Δε νομίζω να το έθεσες σωστά. Άμα ήταν ανάμεσα σε πίτσα και σουβλάκι καλά θα είμασταν αλλά μιλάμε για κοκορέτσι και κοτόπουλο με σαλμονέλα
Όλα ήταν καλά μέχρι αυτή την παράγραφο.
Επειδή ένας μεταλλας δεν είναι ειδικός υγείας, δεν κάνει ότι του αναλογεί γιατί …γιατί ακριβώς είπαμε? Για την Καβλα του φεστιβάλ? Αυτός ο μεταλλας λοιπόν που θα πάει , που μπορεί να κολλήσει από έναν άλλον μέταλλα που δεν είχε εκδηλώσει τίποτα ως τότε, μπορεί να βρεθεί δίπλα σε κάποια στο σούπερ μάρκετ που ο άντρας της είναι σε ανοσοκαταστολή και την έκατσε την βάρκα. I rest my case. Είπαμε, δεν θα φρικαρουμε κιόλας, αλλά το minimum που χει να κάνει ο καθένας είναι να προστεθεί ο ίδιος και μετά να προστατεύσει τους διπλανούς του. Και διπλανός δεν είναι μόνο το σόι και οι φίλοι, αλλά και ο άγνωστος που πήγε στο ΑΤΜ μετά από αυτόν.
That’s the good point!
Επίσης, όλοι έχουμε γ@μηθεί από αυτό το πράγμα, έχουν ακυρωθεί τεράστια ταξίδια τελευταία στιγμή η οικονομία έχει πέσει φουλ παγκόσμια, οι επιχειρήσεις είναι σε πανικό και δεν θα ήταν υπερβολή να πούμε πως θα κλείσουν σπίτια σε επίπεδο small and medium enterprise αν συνεχιστεί αυτό το πράγμα κανα μηνα,
το να κλαίμε για τα 60 ευρώ είναι κρίμα αν θέλουμε να λέμε πως είμαστε μεταλαδες και community και και και, αλλά όταν μπαίνουν τα φράγκα στη μέση τα ξεχνάμε όλα… αν νομίζετε πως το μεταλ είναι 100% corporate τότε κάτι δεν πάει καλά σε μένα ή σε σας.
Y.Γ. παπάρια αποζημιώσεις δίνουν οι μισές αεροπορικές (μόνο φόρους κλασσικά με ακύρωση) και ξενοδοχεία δύσκολα
Υ.Γ. 2 Αν νομίζετε πως γίνεται να αναβληθεί ένα τέτοιο φεστ μάλλον δεν έχετε διοργανώσει ποτέ τίποτα
Υ.Γ. 3 Αν κάποιος ρίσκαρε, δούλεψε για χρόνια και τα κατάφερε , μαγκιά του να πίνει ακριβό κρασί. Έτσι κ αλλιώς είναι καλύτερο από το φθηνό
Υ.Γ. 4 θα έχει Traveler και άλλες νέες και παλιές καλές μπάντες. Δεν καταλαβαίνω τα σχόλια περί τελε’ιως διαφορετικού προιόντος
Υ.Γ, 5 Αν ανήκετε σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες πρέπει να κάτσετε μέσα σε καραντίνα. Too bad. Εγώ τρέχω και τρώω καλά σε όλη μου τη ζωή για να μην φοβάμαι τέτοιες μλκιες και εφόσον είναι ακόμα νόμιμο να βγαίνω έξω θα το κάνω, I owe you nothing!
Υ.Γ.6 Αν είστε κοντά στα 70, θα πεθάνετε σύντομα
ΥΓ.7 Aν είναι να πεθάνουμε όλοι, let it be
Τρολ Έτσι???
Αν όχι πραγματικά κρίμα. Και που σαι εμείς να μη κλαίμε για 60 ευρώ Αλλά ο καραζερης να κλαίει Ε?
Απορώ πως συγκρατείται και δε βριζω
Και να πω πως δεν ξέρω καν τον Μανώλη ή πώς τον λένε τον διοργανωτή. Με αυτά που γίνονται είναι τελείως εκτός τόπου και χρόνου η γκρίνια και μου έχουν σπάσει τα νεύρα πράγματα που βλέπω
Εδώ ο κόσμος καίγεται , κλείνουν σπίτια και εμείς κράζουμε έναν άνθρωπο που μας έχει προσφέρει τόσα ενώ κανείς δεν ξέρει τι είναι σωστό και λάθος ακόμα, ούτε καν οι γιατροί, με όλο το σεβασμό
ναι αυτό λέμε κι εμείς εδώ
Κρίθηκε πανδημία η έξαρση του συγκεκριμένου ιού . Δεν λέει πολλά στο πως πρέπει ούτως ή άλλως να συμπεριφερόμαστε αλλά λέει πάρα πολλά σαν ανακοίνωση του Π.Ο.Υ.
Επίσης είχαμε ρεκορ θανάτων στην Ιταλία σε ένα 24ωρο
παρόλο που βρίσκω ψείγματα υποκρισίας στο κράξιμο του UTH όταν σε διάστημα μιας εβδομάδας κόσμος έχει πάει σε HATE / Belphegor / Suffocation , Ved Buens Ende , Riverside , Eyehategod λες και σε αυτά δεν εγκυμονούσε κίνδυνος και την άλλη μέρα έκραζαν εκκλησίες
και παρόλο που δεν υπάρχει άλλη συναυλία που να καίομαι περισσότερο να δω από αυτήν των Atlantean Kodex , θεωρώ σωστό να τα είχαν ακυρώσει όλα
Δεν θα απαιτήσω να το αναβάλλουν , δεν γίνεται κάτι τέτοιο . Ξέρω ότι τέτοια underground ονόματα ίσως να μη τα δω ποτέ . Αν μπορέσουν να φέρουν κάτι αργότερα θα είναι ευχής έργον
Δεν είμαι τακτικός θαμώνας του UTH ούτε με νοιάζει να το υποστηρίξω , είμαι υπερ της επιστροφής χρημάτων εφόσον έχουν ακυρώσει τα μισά συγκροτήματα αλλά δεν θα διαφωνήσω και με την άποψη ότι είναι ένα καλτ φεστιβαλ που ο σταθερός πυρήνας πάει για την φάση και δεν είναι κακό αυτό καθε αυτό
ΥΓ : κακό το ποστ σου ρε Savatage
ΥΓ 2 : έχω εισιτήριο για το warm up . Υπάρχει εσωτερική πάλη για το αν θα παω . Είναι πίθηκάκι vs ορθολογισμός . Σκληρή μάχη , ανέκαθεν ήταν
Αυτος έχει σκοπό και με δύο μπάντες μόνο να το κάνει το απ δε χαμερς.
μπορεί και να ναι κακό ναι
σόρρυ νευρίασα απλά με αυτό με τα κρασιά τέρμα και έχουμε και τα νεύρα μας, έχουμε χάσει όχι 60 ευρλω αλλά δουελιές που σχεδιάζαμε μήνες ολόκληρους έσοδα και όνειρα με αυτόν τον κορονα και κράζουμε τον καημένο τον άνθρωπο που του έτυχε αυτό 2 μέρες πριν το φεστ
και ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει αποζημιώσειςγια λόγους ανωτέρας βίας και όποτε δίνουν είναι αστείες
Εγώ πάντως θα έδινα αποζημίωση της τάξεως του 30% με προτεραιότητα για του χρόνου και θα έκανα crowdfunding για να με στηρίξει η κοινότητα αν λέμε πως υπάρχει, whatever δεν ξέρω σίγουρα αυτός που είναι περισσότερο χαμένος είναι ο διοργανωτής και όχι ο πελάτης σε κάτι τέτοιο εκτός αν αυτός ο Μανώλης έχει βγάλει εκατομμύρια από το up the hammers που δεν το νομίζω και σίγουρα θα έχει κ αυτός καμια οικογένεια
Αντιστοιχη “πιπα” θα εχει και το KIT. Για να δουμε πως θα το αντιμετωπισουν και αυτοι εκει.
σχετικά με το πιθηκάκι vs ορθολογισμός διαφωνώ κάθετα δεν ειναι καθόλου ορθολογικός όλος ο τρόπος ζωής μας όποτε θυμόμαστε το παίζουμε ορθολογιστές αλλά γενικά too busy for logic or to calculate, να πάμε σε κανα event να διασκεδάσουμε και τα παιδιά μας να ναι καλά
και πείτε μου αν ήταν παίγνιο όλο αυτό πώς η ανακοίνωση το μεσημέρι ήταν λάθος και γιατί . Δν ξέρω τι ανακοινώθηκε για πανδημία έχω μείνει στο μεσημέρι από τότε μόνο το φορουμ έχω ανοιχτό ακούω μουσική και διαβάζω νίτσε να ηρεμίσω γιατί έφαγα χοντρά χαστούκια σήμερα το πρωί επαγγελματικά
Συγνώμη αν προσέβαλα κάποιον δεν το ήθελα
Ρε παιδια η σχεση ειναι αμφιδρομη. Δεν μας κανουν χαρες οι διοργανωτες. Το να χεις δωσει πχ 38ε για να δεις καποιες μπαντες κ να ερχονται ξερω γω τα 2/7 κ να σου βαζουν ντοπιους γνωστους δημιουργει ενα ειδος υπεραξιας που λογικα βγαζει κερδισμενο τον διοργανωτη. Μην βγουμε κ δαρμενοι στο τελος για καποια αυτονοητα. Κ δεν ειναι ολοι φασαιοι. Δεν με ενδιαφερει να πληρωνω 60ε για να βγαινω δυο μερες εξω απο ενα κλαμπ κ να πινω μπυρες. Πολλοι παμε για να δουμε καποιες μπαντες. Μας ενδιαφερει η μουσικη. Η αλλη στο φουμπου λεει γιδι οποιον ζηταει καποιου ειδους επιστροφη. Ημαρτον μιλαμε
Άρχιζε να χαρίζεις 60άρικα, αν είσαι τόσο γαλαντόμος.
1.Εκτός από free επανεκδόσεις εισητηρίων, λόγω covid, πολλές αεροπορικές δίνουν και refund.
Και πάλι αν κάνεις φεστιβάλ Χ μεγέθους, αγόρασε ασφάλιση.
Δεν είναι ακύρωση ελέω covid.
2. Εδώ αλλά κι άλλα αναβάλλονται. Τα εισιτήρια είναι το ακανθώδες μέρος. Ούτε το κλάμπ, ούτε οι μπάντες που σε όλα αυτά πληρώνονται μετά.
3. Δεν ζηλεύω. Απλά το λαιφσταιλίκι απο τη μία και ή μαλαματίνε-τρουίλα απο την άλλη δεν μου κολλάνε.
4. Μεγάλο λόγο μην πεις και μεγάλη μπουκιά μην φας. Θα δούμε τι θα έχει όταν γίνει.
Πάντως πέντε αν όχι έξι γκρουπ ακύρωσαν μαζί και ο ένας headliner. Από τη δεύτερη μέρα, 1 group νομίζω μένει, κι αυτό με σύνθεση ανάγκης ? Αν αυτό δεν είναι διαφορετικό…δεν ξέρω τι είναι.
Επίσης έχει 10 αφίσες που έχουν ακόμα λογότυπα Agent Steel. Αν δεν είναι ο άλλος Έλληνας ή δεν κοιτάει τις ανακοινώσεις κάθε μέρα…
5. Μόλις έκανα τσεκάπ και είμαι 100 % υγιής. Δεν σημαίνει ότι δεν θα το σκεφτώ πριν πάω σε μια εκδήλωση. Αν δεν απαγορευτεί η κυκλοφορία…ναι έχεις κάθε δικαίωμα να κάνεις ότι θέλεις, παντώς.
6. Κανείς σχεδόν δεν ξέρει πότε θα πεθάνει. Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να ενεργεί απερίσκεπτα και χωρίς να τον νοιάζει το κοινωνικό σύνολο. Νομίζω έδωσε απτό παράδειγμα άλλος πιο πάνω.
7. Όσοι βιάζονται, να κάνουμε στην μπάντα να περάσουν.
60εX600 είναι 36.000 και μπλουζάκια + 200 ε τον πάγκο Χ 10 πάγκους κτλ.
Αν είναι και σφιχτοχέρης - όπως ακούγεται λχ Doomsword που με το ζόρι πλήρωσε μεταφορικά κτλ, θα ναι δε θα ναι κόστος 10.000 η μέρα ΒΑΡΙΑ με τους φόρους μέσα. Κανα 10-20άρι τη χρονιά θα το βγάζει τα τελευταία χρονάκια. Αυτά για να μην λέμε και ελαφρότητες ότι μπαίνει μέσα.
Το θέμα είναι δεν δίνει ούτε αποζημιώσεις, ούτε τπτ. Και αυτό θα κριθεί στην τελική.
Το ρολό του μαικήνα που τον ενδύονται διάφοροι, πρέπει και να τον τιμούν.
Και ναι αν το έκανε τσάμπα, ας του στήσουν και ανδριάντα. Αλλά δεν το κάνει τσάμπα.
Υπεραξία δεν μου φαίνεται ότι δημιουργεί, ΑΝ έχει πληρώσει ήδη κάποια κομμάτια του φεστιβάλ. Μέσα μπαίνει πιστεύω, αλλά δεν γνωρίζω. Για τις επιστροφές διαφωνούμε, είναι ανώτερα βία, δεν είναι ευθύνη των συγκροτημάτων.
Χαμός γίνεται στο θρεντ ε, παλιός καλός καιρός. Μπορεί και αυτό να ήθελε να πετύχει ο Μάνος. Αλλά αλήθεια, μπορείτε να μου πείτε ποιός θα πάει αύριο???
Γτ μπαινει μεσα αφου δεν θα δωσει επιστροφες; Ισα ισα γλυτωνει κ τα εξοδα καθε μπαντας εδω. Ξενοδοχεια. Βολτες, φαγια. Σιγουρα κατι κ απο τα εισιτηρια. Δεν νομιζω να παρουν λεφτα οσοι προστεθηκαν. Υποθετικα μιλωντας παντα
Κανείς . Μπορεί και όλοι . Θα δούμε
Εγω θα παω παντως και αυριο και μεθαυριο που εχω παρει ticket. Εδω ολον τον καιρο παιρνω μετρο και λεωφορειο, μπαινω σουπερμαρκετ αρα εναν κινδυνο τον διατρεχω ετσι κι αλλιως.
Απλα θα το διαμορφοσω λιγο πιο διαφορετικα απο οτι ειχα αρχικα σκοπο.
Warm up ειχα σκοπο να παω απο την αρχη, Επειδη δεν βλεπω τον λογο πλεον θα παω στους Crush αντε βαρια να παω να δω πιο νωρις και Throne Of Iron και στο ενδιαμεσο κανα σουβλακι.
Παρασκευη, απο νωρις και στους Toxic θα την κανω εαν ηταν 1989-90 μονο θα καθομουν απο τοτε εχω να ακουσω το World Circus… αντε και διαλειμμα Spitfire.
Ειχα σκοπο να ξοδεψω κανα 200αρι σε merch (μιας και ολες οι μπαντες μου αρεσουν), αλλα το πολυ με καμια μπλουζα Scald θα φυγω τελικα, και αυτο παλι θα το σκεφτω.
Και το αλλο…ρε μας κοροϊοδευετε? Ποιοι Remember Lizzy βρε? Παιξαν το '12 και ολο το Αν σηκωθηκε και εφυγε, μονο αυτοι υπηρχαν διαθεσιμοι;
Χαχαχ απαντήσεις με σοβαρότητα και συνέπεια. Θα πεθάνουμε όλοι μαζί κλπ. ;p Ρωτώ γιατί διερωτώμαι και δια εμέ τρομάρα μου.
Εντιτ : αυτό πήγαινε στον rebel
Προχτες με Riverside και προχτες με Suffocation κανεις δεν ειχε διλλημα παντως στο να παει …
καλα αλλο να ειναι και τοσοι Ιταλοι μεσα…
Καλά τους χαζούς κάναμε, μεταξύ μας. Και ακόμα είναι νωρίς για να φανεί το αν υπήρξε θέμα. Ο @Rebel πχ είναι και επαγγελματίας υγείας, είπα μήπως είχε μια γνώμη πιο ξεκάθαρη.