UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Καλα εδω υπαρχει απο κατω ατομο που γραφει ντροπη στις μπαντες. Καθε φορα που το βλεπω κρατιεμαι να μη τον κραξω

2 Likes

Πάμε στοίχημα ότι αυτός θα πάει να κοινωνήσει κιόλας?(αυτός που κράζει εννοω)

Ειναι Αγγλος…

Εγώ απτις 5 μπάντες που ήθελα πραγματικά να δω, οι τρεις είναι fifth angel, trespass, riot act… :persevere:
Θα το σκεφτώ μεχρι τελευταία στιγμη

1 Like

Το Up the Hammers συνήθως δεν με ενθουσιαζε/ πολυαφορουσε, αλλά για το φετινό warm up εχω εισιτήριο από τον Σεπτέμβριο, αποκλειστικά για Atlantean.
Αν όντως δεν ακυρωθεί, θέλω απίστευτα πολύ να πάω.
Αλλά προφανώς δεν είναι τοσο απλό. Κ όπως, πολύ σωστά ειπώθηκε κ πιο πανω, το θέμα δεν είναι η παρταρα μας, αλλά το ποιους θα εκθέσουμε σε κίνδυνο μαζι μας. Οσο για το πλαίσιο που φυσικά κ οφείλει να θέσει αυτός ο συρφετός που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση, δίχως περιθώρια αμφιβολιών κ γκριζων ζωνών ως προς την εφαρμογή των μέτρων προστασίας, αυτό δεν μας απαλλάσσει από την ατομική ευθύνη.
Οπως κ να χει, εφόσον τα δεδομένα αλλάζουν ώρα με την ώρα, αναμένουμε.
Ωστόσο,αν δεν ακυρωθεί, κ δεν αντεξω να χασω για τεταρτη φορά στη ζωη μου τους Atlantean,
μετά παιζει κ να παρω τα βουνά για να μην κολλήσω κανέναν
( Κ πεθαίνοντας, μάλλον, θα βαλω στο mp3player- ναι, εχω ακόμα τέτοιο- να παίζει το Sol Invictus)

6 Likes

Ζηλευω. Ευχομαι αναβολη κ υγεια για ολους

2 Likes

Mια από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει στην ζωή μου:

Kαι φυσικά η μεταπήδηση σε αυτό έχει γίνει από εδώ:

Summary

και μετά απο εδώ:

Summary

6 Likes

Κλαμα κ συγκινηση!
Τα ειχα κ τα τρια ( κ καμια εικοσαρια άλλα μεσα στα χρόνια επειδη τους γαμουσα κ λίγο λογω χρήσης…)
Στο στρατό ειχα καταφέρει κάπως κ είχα πετάξει το συγκεκριμένο discman πάνω στη λιμουζίνα του στρατηγού που περνούσε μπροστά απο τη σκοπιά μου :joy:

Edit: κι όμως είχε βγει άθικτο!
Αλλες κατασκευές τότε ρε πουστη!
( Boomer mode off)

2 Likes

Βλεποντας παντως πολλα απο τα σχολια θυμηθηκα ποσο με απωθει ο κρετινισμος που επικρατει απο πολλους οπαδους του συγκεκριμμενου μεταλ παρακλαδιου, οσο κ να το αγαπαω μουσικα, στο φεστιβαλ κ γτ πλεον πηγαινω μονο αν εχει κατι πολυ αγαπημενο

3 Likes

Ως χρονιος θαμώνας του φεστιβάλ και απόλυτα ικανοποιημένος όλα αυτά τα χρόνια απο τα group που φέρνει αλλα και απο την διοργανωση ομολογω πως δεν περιμενα τοσο ανευθυνη αλλα και ιδιοτελή αντιδραση του διοργανωτη.
Αναγνωρίζω απολυτα τις δυσκολιες που προκαλει μια ακυρωση(εφοσον η αναβολη ειναι αδυνατη) ωστοσο υπαρχουν περιστασεις στις οποιες αναλαμβανεις τα βαρη που προκυπτουν με βαση το κοινωνικο συμφερον και επουδενι δεν στεκεσαι σε νομικιστικες ακροβασιες(1000-λιγοτεροι κλπ).
Προσωπικα δεν επροκειτο να ζητησω επιστροφη χρηματων και εννοειται θα συνεχισω να στηριζω τετοιες διοργανωσεις αλλα η σταση της διοργανωσης ειναι συνολικα φαουλ.
Παρεπιπτοντως ο διοργανωτης εχει κατα καιρους κατακεραυνωσει απο τα social media τους «Ελληναρες» και την ,κατα τη γνωμη του, ανευθυνη-ανωριμη σταση ζωης τους.Μαλλον ολα αυτα ισχυουν οταν δεν μας επηρεαζουν…

8 Likes

Οι υποστηρικτές του στο ποστ να μη ξεχάσουν να κάνουν λάικ στις επόμενες δημοσιεύσεις του με ακριβό κρασί και δε ξέρω γω τι Σκατα αλλο. Στην υγειά των κορόιδων

2 Likes

Το αστείο είναι οτι οι Agent Steel, αν δεν ήταν μπουνταλάς ο άλλος να αφήνει τον πουθενά να λέει επί σκηνής γαμ… ο Jon Cyriis και οτι γ…μησανε τον μπαμπά σου εξωγήινοι και κάτι άλλα ωραία, αφού πετσοκόψανε τον ύμνο, είχανε κάθε πρόθεση να παίξουν. Αλλά όχι με τον κάθε ασεβή Καραγκιόζη.
Και η απαίτηση ήταν να είχαν έρθει, χωρίς να πληρωθούν. Επειδή τιμιότητα.
Αν δλδ γινόταν κάτι, θα τα βάζανε από την τσέπη τους.

Οι άλλοι που ακύρωσαν Flotsam, το χειρίστηκαν ΑΨΟΓΑ, όποιος και να έφταιγε.

Για τα tshirt κτλ με άσπρο και κόκκινο 3ε κάνει το κομμάτι και μαύρα τα πουλάνε αν δεν κάνω λάθος.
Έχω να πάω και σε KIT + UTH αρκετά χρόνια. Αλλά μην παραμυθιαζόμαστε.

Η μη επιστροφή χρημάτων γίνεται για να μην έχει οικονομική αιμορραγία ο διοργανωτής, αλλά δεν πειράζει αν έχει ο μέσος οπαδός, Παπακωστά overload και -60€. Θα δείς και την μπάντα που παίζει ο διοργανωτής μέτρια κιθάρα, χωρίς καν τον τραγουδιστή της. Τι άλλο να θέλεις. Απλά βλέπω να πέφτει αρκετό μαύρο του χρόνου.
Είμαστε οι επιλογές μας και όταν κάνεις συμβόλαια και διοργανώσεις που κοστίζουν, πάρε και ασφάλειες στις πτήσεις, ώστε να πάρεις πίσω τα λεφτά σου αν γίνει μια στραβή. Αν δεν το έχει κάνεις, δείχνει έλλειψη επαγγελματισμού και αν το κάνει, οπότε δεν χάνει παρά μόνο κάτι λίγα από το μαγαζί μιλάμε για μεγίστη μούφα, αφού το παρουσιαζόμενο φεστιβάλ, που ακόμα προωθείς με ονόματα που δεν παίζουν στο merch λες και να κάνεις ένα paste και 2 post παίρνει πάνω από 5-10 λεπτά, δεν έχει ουδεμία σχέση με αυτό της ανακοίνωσης, πριν 1 χρόνο. Βλέπω να την κάνουν κι οι Καναδέζ σε λίγο, αφού ακύρωσαν 2-3 λαιβ και αυτοί.

1 Like

για τους Καναδους(riot city/traveler) τους βλεπω και εγω χλωμους, εδω για τους Greece 12 points ειμαστε πλεον επικινδυνη χωρα, και θα ειναι σε 2 εβδομαδες σε καραντινα για οσους ταξιδεψουν σε εμας, για τους ιδιους λογους που ακυρωσαν στην Πολωνια.

2 Likes

όσοι γράψατε για αναβολή και όχι ακύρωση θεωρώ ότι είναι ανέφικτο προσωπικά

Επίσης , τρομακτικό το πόσοι ξένοι γράφουν στα σχόλια στο FB και ότι στηρίζουν και θα έρθουν . Γι αυτό χέζεται ο διοργανωτής . Έχει χτίσει πυρήνα οπαδών από εξωτερικό συν το εγχώριο κοινό

Αυτό με την επιστροφή χρημάτων είναι τεράστιο και αδικαιολόγητο φάουλ

Κάθε μέρα αλλάζουν τα δεδομένα , οπότε με τα σημερινά δεδομένα δεν ξέρω αν θα πάω , με έχει ενοχλήσει η φάση

Και πιστεύω , χωρίς να φταίει ο διοργανωτής δυστυχώς μιας και είναι ανωτέρα βία , ότι από λάθος χειρισμό θα πεθάνει σιγά σιγά το φεστιβαλ . Δύσκολο να ξαναστηρίξει ο ντόπιος

2 Likes

Προσωπικα τον διοργανωτη εδω και χρονια τον εκτιμουσα και σεβομουν τις τιμιες προσπαθειες του. Καταλαβαινω οτι ειναι σε δυσκολη θεση, ηρθε ο κορονοϊος και αλλαξε ολα τα δεδομενα, εχει κοσμο που θα ερθει για το φεστιβαλ απο το εξωτερικο, πληρωμενα αεροπορικα για τις μπαντες, πραγματικα δεν θα ηθελα να ειμαι στην θεση του. Αλλα αν ημουν δεν θα το σκεφτομουν πλεον ουτε για αστειο. Η διεξαγωγη του Up The Hammers ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα θα ειναι μια ακρως ανευθυνη πραξη, δεν υπαρχουν δικαιολογιες ετσι οπως ειναι η κατασταση… Το να δηλωνεις “ειμαστε λιγοτεροι απο 1000 ατομα” ειναι σαν να κοροιδευεις τον αλλο στην μουρη του…

7 Likes

Το φάουλ του πάντως είναι πως δεν έχει ματαιώσει το φεστιβάλ.
Κατα τ’αλλα, επιστροφή χρημάτων δεν θα πρεπε να ζητάει ο κόσμος, δεν θα είναι με δική του υπαιτιότητα η ακύρωση (ασχέτως αν μιλάμε για <1000 ατομων - μια υπεύθυνη στάση είναι να ακυρώσεις οτιδήποτε έχει πολλους ανθρώπους σε ένα χώρο). Απλά θα μπορούσε να το χειριστεί πιο έξυπνα ξέρω γω για να μην μπεί τρελά μέσα αλλά και με δεδομένο ότι δεν θα χει τα κέρδη που έχει συνήθως για του χρόνου, με πχ προσφορά για 20% για του χρόνου με το φετινό εισιτήριο.

1 Like

Άρα, προφανώς, πέρα από τον διοργανωτή πιστεύεις πως είναι ανεύθυνοι και όσοι θα πάνε. It goes both ways.

1 Like

Συμφωνώ απόλυτα και εγώ με τους δύο σας. Και εγώ εκτιμώ πολύ το Μανώλη αλλά εδώ είναι φάουλ. Και μια καλή κίνηση είναι που γράφει ο sevec για του χρόνου με τα εισιτήρια. Στηρίζω κάθε χρόνο up the hammer αλλά φέτος για μένα πρέπει να αναβληθεί.

1 Like

Κοιτά αν έχει ασφαλισμένα τα εισιτήρια, γιατί όχι. Αν δεν τα έχει… η αν το παίζει τζόγο, με το να τα βγάλει αργά, δεν είναι σωστό. Πλέον είναι ζήτημα αν έχει 2-3 από τα αρχικά ανακοινωμένα. Ακόμα έχει παλιές αφίσες στα event. κτλ κτλ. Επίσης και πολλοί από το εξωτερικό δεν έρχονται και θα ζητήσουν πίσω.
Δες τι έγινε στο TTF στην Ιαπωνία. Τα λόγια ξέρεις είναι φτηνά.

Το 2010 νομίζω? και με ανωτέρα βία - έκρηξη ισλανδικού ηφαιστείου στο KIT είχαν ας πούμε ακυρώσει μόλις 1-2. Τότε βεβαία έβριζαν τους “Cancelmass”, μετά τους παρακάλαγαν. Δεν ξέρω.
Show must go on που έλεγε κι ο μακαρίτης.
Αν είναι να κολλήσεις θα γίνει. Η πρέπει να πέσει καραντίνα, ή τα άλλα είναι ημίμετρα.

E ναι, σίγουρα.