μποζος, που τον ψιλοξεθαψε όμως, τον bookαρε κτλ και τραγούδησε και στο πρώτο KIT reunion show. δεν ειναι τπτ σπουδαίος, αλλα ντάξ, απο τον ποπς που ειχε στο δίσκο λχ, καλύτερος. το όλο το θεμα μυρίζει αρπαχτή, για την τιμη του τσάμη. ας τα δινε στην κόρη του λχ, αν ήθελε να τιμήσει τη μνήμη του, ο φιλτατος μαρκ. αλλά ντ΄αξ, θα τον βάλουν σε κάνα “επικο” φεστ - θα παίξει και 4-5 σοού και κομπλάν.
Αν δεν ήσουν στα live του 2013 στο Γκαγκάριν, δες τα και δεν θα σχηματίσεις την καλύτερη.
Αν ήσουν, ω ναι!, είναι ο ίδιος τυπάκος που ζοριζόταν να βγάλει απλά αξιοπρεπώς τα τραγούδια, έχοντας σκηνική παρουσία 7χρονου
Οποτε ας μείνει στο μανατζεριλικι, να ησυχάσει και η μουσική να πουμε
Δεν ήμουν, και πρέπει να πω ότι δεν τα “διαφημίζεις” και πολύ ελκυστικά
ΟΚ, το πιάσαμε το υπονοούμενο, δεν αξίζει για πολλά πολλά η φάση.
Ε μα θα πήγαινες σε live των Megadeth χωρίς τον Mustaine; Προσωπικά, μόνο αν τον αντικαθιστούσε ο Hammett
Καλά, δεν είπα ότι θα πήγαινα κιόλας, εδώ δεν πήγα τότε με τον Τσάμη εν ζωή. Απλά προσπάθησα να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου όπως προείπα. ΟΚ δεν πήγε και πολύ καλά αυτό.
Μια χαρά πήγε, απλά χρησιμοποίησα κατά λάθος δεύτερο ενικό αντί για τρίτο
++WARLORD ALBUM ANNOUNCEMENT+++
Epic metal legends Warlord return with “Free Spirit Soar”. Today we reveal the beautiful cover artwork by Velio Josto and announce the album to be out on May 10, 2024.
The single “Conquerors” will be out digitally tomorrow and will also be released as a 7" single on April 12, 2024.
All pre-orders will start tomorrow at WARLORD
“Free Spirit Soar” Tracklist:
01 Behold A Pale Horse
02 The Rider
03 Conquerors
04 Worms Of The Earth
05 The Watchman (CD-exclusive track)
06 Free Spirit Soar
07 The Bell Tolls
08 Alarm
09 Twin (CD-exclusive track)
10 Revelation XIX
Line Up:
Mark Zonder - Drums
Philip Bynoe - Bass
Eric Juris - Guitars
Jimmy Waldo - Keyboards
Giles Lavery - Vocals
Να πω την αμαρτια μου; Για μενα οι Warlord ειναι ο Τσαμης. Χωρις Τσαμη δεν ειναι το ιδιο. Βεβαια το ειναι τουλαχιστον ενα ιδρυτικο μελος και αυτος ειναι ο Thunderchild ειναι κατι, ΑΛΛΑ ο Gilles για μενα ειναι απαλεφτος. νομιζω οτι σε ολο αυτο εχει συμβαλει και η High Roller με τις χιλιες μυριες εκδοσεις που ετοιμαζονται να μας πασαρουν.
Εξώφυλλο αλά Deliver Us
Παρατηρώ τίτλους τραγουδιών από Lordian Guard
Στο στούντιο ο Giles δεν με ενοχλεί. Live θυμάμαι δεν παλευόταν
Κρατάω μικρό καλάθι
Καλα εγω τον δισκο θα τον ακουσω οπως και να εχει γιατι μονο η μουσικη με ενδιαφερει. Ουτως η αλλως και τον Τσαμη δεν τον εκτιμουσα καθολου ως ανθρωπο.
Στο θεμα των τραγουδιστων ολοι μου αρεσανε ως ενα βαθμο. Μοναδικη εξαιρεση ο Λεπτος, οχι γιατι δεν μου αρεσει η φωνη του, αλλα γιατι τον εχω συνδιασει με τους Arrayan Path των οποιων το Terra Incognita το εχω ακουσει χιλιαδες φορες για να μπορω να τον συνδιασω με μια μπαντα οπως οι Warlord.
Περα των 2 κλασικων Damian King, ο αγαπημενος μου, ισως πιο πολυ και απο τους DK, ειναι ο Rick Anderson. Κυριως λογω των Stygian Passage κ My Name is Man. Μου αρεσει πολυ η χροια του
Τωρα που εκανα το φρεσκαρισμα στους τραγουδιστες των Warlord θυμηθηκα αυτο το υπεροχο τραγουδι απο εναν ωραιο δισκο του 1978. Τραγουδαει ο πρωτος Damian King. Για οποιον τυχον δεν το γνωριζει. Οχι και πολυ πιθανο σεναριο βεβαια
Προσπάθησα να το ακούσω όσο πιο ανοιχτόμυαλα και μη προκατειλημμένα γίνεται. Δεν μου αρέσει και δεν μπορώ να δεχτώ τόσο μπροστά τα φωνητικά και τόσο πίσω τις κιθάρες σε κομμάτι Warlord. Θεωρώ ανέμπνευστες τις φωνητικές γραμμές (φλερτάρει εντόνως με παπαουερ το ρεφρεν), με εξαίρεση κάποιες πολύ λίγες ενδιαφέρουσες εκλάμψεις, ενώ το κομμάτι είναι οριακά χωρίς σόλο (δεν το θεωρώ προαπαιτούμενο για καλή μουσική, αλλά heavy metal ακούς ρε διάολε).
Από εκεί και πέρα, ο Zonder δίνει πόνο, τα πλήκτρα πολύ καλή πινελιά, ο Giles εκτιμώ πως έχει ταιριαστή φωνή για το όλο εγχείρημα, ενώ υπάρχουν lead-ακια που είναι στάνταρ του Τσάμη και ανεβάζουν το κομμάτι από μόνα τους.
Συνολικά ένα συμπαθητικό χέβυ μέταλ τραγούδι, ένα μέτριο κομμάτι Warlord.
Φυσικά εμμένω στην άποψη πως έπρεπε να βγει ο δίσκος σαν side project με άλλο όνομα.
ΥΓ. Εξωφυλλάρα ε.
Δεν είναι για θάψιμο πάντως.
Αν έγραφε άλλο όνομα πάνω ίσως να το άκουγα με διαφορετική διάθεση.
Με τριγκαρατε ενω δεν καιγομουν να το ακουσω, λογω του ονοματος της μπαντας. Ειναι τεραστια στροφη απο το “πεθανε ο αρχηγος, κλεινουμε το μαγαζι” εως το “βγαζουμε νεο δισκο, ζητω ο αρχηγος”.
Ο Ζοντερ ειναι αναμφισβητητα αρχηγος, ευτυχως που υπαρχει στο τραγουδι και στη μπαντα. Μαλλον εκει τελειωνουν τα θετικα. Υπαρχουν ουδετερα, οπως οτι οταν μπηκαν οι κιθαρες στην αρχη, νομιζα οτι ειναι μελωδιες του Τσαμη, αλλα μετα καπου χαθηκαν στο κομματι. Μια χαρα τα φωνητικα, παροτι αρκετα φλατ, θα ζουσα με αυτα αν ηταν αυτο το προβλημα.
Το προβλημα ειναι ομως οτι “αυτο” το τραγουδι το εχουμε ακουσε σε εκατονταδες διαφορετικες μορφες απο δεκαδες μικρα, μεσαια ή μεγαλα σχηματα. Δεν μου προσφερε τπτ αλλο εκτος απο 5 λεπτα ευχαριστου ηχου στα αυτια μου. Αλλα, οπως εγραψαν ηδη καποιοι συμφορουμιτες, απο αλλη μπαντα θα ειχε αλλη αντιμετωπιση. Τωρα κρινεται ως τραγουδι των Warlord, με βαση την κληρονομια που εχουν αφησει. Ας δουμε αν τις επομενες εβδομαδες ερθει κατι καλυτερο απο τον δισκο, αλλα ισως δεν επρεπε να μπω καν στον κοπο να ακουσω το συγκεκριμενο κομματι.
Υ.Γ.: Το εξωφυλλο του Deliver Us ειναι πραγματικα εξωφυλλαρα
Να συμπληρώσουμε ότι το συγκεκριμένο τραγούδι υπάρχει σαν intrumental υπό τον τίτλο William J Tsamis: Conquerors - Final Compostion #1 στη Remastered έκδοση του The Hunt For Damien (2023).
edit: προσωπικά το άκουσα πρώτη φορά σήμερα
To ακουσα και εγω. Meh. Οχι για πεταμα, αλλα οχι και κατι ιδιαιτερο. Εχει κιθαρες που παραπεμπουν σε Warlord, αλλα το συνολο του τραγουδιου φερνει πιο πολυ σε τυπικο power metal. Καλυτερα να βαλω War Dance η Sacred Outcry που στεκεται καπου αναμεσα τους
Ή Black Sword Thunder Attack που στέκεται ακριβώς εκεί
Αρμεξτε κι αλλη εφηβικη νοσταλγια ΓΜΤΧΣ σας αλλα Warlord χωρις Τσαμη δεν ειναι Warlord.
Μετριο προς καλουτσικο το κομματι, βαζω να ακουσω Deliver Us και καπακια Holy Empire τωρα να ερθω στα ισα μου.
#δικαιολογημενο ξεσπασμα 40αρη που λατρεψε τους Warlord οσο πολυ λιγες μπαντες
No Tsamis, no Warlord.
Μέτριο τραγούδι για γιουροπαουερ καλό είναι