και που υπαρχουν xp 64-bit και τι εγινε???full στις ασυμβατοτητες ειναι…υπαρχουν και vista 64 bit παντως!
γνωριζεις ποσο κανει 1 gb μνημης???2 μπυρες…
η παραπληροφορηση σε ολο της το μεγαλειο.ποιο σουπερ μηχανημα κανει 2-3 χιλιαρικα???ελεος να πουμε,αμα δεν το γνωριζεις το θεμα δεν εχει νοημα να λες μονο για να λες…εμενα το pc μου πανω απο 300-400 ευρω δεν κανει και ειναι πιο γρηγορο με vista
ποια ειναι τα μειονεκτηματα???οι ασυμβατοτητες???
εσεις ολοι που θαβετε τα vista(που απο τα xp καλυτερα ειναι αλλα οχι καλυτερα και απο mac) στο επομενο φορματ σας βαλτε xp χωρις sp η αν ειναι βαλτε μονο το 1 να δειτε την γλυκα!!!
να συνδεεις εξωτερικο σκληρο,web camera,usb και να μην υποστηριζει τπτ…
Ok ρε παιχτουρα,μας επεισες.Θα δεχομαστε ολες τις μαλακυνσεις,καθυστερησεις,ασυμβατοτητες,υπερφορτωσεις,χειροτερες αποδοσεις σε βαρια προγραμματα λογω συνεχους απωλειας μνημης κτλ χωρις να γκρινιαζουμε επειδη το λες εσυ κι επειδη η αρχικη εκδοση των ΧP δεν υποστηριζει τη συνδεση καμερας,σκληρου δισκου κτλ.
Ληξ’το εδω ομως γιατι δεν πειθεις.
Χωρίς να’χω διαβάσει ολόκληρο το θρεντ (σόρρι κιόλας), θα σας παραπέμψω εδώ.
Σίγουρα δεν είναι μόνο τα παιχνίδια το θέμα αλλά επειδή ακούω από πολλούς για θέματα απόδοσης των Vista νομίζω καλό είναι να’χουμε μερικά πράγματα υπόψην μας όσον αφορά πραγματικά βαριές εφαρμογές.
Θα συμφωνήσω πάντως με τον ΚΙΜΙ γιατί πραγματικά δεν υπάρχει αυτή η ανάγκη να κάνει κανείς αναβάθμιση στα Vista. Προσωπικά τα έβαλα για να δω τι είναι (και επειδή λόγω δουλειάς είχα free κόπια…), και πέρα από τα κλασσικά προβλήματα με κακογραμμένους drivers (***king nvidia morons, τώρα στην πλειονότητά τους έχουν διορθωθεί) ούτε που το σκέφτηκα να γυρίσω πίσω στα XP, αν και είναι ακόμα σ’ένα partition, just in case.
68 μέρες uptime πάντως. Ούτε το λινουξάκι μου δεν έχει τόσες. :lol:
χεχε,μαζι με το προηγουμενο,κλασικο ποστ εντυπωσιασμου…ασυμβατοτητες με drivers υπαρχουν,ολα τα αλλα που λες ειναι…αληθεια τι ακριβως ειναι οι μαλακυνσεις και οι υπερφορτωσεις??αηαηαηηα
να πω κι εγω πως ο bill gates ειναι θειος μου και τον υποστηριζω???
nihilist περα απο ερειστικος(προφανως) εισαι και λιγο ασχετος.αληθεια,ποια η ουσια του ποστ σου??? :lol: :lol: :lol:
Ναι κανω ποστ εντυπωσιασμου,θελω να δειξω οτι ειμαι επιστημονας.Αμα σου φαινονται αυτα εντυπωσιακα,τοτε καταλαβαινουμε ποιος ειναι ο ασχετος.
Θες να το ληξουμε γιατι οπως ειπα δεν πειθεις και δεν το 'χεις?
linkin εκτός από εριστικός (που είμαι) είμαι και αρκετά σχετικός με το θέμα λειτουργικό σύστημα (γενικά).
Σου προτείνω αυτό το πολύ καλό βιβλίο του Tanenbaum μπας και πήξει λίγο το μυαλό σου και σταματήσεις να επιμένεις: http://www.klidarithmos.gr/v2details.asp?prod=29004
Για να δεις ότι ένα σύστημα έχει και απόδοση και επίδοση.
βρε παιδια,δεν υπαρχει λογος τσακομου.ειχα στο pc moy xp για 4 χρονια και ημουν ευχαριστημενος.ηρθε η εξελιξη,βρηκα τα ultimate τσαμπα και τα εβαλα για να τα δοκιμασω.απο τοτε δεν τα εχω βγαλει γιατι εδω και 4 μηνες δεν εχουν φαει ουτε ενα κολλημα,ουτε εχουν βγαλει καμια ασυμβατοτητα.δεν εχω λογο να λεω πως ειναι καλα αμα μου βγαζουν προβλημα.
στο λαπτοπ των 500 ευρω της κοπελας μου οταν τα χειρηστικα τα θεωρησα απαισια.γιατι το λαπτοπ οτι γρηγορη cpu εχει,ουτε μνημη.κι εγω πριν τα βαλω τα εβριζα.
στο επομενο φορματ δοκιμαστε να τα βαλετε και θα δειτε,.
Φίλε είναι γαμώ τα βιβλία διάβασε το οπωσδήποτε. Αν σε ενδιαφέρει το θέμα φυσικά αλλιώς θα σε κουράσει.
(το χω περάσει btw :p)
Ένας απλός χρήστης όπως ο linkin δεν πρόκειται να καταλάβει διαφορά ότι και να του βάλεις μπροστά.
Εμένα αυτό που μου τη σπάει απίστευτα στα Vista πλην όλων των άλλων μειονεκτημάτων που έχουν είναι όλα αυτά τα warnings-ερωτήματα που έχουν. Είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις αυτό? Είσαι σίγουρος ότι θες να κάνεις εκείνο?
Ε ναι ρε παπάρα προφανώς και είμαι για να μπαίνω στην διαδικασία!
ενας απλος χρηστης σαν τον λινκιν μπορει να καταλαβει την διαφορα μεταξυ xp και vista,ενας χρηστης σαν τον nihilist δεν μπορει να κλεισει το user account control απο τον πινακα ελεγχου?