Λέω εγώ τώρα,μήπως περιμένει να δει εάν βρει συγκροτήματα να τα αντικαταστήσει έστω από Ελλάδα?Μπορεί να περιμένει την σημερινή ανακοίνωση του γκαντεμη. Δεν ξέρω. Μπορεί να σκέφτεται να κάνει και μια μέρα εάν δεν του σκάσουν όλες οι μπάντες. Γενικά δεν είναι τέτοιος διοργανωτής, που θέλει να σε ρίξει.
Επειδή αυτό ακριβώς ξέρω και γω ότι ψάχνει μπάντες να αντικαταστήσει είναι ακόμη μεγαλύτερη ντροπή. Όλοι εμείς που δε μένουμε Αθήνα μπορεί να σκεφτεί πόσα έξοδα θα πρέπει να κάνουμε για να κατέβουμε και να δούμε ή μάλλον καλύτερα για να μη δούμε μπάντες. Το καταλαβαίνω ότι η κατάσταση είναι πολύ περίεργη και ότι τον έχει πιεί και αυτός αλλά αυτό που δε μπορώ είναι να είμαι πρόβατο και να με κοροϊδεύουν. Και πραγματικά στα αρχίδια μου το εισιτήριο δε με νοιάζει να πάρω πίσω φράγκα. Όσον αφορά τα τόσα αεροπορικά προφανώς είναι πάρα πολλά αλλά όπως πολύ καλά ξέρεις οι μισές μπάντες και ίσως παραπάνω παίζουν με δικά τους έξοδα αποκλειστικά
Ντροπή το ότι ψάχνει άλλα ονόματα? Οκ δεκτή η άποψη σου. Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά. Ε δεν νομίζω να σε θεωρεί πρόβατο επειδή δεν ξέρει και αυτός τι θα γίνει στην χώρα μας. Τώρα για τις μπάντες που παίζουν με δικά τους έξοδα, νομίζω ότι κανείς λάθος. Ονόματα που έρχονται από έξω δεν παίζουν με δικά τους έξοδα. Άλλο αμοιβή και άλλο έξοδα. Τι να πω. Φαντάζομαι σήμερα θα καθαρίσει το τοπίο.
Ποιες στον μπουτσο ακυρωσαν?
εγω ξερω για fifth angel και trespass σιγουρα
Για μενα αν εχει ακυρωσει καποιος κ δεν το λες ειναι ντροπη. Μπορει καποιοι να ρχονται αποκλειστικα για καποιες μπαντες κ να προλαβαινανε να κανουν ακυρωσεις κτλ. Σιγουρα η κατασταση θα ναι απελπιστικη για καθε διοργανωτη, αλλα το να ανακοινωσει καποια ακυρωση θα πρεπε να ναι δεδομενο
Πωωωω ρε πουστη!!! Γι αυτούς τους 2 πάω τη δευτερη
δε θελω να σε παρω στο λαιμο μου,ας περιμενουμε
Το ενδεχόμενο να μεταφερθεί το Μαιο υπάρχει; κ πόσο εφικτό είναι;
Eιλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του κάνω τον μαλάκα επειδή τον κάνανε άλλοι πιο νωρίς απο μένα.
E δεν νομιζω ειναι πολλα τα κανονισματα - οι καναδικες πχ ηταν σε τουρ ευρωπη τωρα
Τι θα πει κάνω το μαλακα αν η συναυλία γίνει σεβόμενη τους περιορισμούς του κράτους;
Είπαμε, το σωστό είναι να κλείσουν όλα. Αλλα δεν έχει ψυχή να τα βάλει με το παπαδαριο
Ξαναλέω, επειδή είναι άλλοι μαλακες και ανεύθυνοι, θα γίνεις και συ μαλάκας και ανεύθυνος? Αν σε γεμίζει αυτή η δικαιολογία, be my guest.
Ποιούς περιορισμούς εντωμεταξύ? Εδώ προσπαθούμε να μην γίνουμε ουγκάντα και αρχίζουν και κολλάνε όλοι και με αυτόν τον τρόπο να μην γεμίσουν τα νοσοκομεία ώστε να μπορούν να εξυπηρετήσουν και άλλα περιστατικά και συ μου λες για περιορισμούς και άλλους ανεύθυνους.
Προσωπική ευθύνη λέγεται. Ας περιοριστούμε απλα στα βασικά για 2 βδομάδες, τα οφέλη θα είναι περισσότερα (παρολο που πολύς κόσμος δεν θα τα δεί άμεσα ή έμμεσα) από μια μικρή καταπίεση των αναγκών μας.
Για εμενα ντροπη ειναι απλα και μονο το να ακυρωνουν μπαντες (ειδικα Headline) και να μην δινει δυνατοτητα επιστροφης χρηματων. Αλλα αυτο ειναι το μικροτερο κακο…
Δεν μπορω να κρινω λογικη την αποψη του οτι απαγορευονται συναυλιες πανω απο 1000 ατομα αρα ειμαστε οκ και δεν το ακυρωνουμε. Δεν ειμαστε οκ οταν σε κλειστο χωρο μαζευονται ατομα απο δεκαδες χωρες. Οταν ειμαστε ιδρωμενοι ο ενας πανω στον αλλο. Οχι, δεν ειναι λογικο και δεν θα με πεισει ουτε αυτος ουτε κανενας οτι ειναι.
Καταλαβαινω σε τι θεση ειναι και τι φρικη πρεπει να εχει φαει. Το στηριζω καθε χρονο το φεστιβαλ, αλλα καποια πραγματα ειναι παραλογα και δεν θα τα δικαιολογησω μονο και μονο επειδη μου “αρεσει η φαση”.
Αυτό ξέρω και γω και επίσης για ατλάντεαν και solitary sabred
Νομιζω πλεον οτι επιβαλεται να αναβληθει. Βλεπω οτι και αλλοι ακυρωνουν -ασχετα με το UTH, πχ. Russian Circles- και το πιο τιμιο και σωστο θα ηταν να το αναβαλει. Η κατασταση ειναι παρομοια σε ολη την Ευρωπη.
Αυτό ακριβώς τπτ άλλο
Μικρή καταπίεση αναγκών είναι να μην πάω για καφέ, ποτό πχ που όντως δεν πάω τον τελευταίο καιρό αλλά άλλο έναι ένα φεστιβάλ που κάποιοι περιμένουν τόσο καιρό.
Αν παίξουν ακυρώσεις από αρκετές μπάντες που θέλω να δω δεν νομίζω να ανέβω γιατί είμαι και 250 χλμ μακρια. Κ ας μην δώσει πίσω χρήματα δε με πειραζει
Σε καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, είναι 100% ξενέρωμα, αλλά είναι πλέον (και όντως) ανωτέρα βία. Δεν είναι ότι φταίει ο διοργανωτής που δεν γίνεται, του επιβάλλεται να μην γίνει. Το ωραίο σενάριο για αυτό, είναι να γίνει αργότερα, αλλά αν δεν μπορεί να γίνει αυτό, μπορεί να επικαλεστεί ανωτέρα βία και δεν θα χει και άδικο κιολας.
Τώρα σοβαρά μιλάμε? Επειδή το περιμένουν τόσο καιρό? Πόσο είσαι παιδί μου, 5 χρονών?
Μα δε λέμε ότι φταίει ο διοργανωτής που ακυρώνουν μπάντες. Είναι ΑΤΙΜΟ πράγμα όμως να ακυρώνουν μπάντες και ειδικά headline και να μην ενημερώνεις τον κόσμο γτ επαναλαμβάνω ΄τοι δεν είμαστε όλοι από Αθήνα