διοργανωτή που δεν ανακοινώνει τίποτα, αλλά τι περιμένουμε και εμείς εδώ? Βλεπουμε τι έχει γίνει στην Ιταλία, δεν μπορεί να σκεφτόμαστε αν θα γίνει ένα φέστιβαλ ή όχι. Θα είναι τουλάχιστον ανεύθυνο αν γίνει.

2 Likes

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω, αλλά θα πω την άποψη μου γιατί συμμερίζομαι πολλά που γράφετε.

Αρχικά, πρέπει να ξεκαθαριστεί αν το “ακυρώνω συναυλίες άνω των 1000 ατόμων” μιλάει για κεφάλια/εισητήρια/χωρητικότητα. Δεν είναι το πρόβλημα οι 1000 και όχι οι 850. Είναι μια στρογγυλοποίηση χάριν στατιστικής, η οποία με την εκθετική αύξηση ασυμπτωτικών φορέων είναι πολύ λογική. Δεν είναι εποχές για δημιουργικές ασάφειες.

Αν αποτρέπονται οι δημόσιες συναθροίσεις, πλην των πολύ απαραίτητων, τότε ένα λάιβ των 300 ατόμων είναι επίφοβο. Ειδικά με τα χνώτα του ενός πάνω στον άλλον.

Πιστεύω αύριο απόγευμα μετά από επίσημες δηλώσεις Κούλη θα είναι ξεκάθαρο το πλαίσιο.

Και πάλι όμως, για μένα το καλύτερο, στην φάση που είμαστε, είναι η αναβολή.

ΑΝ γίνει το φεστιβάλ με μειωμένη προσέλευση, η διοργάνωση σίγουρα κερδίζει, σε επιφανειακή ανάγνωση.

Δεν γίνεται όμως να επιβραβευτούν οι τολμηροί που δεν φοβηθήκανε συνωστισμό, έναντι όσων σκέφτονται 1000 πράγματα. ( edit: Δεν τα βάζω με τους τολμηρούς, αθάνατοι αυτοί που λέει και ένα τραγούδι :stuck_out_tongue: άλλο είναι το πόιντ μου). Και βάζω και εμένα μέσα, που θέλω να πάω στο warm up, και προς το παρόν ακόμη το ζυγίζω γιατί περιμένω ξεκάθαρο πλαίσιο που είπα παραπάνω.

Το επόμενο πιο βέλτιστο που μπορεί να γίνει, για μένα είναι επίσημη τοποθέτηση, σαφής και κατηγορηματική, με διεξοδική ανάληψη ευθύνης ή/και προληπτικών μέτρων. Και όχι το θέμα δεν είναι πως θα κολλήσουμε όλοι από έναν ασυμπτωτικό μεταλλά. Ούτε όμως να φτάσουμε σε ένα σημείο που ο καταναλωτής δεν μπορεί να ακυρώσει μια αγορά του, και να αρχίσουμε τα καουμποϋλίκια, σε φάση ναι οι Atlantean Kodex θα έρθουν, και θα είμαστε 50 άτομα ό,τι καλύτερο, είχα και αντισηπτικό.

Για να το ρίξω και στην πλάκα πάντως, UTH και διαδηλώσεις ΚΚΕ είναι κίνδυνοι για τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. No offence :stuck_out_tongue:

4 Likes

Θέλω να βάλω κι εγώ έναν παράγοντα. Μην ετοιμάζετε τις δάδες από τώρα να κάψετε όποιον διοργανωτή δεν ανταποκριθεί τέλεια. Είναι μία κρίση η κατάσταση, μία ειδική συνθήκη όπου το σωστό και το λάθος είναι γκρίζο.

Να πάρει θέση όσο πιο νωρίς γίνεται; Ναι.

Αλλά φαντάζομαι είναι πάρα πολύ δύσκολη φάση και για τον κάθε διοργανωτή. Τόσες μπάντες από τόσες χώρες, τόσος κόσμος από τόσες χώρες, η φάση είναι ναρκοπέδιο. Το βλέπουμε και στις δικές μας δουλειές φαντάζομαι οι περισσότεροι που άμεσα ή έμμεσα έχουν επηρεαστεί από την κατάσταση.

Οπότε κατ’ εμέ ψυχραιμία η φάση και οι αποφάσεις είναι δύσκολες για όλους μας.

7 Likes

Και οι διοργανωτές, κοιτάνε το πλαίσιο. Δεν νομίζω να υπάρξει διοργανωτής που αν του πουν ακυρώνονται όλα αυτός θα δώσει μάσκες και θα πει ελάτε με ειδικά γάντια. Είναι δύσκολο να προτρέξεις με τις εξελίξεις, εδώ δεν μπορούν θεατές να αποφασίσουν.

Συνεπώς, πρέπει τα νέα μέτρα που θα παρθούν να είναι κατηγορηματικά σαφή. Και να τηρηθούν, με επιπρόσθετα αυξημένο το αίσθημα ατομικής ευθύνης. Αλλιώς να κάνουμε τα λάιβ σε εκκλησίες να μην κινδυνεύουμε (το ξαναρίχνω στην πλάκα).

2 Likes

Κανενας δεν ειπε οτι ερχεται το τελος του κοσμου. Το πως θα αντιμετωπισει ομως την συγκεκριμενη κατασταση η διοργανωση αυτην την στιγμη, ειναι κατι που θα τον επιρεασει στο μελλον.

1 Like

Αν κοινωνήσουμε όλοι και πάμε στο λάιβ?

Summary

4 Likes

Να μας ραντίζουν οι μπάντες με αγιασμό καλύτερα, γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος πως ο διπλανός σου όντως κοινώνησε. Στο μπαρ βέβαια μόνο θεία κοινωνία.

Έχω και άλλη λύση. Να γίνει το UTH την Κυριακή σε εκκλησία, καπάκια από την δέηση περί εμποδισμού εξάπλωσης της ασθένειας. Σίγουρα πράγματα.

2 Likes

1 Like

Νομίζω ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα / φόβος είναι ότι παραδοσιακά έρχονται ξένοι στο UTH

από την Κυριακή που είδαμε Riverside και την προηγούμενη εβδομάδα που είδαμε 2 λαηβ και σήμερα που είχε eyehategod ( είχε άραγε ;; ) δεν βλέπω να έχει αλλάξει κάτι από πλευράς κρουσμάτων . 89 ασθενείς, 2 σοβαρά , 23 στην Αττική

Απλά η κυβέρνηση πήρε κάποια πιο εντατικά μέτρα με το κλείσιμο σχολείων και πανεπιστημίων κυρίως .

Θέλει ψυχραιμία , είμαστε ακόμα σε φάση που είναι διαχειρίσιμη η κατάσταση

Αποδέχομαι ότι ίσως βγήκε ο πίθηκος από μέσα μου που είναι αρκετά μαλάκας ώστε να αποδεχθεί ότι δεν πρέπει να βάλει την καύλα να δει 4-5 αγαπημένες μπάντες πάνω από τη λογική οπότε δείξτε κατανόηση , ε;;

2 Likes

Πάρε μια καρδούλα για την αυτογνωσία, αλλα όχι :smiley:

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές που θα έπαιζαν μεθαύριο στην Αγγλικανική πάντως, ακυρώθηκαν ήδη :stuck_out_tongue:.

Ναι αμέ, κανονικότατα.

Γατάκι :stuck_out_tongue:!

Παιδιά εγώ πιστεύω ότι ο διοργανωτής είναι σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Νομίζω ότι στο παρελθόν έχει δείξει ότι είναι πολύ τίμιος. Ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν, μια και αυτά τρέχουν με την ώρα και όχι με τη μέρα και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει. Το να ακυρώσει τώρα 15 μπάντες των οποίων τα αεροπορικά έχει κλείσει από πέρσι ξέρω 'γω, μάλλον σημαίνει ότι θα μπει τόσο μέσα που απορώ πώς θα ξανακάνει το φεστιβάλ. Ας περιμένουμε τον άνθρωπο, πιστεύω τελικά θα βρεθεί η κατάλληλη λύση, είτε αρέσει αυτή σε κάποιους, είτε όχι. Σίγουρα δε θα αρέσει σε όλους, αλλά τώρα μιλάμε για ανωτέρα βία.

10 Likes

Δεν ξέρω.
Σε μπάντές ακούστηκε οτι δεν έβαζε μεταφορικά αν δεν ερχόντουσαν πρώτα και ακόμα στο FB μοσχοπουλάει tshirt με λογοτυπο Agent Steel αν και λέει ότι το έχει αλλάξει.
Τόσο δύσκολο είναι να κάνει ένα εντιτ στη μακέτα ;

^ ‘‘μοσχοπουλαει’’ t shirt στα 15 ευρώ ενώ μειντεν κ μανογουορ και τόσοι αλλοι τα έχουν 35. Ε καπου έλεος. Και έχει γράψει ότι το logo των agent steel έχει διορθωθεί.

Παιδιά καταλαβαίνω ότι κάποιοι με ηλικιωμένα άτομα στο σπίτι τους δε θέλουν να ρισκάρουν αλλά εγώ αν δεν αλλάξει κάτι θα πάω.
Απτή στιγμή που η χώρα δεν πήρε μέτρα από νωρίς, δεν κλείνει εκκλησίες όπου πάνε οι ευπαθείς ομάδες, που καλουμαι να προστατεψω, και γλύφουν κουταλάκια, άτομα σε καραντίνα στην Ηλεία βγαίνουν για καφέ, κλείνει τις συναυλίες αλλά όχι τα μεγάλα κλαμπ των πόλεων με χωρητικότητα εκατοντάδων που θα γεμισουν το σαββατοκύριακο. Πλέον μπορείς να κολλήσεις οπουδήποτε και οι άνθρωποι που θα έρθουν απτό εξωτερικό περνάνε σκάνερ, στη χώρα τους, πριν ταξιδέψουν.

Όπως είπε κ ο Παντελής πιο πάνω, θα είναι καταστροφή για τον διοργανωτη αν το ακυρώσει. Μιλάμε για φεστιβάλ με 20 μπάντες.

7 Likes

Θα πω ότι είσαι πάρα πολύ σωστός για εμένα Dr Love. Διάβασες την σκέψη μου! Και να συμπληρώσω ότι ο συγκεκριμένος διοργανωτής ,σε πολλά uth έχει μπει μέσα. Είναι πολύ τίμιο παιδί. Με όλο αυτό τον χαμό,ε δεν θα ρίξω το οποίο λάθος σε αυτόν.

3 Likes

Γτ δεν ενημερώνει για μπάντες που έχουν ήδη ακυρώσει όμως???

Δηλαδή ποιες έχουν ακυρώσει;