Ειμαι 50-50 ρε γαμωτο ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα… Ακουω κ πολλους που θα ριξουν πιστολ
Εγω παιδες την μια μερα θα την πιστολιασω. Αν θελει καποιος εισιτηριο της παρασκευης στα 35ε pm me. Ουτως η αλλως μονο για σκαλντ πηγαινα
Δυστυχώς γτχμκτπμ δε θα πάω στο warm up 12/3. Κι επειδή το θεωρώ ρίσκο, το εισιτήριο χαρίζεται. Το πρώτο pm το κερδίζει, με την προυπόθεση να πιει 2 μπύρες παραπάνω
Βρέθηκε ο/η τυχερός
Θα παει κανεις?
Αδερφέ και γω δε θα πάω. Τους είδα το 15 και έστω τη Παρασκευή θα τους δω για κάνα μισάωρο. Οπότε οκ.
από φόβο δεν θα πάτε ;;
Προσωπικά ανήκω σε ευπαθη ομάδα κινδύνου και το Αν επειδή πιστεύω θα είναι πίτα προτιμώ να μη πάω τελικά. Τη Παρασκευή και το Σάββατο θα πάω επιλεκτικά για ένα δύο συγκροτήματα. Ενδιάμεσα θα βγαίνω σίγουρα έξω.
Εγω λιγο φοβο κ λιγο αφραγκια. Δηλαδη warmup θα παω να δω Ατλαντεαν Κοντεξ κ οτι γινει
Riot City και Traveler Πολωνια πιστολι
Με λύπη σας ενημερώνουμε ότι λόγω της υποψίας ασθένειας σε συγκροτήματα Riot city και traveler, αποφάσισαν να περάσουν τα σύνορα και να ακυρώσουν πολωνικές συναυλίες
Η εκδήλωση ακυρώνεται, η επιστροφή των εισιτηρίων θα γίνει σε λίγες ημέρες.
Ζητάμε συγγνώμη για αυτή την κατάσταση.
Ομάδα Helicon
εαν καποιος ξερει Πολωνικα ας μας πει γιατι νομιζω οτι λεει “αποφασισαν να μην περασουν τα συνορα” ή μπορει και να εφαγαν πορτα στα συνορα…
Z żalem informujemy, że z powodu podejrzenia choroby u członków zespołów Riot City i Traveler zdecydowały się one na nieprzekraczanie granicy i odwołanie polskich koncertów.
Wydarzenie zostaje niniejszym odwołane, zwrot pieniędzy za bilety nastąpi w ciągu kilku dni.
Przepraszamy za zaistniałą sytuację.
Helicon Team
Vultures Vengeance πως θα ερθουν απο Ιταλια μετα τα χθεσινα?
Κ διαφοροι Ιταλοι
Πωωω ισχυει, δεν θυμομουν οτι ειναι Ιταλοι…
Ή ειναι σε τουρ, οποτε θα ερθουν απο αλλου, ή θα ακυρωσουν. Οτιδηποτε αλλο ειναι ολιγον τι εγκληματικο
Συζητάμε ποιοι και αν θα πάμε λες και είναι σίγουρο ότι θα έρθουν οι μπάντες
Αφου η τελευταια επισημη ενημερωση ειναι οτι θα γινει, συζηταμε επ αυτου - οχι για τις μπαντες.
Εγώ εχω και τις 3 μέρες,θα πάω
Αν είχε γρήγορα αντανακλαστικά, το φεστιβάλ θα χορηγούσε μια χειρουργική μάσκα με την επίδειξη του εισιτήριου στην είσοδο, και στα συγκροτήματα προφανώς, με τον τραγουδιστή να είναι ένα ερωτηματικό για το κατά πόσον θα ήταν δόκιμο να την φοράει μονίμως!
Εντάξει, αστειευόμαστε αλλά μέχρι την Παρασκευή, μάλλον για ακύρωση το βλέπω το event, με την συγκατάθεση όλων.
Πεμπτη*
Υπάρχουν μπαντες κ κόσμος που ταξιδεύουν ήδη για εδώ,δε νομιζω ότι μπορει να ακυρωθει πια
It is with deep regret and that we must cancel our dates in Wrocław and Łódź. When faced with the decision to confront enhanced border control between Germany and Poland, we decided that we could not risk being detained in quarantine. Such circumstances would not only end our tour, but also leave us unable to travel home. We appreciate your understanding during this disappointing time, and we promise to make it to Poland as soon as we are able.
Our performances in Hof, Germany and at Up the Hammers in will go on as planned.
-Riot City