Λογική vs Συναίσθημα

Χμμμμ… Λογω κανονων πρεπει να λειτουργουμε με την λογικη γιατι το συναισθημα μας παρασερνει… Αλλα μεσα απο αυτο νιωθουμε ελευθεροι γιατι λειτουργουμε χωρις φραγμους… Για μενα συναισθημα. Ακουω την καρδια μου συνεχεια ενα πραγμα…

Εκει που τελειωνει η λογικη αρχιζει το συναισθημα εχω να πω.

Λογική, πρώτα κρίνεις και μετά δρας αναλόγως. Συναίσθημα μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις, κατά τα άλλα σε κάνει αδύναμο, ευάλωτο και σε οδηγεί σε λάθη. Πρέπει να μάθεις να είσαι λογικός, είναι δύσκολο.

είναι όντως πολύ δύσκολο αλλά έτσι πάει… πρωτα η λογική κ μετά το συναίσθημα…

Σαν έφηβος που είμαι πιστεύω ότι το συναίσθημα είναι πιο σημαντικό.Το να κάνεις κάτι που το νιώθεις απόλυτα θα σε γεμίσει χαρά.Βέβαια θα πρέπει να το ελέγχουμε χρησιμοποιώντας την λογική γιατί άμα μας παρασέρνει θα καταλήξουμε έρμαιο των συναισθημάτων μας.

Τραγικα συνθετο θεματακι. Απο αυτα που βαριεμαι να συζηταω σε φορουμς :confused: Υπαρχουν τοσες πολλες ματιες που στεκουν…

Συναισθημα ρε!!!

η λογικη ειναι στειρα και καθολου γλυκια!

Καλώς ή κακώς συναίσθημα:!:

Δεν πρέπει να υπάρχει μόνο το ένα ή το άλλο.το καλύτερο είναι η μέση λύση αλλά όπως είπα πριν πιο πολύ προς το συναίσθημα γιατί η ικανοποίηση αυτού μας γεμίζει περισσότερο

λογικη πανω απ’ολα…με το συναισθημα η θα τα κανεις shit μονος σου η θα πατησουνε πανω σου και θα φας shit anyway στο τελος!!!

Θα έλεγα και τα δύο σε ισορροπία… Μόνο με λογική γίνεσαι ψυχρός και υπολογιστής, ενώ μόνο με συναίσθημα χαζοχαρούμενος (ή χαζολυπημένος).

Listening to: Bob Dylan - Desolation Row
via FoxyTunes

πλάκα πλάκα λογική θέλει το πράγμα,αλλά δεν ξέρω.νέμεν το συναίσθημα αν το αφήσεις σε παρασύρει αλλά σε κάνει και χαρούμενο.΄δεν ξέρω πλέον,ίσως όταν πάω 90 και έχω μάθει την ζωή θα σας πω:p

:lol: ΛΟΓΙΚΑ μιλωντας…δεν θα την μαθεις ποτε τη ζωη οποτε,γιατι μονο με θαυμα(=ατοπο) θα φτασουμε ποτε στα 90!!!

εγω θελω να ενεργω με την λογικη αλλα παντα το συναισθημα βγαινει…καμια συμβουλη;:stuck_out_tongue:

βεβαια…εχεις δει ο καπιταν χταποδι τι ειχε κανει στους πειρατες της καραιβικης νο.2?ενα σεντουκι θες,καποιον να βοηθησει και λιγη θεληση!!!

βασικα δεν θυμαμαι τι ειχε κανει…για θυμισε μ λιγο

Έβγαλε την καρδιά του και την κλείδωσε σ’ ένα σεντούκι.

ειχε ξεριζωσει(…?how!!?δεν πειραζει θα βρεις εσυ τροπο)την καρδια του και την ειχε κλεισει σε ενα σεντουκι

lol βασικα αν ειναι να ξεριζωθει εντελος πρωτιμω να μεινω οπως τωρα ετσι?:D:)

ναι αλλα σκεπσου ολα τα emo κοριτσακια θα γινεις κατι σαν ειδωλο