Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλοτρια
Σύμφωνοι, είναι Τετάρτη όμως, χθες βγήκαν τα μέτρα, το απογεύμα.
Κανονικά σήμερα πρέπει να ανακοινώσει.
Kαλέ μου @Dr_Love, αν πιστεύεις ότι δεν μπορείς να καταπιέσεις μια απολαυση σου, επειδή “την περιμένεις καιρό”, είσαι 5 χρονών. Αν αυτό δεν το καταλαβαίνεις, την οποία λογική υποστηρίζεις εδώ και 3 ποστ, είσαι 5 χρονών. Δεν μπορώ να στο κάνω πιο λιανά.
Η άλλη περίπτωση, αν δεν είσαι 5 χρονών, είναι να είσαι μαλάκας.
Σόρυ για την επίθεση και προς τους υπολοιπους συμφορουμήτες, αλλά μιλάμε για μια κατάσταση που γίνεται πανικός στην Ιταλία, εδώ προσπαθούμε να μην φτάσουμε σε αυτό το σημείο και βγαίνεις και λες “αφου οι υπολοιποι δεν προσεχουν, στα αρχίδια μου και μένα”. Επίσης λες “το περιμένουμε τόσο καιρό!”.
Το σχολιο μου περι ακυρωσης συγκροτηματων ειναι γενικο. Δεν εχει σχεση με τις δυσκολιες των ημερων. Ηδη ειχαν ακυρωθει 2 Headline και οσο ειχαν παρει εισητηριο επρεπε να εχουν δυνατοτητα επιστροφης. Δεν εχει καμια σχεση αν φταιει ο διοργανωτης η οχι. Δυστυχως για εκεινον, απο την στιγμη που διοργανωνεις κατι, περα απο οποια επιτυχια, πρεπει να εισαι υπευθυνος και για οποια “αποτυχια”. Απλα και μονο σαν γενικο σχολιο για τα περι διοργανωσης. Τα πραγματα πλεον δυστυχως εχουν παρει αλλη - σοβαροτερη - τροπη και απαιτουν σοβαροτητα χειρισμων.
Μάλλον δεν διάβασες καλά, έγραψα και πιστεύω ότι το σωστό είναι να κλείσουν ΟΛΑ.
Το θέμα μου είναι ότι το συγκεκριμένο μπουρδελο κράτος θέλει πάντα από λίγους να κάνουν το σωστό.
Δεν παρεξηγουμαι αλλά δεν έγραψα ότι εγώ περιμένω το uth πως και πως. Ούτε καν τις ήξερα τις περισσότερες μπάντες παλιότερα. Μ αρέσει η φάση, γι αυτό πάω.
Δεν εχει παντα σημασια τι θελει-περιμενει-απαιτει το κρατος. Καποια πραγματα απτονται και αυτου που λεγεται ατομικη ευθυνη.
Σε αυτό το κομμάτι διαφωνούμε. Δεν με απασχολεί σε αυτή την περίπτωση αν το κράτος θέλει απο λίγους το σωστό ή ότι δεν κλίνει τις εκκλησίες για τους γνωστούς λόγους. Θα τους θαψω για αυτό, θα τους κατακρίνω, αλλά συγχρόνως θα κάνω ότι χρειάζεται παρόλο που υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό που δεν θα κάνει ότι χρειάζεται.
Hi there friends
This week have been the most difficult in the history of Up the hammers festival.
It makes absolutely no sense to go now in details now we just need to state the facts.
As of now that we speak the law that was voted on 10 March by the Greek government says that no gigs over 1000 people will take place. Up the hammers is not even close to this number so this is not a problem for both warm up and main fest. We are following what the Greek government says every day and in case things change we will let you know immediately.
The last hours/days some of the bands expressed fear on traveling for medical or personal reasons and in the end decided to cancel their appearance in Up the hammers festival so Slough Feg, Trespass, Riot Act and Fifth angel are not coming to Greece. In addition to that Vultures Vengeance are stuck In red zone in Italy and Solitary Sabred cant make it to Greece. Dexter Ward will perform their set with Vaggelis from Valor and Nikos Papakostas of Strikelight as their singer Mark J Dexter is in red zone.
All other bands taking part in the festival are already here, on tour or willing to come to the festival so unless something else happens we expect no further cancellations.
We quickly searched for replacements and we now have in the line up Sacral rage, Remember Lizzy and Throne of Iron. In addition to that Atlantean Kodex will perform now full set and Toxik will headline both days performing different sets each day with entire “Think this” and “ World Circus” album.
More details about Running order etc t.b.a
We hope you all understand the difficult situation the Festival has to deal with and expect your support.
Θα ειναι σαν να ειναι απ δε χαμερς αλλ δε θα ειναι.
Αστεια πράγματα.
Άμα είναι έτσι το warm up για μένα τουλάχιστον δεν έχει νόημα.
Φαντάζομαι δεν τα δέχεται πίσω τα εισητήρια, οπότε το δικό μου το πουλάω
Τωρα μενει ο Κουλης να πει οτι απαγορευονται και οι συγκεντρωσεις πανω απο 100 ατομα να δεσει το γλυκο.
Η αφού ακύρωσαν οι Riot Act να δεχτούν να έρθουν οι Agent Steel…
Μόνο ΝΤΡΟΠΉ και αίσχος Για το γεγονός του ούτε κουβέντα για επιστροφές εισιτηρίων.
Ηρεμήστε ρε, δεν έχει μιλήσει ακόμα ο κούλης, στο τέλος όλα θα ακυρωθούν. ;p Αλλά από απορία, αν δεν, ποιοί θα πάτε…;
Δεν το ακυρώνουν μη χάσουν τα λεφτά.Τουλάχιστον να μεταφερθεί αλλη ημερομηνία. Εδω ακυρωθηκαν λαιβ με πιο λιγο κόσμο εδω. Τι να λεμε τωρα.
Και γω ηθελα να δω fifth angel αλλα πως να το κανουμε τώρα.
Νομίζω ότι είναι ουτοπικό να μεταφερθεί σε “άλλη ημερομηνία” και να είναι όλες οι μπάντες, δηλαδή καμιά εκατοστή άτομα. Πάρα πολύ κακό timing για το UTH, κρίμα.
Εχει πει απαγορεύοντε συγκέντρωσεις πανω απο 75 ατομα γενικά.
Τόσος κόσμος θα έρθει απο άλλες χώρες. Εγω δε θα ρίσκαρα πάντως να πάω εκει.
To πιο μακρύ και βασανιστικό duck face όλων των εποχών! Κούλης λέμε
…
Η ανακοινωση ειναι οπαδικη. Χατζημεταλλαδικη. Ενταξει τον καταλαβαινω, αλλα θα θελα επισης να υπηρχε πχ η δυνατοτητα επιστροφης χρηματων.
Είναι χατζημεταλλας οπότε τον συμφερει. Κατά τα άλλα κρασάκια και ποικιλίες τυριών