Vektor - Terminal Redux

Από τα πλέον πολυαναμενόμενα άλμπουμ της χρονιάς. Εξώφυλλο δεν έχουμε ακόμα αλλά έχουμε το πρώτο κομμάτι που γαμάει και δέρνει.

Ultimate Artificer

https://www.youtube.com/watch?v=WNmHtWERWyw&list=PLO7vYIfXhlyz7R_DoY7FdVoKRc37ggf58&feature=share

Το άλμπουμ Φεβρουάριο μεριά.

Χαχαχα, ότι ερχόμουν να το ποστάρω.

Δίσκος της χρονιάς 2016.

5 χρονια ειναι υπεραρκετος χρονος αναμονης, οφειλουν να μας τρελανουν! το ιδιο κ οι obscura. μ αρεσει π εχουν χωσει σολακια κ λιντακια σε πολλα σημεια οπως στο black future…

Νομίζω ότι το πήγαν σε πιο progressive. Πάντως μου θύμισε coroner!

Ο πήχης είναι πλέον πολύ ψηλά και για να έχουν αργήσει τόσο (μεγάλο διάστημα για συγκρότημα των δύο δίσκων) κάτι σπουδαίο έχουν ετοιμάσει. Δεν τους φοβάμαι!

είχαν οικονομικά και άλλα προβλήματα…

http://www.npr.org/sections/allsongs/2016/03/02/468701046/vikings-choice-vektor-charging-the-void

Charging the Void, ανοίγει το δίσκο.

Δεν θυμάμαι ποια ήταν η τελευταία φορά που περίμενα με τόσο ανυπομονησία νέο άλμπουμ από άλλη μπάντα, σε βαθμό να πάει για αγορά κατευθείαν χωρίς να το κατεβάσω. Το κομμάτι αρκετά διαφορετικό σε σημεία (κυρίως εκεί μετά το 7 λεπτό) αλλά εντυπωσιακό και πολύ ενδιαφέρον χωρίς αμφιβολία. Ίσως η σημαντικότερη metal μπάντα σήμερα, τουλάχιστον για μένα.

Το αυτό ακριβώς περί σημαντικότερης μπάντας ή απλά αυτή που με ενδιαφέρει όπως με ενδιέφεραν οι αγαπημένες μου μπάντες το 1989 (ε, και οι Wolf αλλά εδώ έχουμε θέμα). Δεν υπάρχει αυτό.

Για το κομμάτι σε σημεία σκεφτόμουν ότι για πάρτη των Vektor ακούω και black metal τώρα. Γενικά τα δύο κομμάτια που βγήκαν πλέον δεν τα λες άνετα thrash metal κι ας έχουν τα απαραίτητα. Έχουν ξεφύγει στο Vektor metal τους (κάπως σαν το Puppets που άνοιξε πέρα από το thrash).

Θα ακούσω και το επόμενο κομμάτι που θα βγάλουν Απρίλιο μεριά αλλά δεν θα κυνηγήσω τις άκρες μου να μου δώσουν τον δίσκο. Τον έχω παραγγείλει ήδη και θα τον ακούσω σωστά αλά King Diamond, με στίχους. Η ιστορία φαίνεται πολύ ψαρωτική και τον έχω ικανό τον DiSanto να είναι σοβαρός και απόλυτα ενδιαφέρων.

Το σημείο με τις γυναικείες φωνές είναι ένα ΕΠΟΣ παρεμπιπτόντως. Και δεν περίμενα τόσο 70ς προγκ ροκ μελωδίες ανάμεσα στο διαστημικό αρμαγεδδώνα. Γενικώς δεν υπάρχει αυτή η μπάντα…

(θα το ξεσηκώσω το merch, δεν θα μου φύγει τίποτα)

Νομίζω πως είναι ο πιο κομβικός δίσκος τους. Μην ξεχνάμε πως μέρος του ήχου τους, μέχρι το Outter Isolation, είχε ήδη διαμορφωθεί από το Demolition demo τους.
Πλέον μετράμε 5 χρόνια από τότε και 10 από το demo.

Το LP έχει προ-παραγγελθεί, μέχρι τότε κλείνω τα αυτιά στις σειρήνες που ανεβάζετε και περιμένω ανυπόμονα

Αλλο ενα κομματι
Vektor - LCD
καλο ακουγεται

Vektor…ας γράψουν κανα beneath the remains και εδώ είμαστε .

Ελπίζω να μην γράψουν και να μη σε ξαναδούμε ποτέ σε αυτό το θρεντ.

άμα συνεχίσει η αποθέωση θα ξανακραξω ! [-X

Αυτή τη φορά με λίγο πιο εύστοχο παράδειγμα όμως, πχ Killing Iz Ma Bizness :!:

Αυτό το κόλλημα με το παρελθόν είναι για το πέος. Δε ξαναβγαίνουν beneath the remains, αναλογικά οι Vektor με το Black Future πλησίασαν όσο ίσως κανείς άλλος. Αν αυτό δε σου κάνει τράβα φάει καμια φασολάδα και άσε τους μαλάκες να αποθεώνουν.

Ρε κάτι γελοία ανθρωπάκια που ακούνε Θρας για Ρήταρντς εν έτει 2016…

Ντάλας1981 σταμάτα να ακούς σάπιες μουσικές από Βραζιλία γιατί θα κολλήσεις ζίκα. Έτσι κι αλλιώς οι Sepultura πάντα για τον πούτσο ήταν εκτός από τις rhythm κιθάρες.

Και έρχεσαι στους Βέκτορ να πουλήσεις μούρη; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;

Έλα ρε μαλακές έλεος ! Οι σεπ μόνο ρυθμική κιθάρα ρε ;
Φασολάδα και vektor ! Να το λέμε στα μέταλαδικα

Λίγα τα λόγια για το beneath, TO BENEATH :stuck_out_tongue:

Απλά αυτό που κατάφεραν οι Vektor είναι αρκετά σημαντικό και ίσως πιο δύσκολο γιατί έγινε 20 χρόνια μετά, με τρελό κορεσμό στο ιδίωμα. Επίσης το beneath δεν είναι και κλασικό θράς αλλά έχει αρκετά πετυχημένα death στοιχεία, γιαυτό και ξεχώρισε τόσο.

To Beneath είναι μέσα στα 10 αγαπημένα μου θρας έβερ. Το Beneath!

Αλλά δεν βρίσκω κανέναν λόγο να μπω σε διαδικασία σύγκρισης, είμαι απλά τρισευτυχής που δέησε να εμφανιστεί μια μπάντα που με καυλώνει όπως με καυλώνανε και καυλώνουν δίσκοι σαν το Beneath. Το ίδιο; Παραπάνω; Λιγότερο; Τι νόημα έχει όταν εγώ ακούω δεκάρι εδώ, δεκάρι και κει;

Τώρα αν δεν αρέσουνε σε όλους το ίδιο δεν τρέχει κάτι. Δεν βλέπω λόγο για περιφρόνηση πάντως, δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευκαταφρόνητο αυτό που κάνουν οι Vektor. Είναι πολύ σπάνιο σε όλο το μέταλ, όχι μόνο το θρας. Γνώμη μου βέβαια.