UP THE HAMMERS FESTIVAL XV - Gagarin 205 . 13-14 / 3 / 2020

Πεμπτη για μενα δεν εχει νοημα απο τη στιγμη που θα ξαναπαιξουν παρασκευη. Τωρα θ αποφασισω παρασκευη μεσημερι λογικσ

το διορθωσα λιγο γιατι με την λεξη “θεμα” εβγαινε αλλο νοημα :wink:

όχι ρε , ένα άλλο παιδί που ποσταρε είναι

Βασικα για οποιον θελει να παει μονο για Ατλαντεαν κ θελει να το ρισκαρει η Παρασκευη ειναι καλυτερη. Θα χει πιο πολυ απλα.

2 Likes

ναι μπράβο πάτε όλοι Παρασκευή αν είναι να πάμε εμείς πέμπτη που έχουμε και εισιτήριο . Να πάω 22:30 να μαστε 200 άτομα και σε μιαμιση ώρα να φύγω :joy: :stuck_out_tongue:

5 Likes

Χαχαχα κ θα σκεφτουν ολοι ετσι κ θα γεμισει :stuck_out_tongue:

Ρε μην αποκαλυπτετε το σχεδιο. Ελεγα να στηθω απ εξω αυριο κ αν μπουν λιγοτεροι απο 100 να μπω κ γω

6 Likes

Παντως τι πικρα ρε πστμου…να μετραω λεπτο λεπτο μηνες να σταθω καγκελο να τραγουδησω Σολ Ινβικτους, να παιζουν κ δευτερη μερα κ να μην μου βγαινει να παω. Παρομοια πικρα ειχα περασει μονο οταν ειχαν ακυρωσει οι Conception πριν δεκαετιες

9 Likes

Άβασταχτος ο πόνος…αύριο θα ακούσω τα τελευταία 2. Μεγάλος και ο πόνος που σκεφτόμουν να βρεθούμε μερικοί για κάνα τσίπουρο και μεζέ προ της συναυλίας. Τουλάχιστον έχω τσίπουρο σπίτι :upside_down_face:

7 Likes

Θα ξαναρθουν πιστευω. Εγω ηδη αποφασισα μεσα μου οτι φθινοπωρο αν ειναι ολα καλα θα παω οπου παιζουν χεντλαινερς με το καλο. Κανα φτηνο τριημερακι Γερμανια πχ

Hi Friends,

since we are getting questions about Corona Virus and KEEP IT TRUE, here is an update. The German state Baden Württemberg, where KIT is located, decided today to ban all shows and events with over 1000 people attending, without a time limit for now. We will have a meeting and discussion with the city of Lauda at the end of March. Till then we can do close to nothing and only wait for the future decisions of the state. We ask you to be patient till then. We will do everything in our power to make KIT happen on the original date, but also work on a plan B if we are not allowed to do it in April. We will keep you updated on our facebook site and hope for your understanding!

Metal On

Tarek + Oli

Ναι θα έρθουν στο UTH XXXII σαν nostalgia act όταν θα είναι η καλτ μπάντα των 10’s που ακούγαμε νέοι

1 Like

Διακοπη για διαφημισεις

2 Likes

:joy:

Γι αυτο θα παλεψουμε για εξωτερικο με ωραιες γερμανικες βελουτε σουπιτσες, ξινολαχανο κ σνιτσελακια

Παρομοια μυαλα βλεπω κ στο ΚΙΤ…

1 Like

σε φεστιβαλ που ηταν να γινει το Σαββατο στην Γερμανια

-3 συγκροτηματα, και σου λενε οτι δεν βγαζει νοημα να γινει και δεν θελουν λεει να σου παρουσιασουν κατι μισο. Για οσους ειχαν αγορασει εισητηρια θα επιστραφουν τα χρηματα.

Κουλα με ακους?

image

2 Likes

Να συζητάς με παρέα για το αν θα πας τελικά αύριο για ΑΚ και να σκάει επί τόπου στο κινητό μήνυμα από υπουργείο περι περιορισμού μετακινήσεων.

Ήρθε σε εσάς;

Οπότε, εν τέλει πιστεύει κάνεις σε μεταφυσικά σημάδια; :stuck_out_tongue:

Τώρα, να πω μόνο πως καταλαβαίνω την οπτική του: δεν πήγατε σε συναυλίες τις προηγούμενες μέρες; Αλλά οι ανακοινώσεις τόσο του Κούλη όσο και του ΠΟΥ ήρθαν μετά. Μιλάς με άλλα δεδομένα πλέον.

Τα περί τελικού προϊόντος τα έχετε πει αρκετοί εξαιρετικά.

Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής πάντως.

6 Likes

Μήπως να μαζευτούμε για μπύρες εκεί γύρω (μικρές παρέες ε και σε εξωτερικό χώρο ;p) και να το κλαίμε τραγουδώντας; :")

3 Likes

Το σενάριο αυτό είναι υπαρκτό και αρκετά ελκυστικό, ειδικά το μπύρες σε εξωτερικό χώρο :stuck_out_tongue:

Να ζυγίζουμε κάθε δευτερόλεπτο μέσα σε πλήρη παραλογισμό.

Σίγουρα κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής

δεν ξέρω αν πιστεύω σε μεταφυσικά σημάδια, σίγουρα πιστεύω στα binaural beats και μόλις μου ήρθε ένα που λέει πως σκοτώνει τον κορονα (anti virus frequency λέει και το ανέβασε σήμερα ο θεός χαχαχ)

εγώ πάντως ίσως επειδή το μεγαλύτερο εγκεφαλικό στη ζωή μου το έπαθα σε ένα συνέδριο με ομιλητές από όλον τον κόσμο αφού έσκασε ακύρωση 2 βδομάδες πριν, κατανοώ πλήρως τον τυπά και το μεγαλύτερο λ’άθος να κάνει

δεν νομίζω πως του αξίζει να μπει μέσα ένα 10χίλιαρο. Είναι απίστευτο το βάρος στις πλάτες του αυτή τη στιγμή

Θα είχε ενδιαφέρον πάντως να δούμε οι γιατροί αν έχετε άποψη για τα μέτρα. 2 φίλους γιατρούς που ρώτησα ο ένας μου είπε δεν τον νοιάζει και ο άλλος πως οι άνθρωποι χρειάζονται κάτι πιο θανατηφόρο :joy:

2 Likes

Τα μέτρα είναι για να προστατεύσουν το εθνικό σύστημα υγείας

Και τα βρίσκω πολύ σωστά . Δεν είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε μια κρίση επιπέδου Ιταλίας συνεπώς καλά κάνουν και με λιγότερα από 100 κρούσματα ήδη λαμβάνουν τέτοια μέτρα

5 Likes