UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Σε καθιστουμε υπευθυνο, τις κρισιμες τουτες ωρες να ενημερωνεις το κοινο! :stuck_out_tongue:

6 Likes

εγω δε πιστευω οτι θα ερθουν ολες οι μπαντες στο τελος.Αφου οποιος παει γυρναει απο τετοια ταξιδια πρεπει μετα να κατσει 14 μερεσ σπιτι. εγω γυρισα κυριακη απο πσκ στο Λιβερπουλ και τωρα καθομαι μεσα 14 μερες.

Κλεινουν ολα τα σχολεία δημόσια ιδιωτικα και πανεπιστήμια. Απαγόρευση συγκέντρωσεων πανω απο 75 ατομα.

χαλάει η φάση

Εγώ θα αρχίσω να ανησυχώ όταν κλείσουν τις εκκλησίες

2 Likes

Σκουρα τα πράγματα απ ότι μαθαινω

Πάει για ακύρωση;

Αν μου τα ειπανε καλα κάποιες μπαντες ακυρωσαν(ειδικα 2η μέρα)

νταξει ούτως ή άλλως βλέποντας και κάνοντας είναι η φάση . Κάθε μέρα είναι διαφορετική με τέτοια επικαιρότητα

2 Likes

Εγώ είμαι έτοιμος, με την μασκούλα μου, Atlantean Kodex ΔΕΝ ΧΑΝΩ.

(ντάξει πέρα από την πλάκα θα δούμε, όντως σκέφτομαι ότι δεν γίνεται από την μία να βρίζω τις γιαγιάδες που κοινωνούν, από την άλλη να έχω πάει σε 5 λάιβ σε 10 μέρες, θα δούμε…)

7 Likes

εκτός του ότι σε λατρεύω και για τα 2 αντιφορούμενα σχόλια , είμαι πολύ μαλάκας που ο πρώτος συνειρμός για την μάσκα ήταν Crimson Glory και μετά το επεξεργάστηκα καλύτερα ;;;;

5 Likes

Προσωπικα ελπιζω σε αναβολη αν κ ξερω οτι ειναι δυσκολο. Παιζει να μην παω τελικα

1 Like

Κι εγω εκει “ελπιζω” να πω την αληθεια. Μεχρι Πεμπτη απογευμα θα το σκεφτομαι

Ρε γτ κανένας σας που έχει φβ δεν τον ρωτάει στα ίσια αν έχουν ακυρώσει μπάντες? Εγώ αυτό που ξέρω είναι έχουν ακυρώσει ήδη και χεντλαιν

Ποτε θα το μαθει ο κοσμος δλδ? Και τι ειμαστε να ρωταμε στα fb? (Δεν επιτιθεμαι σε σενα @Primordial_hordes, καταλαβαινεις πιστευω)

1 Like

Μακάρι μπορέσει να φέρει τους Καναδούς και τους Atlantean Kodex σε άλλη άσχετη ημερομηνία

Αλλιώς θα το καταπιουμε μιας και θα είναι σωστή απόφαση αλλά θα πονέσει παρά παρά πολύ γιατί άντε να τους δούμε πότε

( ειδικά τις 3 Καναδικές που γαμάνε και ήταν ο λόγος να πάω την πρώτη μέρα )

4 Likes

Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι και γω? Πότε θα μάθει ο κόσμος. Εγώ πάντως το ακύρωσα γτ είχα και ταξίδι να κάνω για να κατέβω Αθήνα. Το ζήτημα είναι ότι θα με χάσει και από επόμενα με αυτή τη συμπεριφορά. Δε θέλουμε να χαλάσουμε τις καρδιές μας με το διοργανωτή και κάνουμε την κότα? Δυστυχώς αυτό αφορά και φίλους μου. Γαμω το αντεργκραου μας γαμω

Τωρα αμα θελουμε να ειμαστε σωστοι, ακυρωση επρεπε…
Καταλαβαινω το κοστος κτλ, απο την αλλη, δυσκολες αποφασεις

4 Likes

Κακα τα ψεματα υπο αυτες τις συνθηκες, ειδικα το σολντ αουτ τιγκα Αν, θα πρεπε να αναβληθει. Καταλαβαινω γτ μπορει να μη το κανει, αλλα εγω δεν νομιζω να παω. Δεν φοβαμαι για μενα προσωπικα, αλλα δεν θελω να χω στον λαιμο μου αλλους κ ας θεωρω οτι η πιθανοτητα ειναι παρα πολυ μικρη

3 Likes

Γενικα δεν βλεπω παντως καμια νεοτερη ενημερωση απο πλευρας διοργανωσης. Το τελευταιο νεο ηταν οτι θα γινει κανονικα το UTH.
Δυστηχως δεν μπορουμε να προβλεψουμε τιποτα για τα δεδομενα αλλαζουν απο ωρα σε ωρα. Εαν δεν ηταν οι Atlantean Kodex την πρωτη μερα- warm up-, και οι τριπλετα Smoulder/Riot City Traveler και ειδικα οι Scald την Παρασκευη, θα συνεχιζα την αποχη μου απο το UTH, που ακολουθω τα τελευταια 5 χρονια τουλαχιστον.

Το κοστος που θα επωμιστει αυτην την στιγμη το φεστιβαλ θα ειναι πολυ μεγαλο σε τυχον ακυρωση και ειδικοτερα χωρις να εχουν αυτοι την ευθυνη.
Εκει ομως που ειναι Φ Α Ο Υ Λ, ειναι οτι 2 μερες πριν ξεκινησει, εχουν αφησει τους “πελατες” τους στο σκοταδι.
Για το γκακαριν, εαν βαλουμε μονο τις μπαντες, crew, staff, πωλητες κτλ. που θα ειναι ενα 100αρι, πιστευω οτι θα ειμαστε στο οριο του 1000αρικου. Κανενας δεν θα κανει καταμετρηση, ομως καπου αυτο ξεπερναει τα καποια ορια.

Με ολα αυτα εχω μπει σε σκεψεις να το πιστολιασω, οχι λογω του κορονοϊου, αλλα εχω σπαστεί με την όλη την φαση.

3 Likes