Witchcraft - Legend

Εντάξει, ο βικ έχει τα κολλήματά του, όπως ο καθένας, και νομίζω πως όσο και να το προχωρήσουμε δεν πρόκειται να καταλάβουμε το πώς αντιλαμβάνεται κάποια θέματα.

Π.χ. την έκφραση “…όταν το γύριζε σε σαμπαθικά πράγματα (και το κάνει συχνά)
απορούσα την ζωή μου…” δεν μπορώ να την κατανοήσω, πραγματικά.

Ωχού, λες και λέω κάτι δύσκολο.

Να το κάνω τάληρα: Αυτός ο δίσκος προωθείται από την Nuclear Blast, μια κατεξοχήν μέταλ εταιρεία. Έγινε δίσκος του μήνα στο Μέταλ Χάμερ και όπως και άλλοι του ήχου τους σπρώχνονται καταρχήν στους μεταλλάδες.

Μέσα σε αυτόν τον ενθουσιασμό, βγαίνω και εγώ ως μεταλλάς και λέω ότι μια χαρά όλα, αλλά μου κάνει εντύπωση όλη αυτή η αποδοχή από το μεταλλικό κοινό (στο ροκ κοινό δεν μου κάνει εντύπωση καμία και αδιαφορώ, δεν με αφορά το θέμα) γιατί μου ακούγονται σοφτ και φλώροι.

Ναι, δεν παίζουν για μένα, δεν παίζουν μέταλ, δεν ζούμε στο παρελθόν, είμαι κολληματίας και ότι άλλο γουστάρετε. Τα ξέρω πιο καλά από εσάς αυτά, να είστε σίγουροι.

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΜΩΣ; Σας την είπα για το γούστο σας; Είπα ότι απαγορεύεται να ευνουχίζουν τους Σάμπαθ; Την προσωπική μου αποψάρα είπα και δεκτά όλα τα “είσαι μεταλάς, χαχα” αλλά ότι δεν γίνεται αντιληπτό αυτό που λέω, τι να πω. Κάποιος χάνει κάτι προφανές στην κουβέντα και μα την αλήθεια, δεν νομίζω ότι είμαι εγώ. Αν δεν καταλαβαίνεις τι εννοώ ρε Moon Madness, σημαίνει είτε ότι δεν ακούς σάμπαθ στους Witchcraft (…), είτε δεν σου φαίνεται γυαλισμένο και σοφτ σε σχέση με το σημείο αναφοράς, είτε δεν καταλαβαίνεις ότι ένας μεταλάς θέλει πιο πολλά αρχίδια στην παραγωγή του. Ποιο είναι το δυσνόητο;

Κατα τα αλλα γαμει ο δισκος

Δεκτές όλες οι απόψεις crabsody. Είναι βέβαιο ότι αφού αρέσει σε τόσους πολλούς είναι πολύ καλός δίσκος. Και για μένα δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Όπως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι δε γύρισε κανένας διακόπτης στην παγκόσμια μουσική. Ένα πολύ καλό album είναι. Από εκεί και πέρα ο καθένας προσθαφαιρεί σε αυτό με κόφτη και προς τα πάνω και προς τα κάτω.

Eίπε ρε παιδιά κανεις οτι γύρισε κανας διακόπτης στην παγκόσμια μουσικη;:-s

Ενας ωραιος ροκ δισκος ειναι με στιγμες απο τον ευρύτερο χώρο των τελευταίων ετών.

Και μενα,να πω την αλήθεια,σε κάποιες φασεις μου φάνηκε ο ήχος του αρκετά πιο προσιτός στο “μοντερνο πραμα”(χιπστερια,στονεραδες και αλλοι μισητοι:p) αλλα οκ

Ειναι ενας δισκος για να περνας καλα,τζαμπα το κουράζουμε

Πολλοί το είπαν ψηλέα, αλλά δεν αναφέρομαι κατ’ανάγκη σε μέλη του φόρουμ. Διάβασε κριτικές σε διάφορα έντυπα (εγχώρια και μη) και θα καταλάβεις τι εννοώ. To χρήμα έπεσε ζεστό και είτε το θέλουμε ή όχι αυτό επηρεάζει κάποιους (και πιθανώς πολλούς).

Κατά τα άλλα ταυτίζομαι με όσα λες. :slight_smile:

Να πω την αμαρτία μου, μου τη σπάει η σώνει και ντε διαδικασία εύρεσης του επόμενου Jordan και φυσικά όχι μόνο στο ομορφότερο άθλημα…

Ναι καταλαβα.Είναι και αυτο που λες για το χρήμα,αλλα πραγματικα περα απο το να περασω καλα αυτον τον δισκο δεν μπορω να τον δω για παραπανω!Τωρα το τι λενε,ενταξει αστους,τοσα ξερουν8)

Καλα αυτο για τον Jordan αστο,οχι μονο ειναι κουραστικο αλλα ουσιαστικά μειώνει και τα ίδια τα συγκροτήματα που βαζουμε στην σύγκριση με τα θηρια,πολλες φορες και με λάθος τροπο.

Θυμάμαι να προσπαθώ να εξηγήσω γιατι δεν πρέπει οι CBP π.χ. να θεωρούνται οι νέοι Floyd και αλλα τετοια φαιδρά.
Στην ουσία πνίγεις το γκρουπ και δεν το αφήνεις να αναπνεύσει,να σου δωσει αυτο οτι νομιζει[-X

Vic πάντως παρόλο που κ γω κατά βάση είμαι μεταλλας, δεν το καταλαβαίνω αυτό το φλωρικο που λες… Πχ στο dystopia ας πούμε που το ριφ είναι τίγκα σαμπαθικο, μια χαρά νεύρο βρίσκω ότι έχουν κ οι κιθάρες και τα τύμπανα, για το είδος που παίζουν τα παλικάρια…

είναι φανερό ότι έχεις επηρεαστεί από τη τρουιλα του θρεντ, manowar - bathory, και πρέπει να χαλαρώσεις λίγο και να ακούσεις τη μουσική!:slight_smile:

Eννοώ ότι δεν αντιλαμβάνομαι τον τρόπο σκέψης σου, όχι ότι δεν καταλαβαίνω τι λες…
Νομίζω ότι το Legend έχει metal παραγωγή. Προτιμάς τον ήχο στα προηγούμενα άλμπουμ τους;

Μπα… Δεν έχω κανένα θέμα, αυτό που λες «για το είδος» με καλύπτει. Με το είδος έχω το θέμα πιο πολύ, σωστή είναι αυτή η παρατήρηση…

Μην πιάσω και τους Ghost τώρα…:stuck_out_tongue:

Metal παραγωγή αυτό; Συνεννοηθειτε πρώτα οι φανς τότε, γιατί οι άλλοι το χαρακτηρίζουν ροκ.

Η παραγωγή όντως είναι κάπως,το παμε απο την αρχη αυτο.
Παμε παρακατω

Εμεν μου αρεσει η παραγωγη παντως

Και μένα μια χαρά μου φαίνεται. εσύ το ακούς και από βινύλιο βέβαια. Το έχει ακούσει κανείς και από τα δύο format, να μας πει αν υπάρχουν μεγάλες διαφορές

Η παραγωγή είναι απλώς πεντακάθαρη. Το αν αρέσει ή όχι αυτό είναι άλλο καπέλο - εμένα μια χαρά μου ακούγεται για αυτά τα κομμάτια. Και επειδή ρώτησε κι ο Deckard, στο βινύλιο (όπως και σε όλα τα albums) ακούγονται λίγο πιο φυσικές οι χαμηλές συχνότητες, αλλά όχι ότι το μέσο αλλάζει μια κακή παραγωγή σε καλή ή το ανάποδο.

Επίσης δεν υπάρχει παραγωγή που “πρέπει να είναι πιο…”.
Αυτή είναι, αυτό είναι το αποτέλεσμα, αυτό θέλει να πει ο ποιητής.
Κατά τ’άλλα, δίσκαρος.

+2112

Απορώ κι εγώ γιατί τόση πρεμούρα με την παραγωγή.Το επιτηδευμένα “vintage” δεν είναι πλέον και τίποτα το ριζοσπαστικό ξέρω γω…

Και γαμω ο δίσκαρος γενικά.

Αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος που:
α) η nuclear blast πήρε μια μπάντα που δεν την ήξερα και έσκασε λεφτά σε promotion και άκουσα το I’ts not because of you και πήγα και αγόρασα το album
β) που δεν διαβάζω εδώ και πολλά χρόνια metal hammer
γ) που το album το έχω λιώσει γιατί γαμάει και είναι πολύ δυνατό καθαρό rock με μοντέρνα παραγωγή (γιατί έχουμε και 2012)

Α επίσης μπορούμε να χώνουμε και off topic για τα album των baroness και των mastodon και το κατα πόσο προωθούνται σε μεταλλάδες ή όχι και το αν είναι metal ή rock.

η απάντηση είναι who cares?

Τι σχέση έχει το β αρχηγέ; Ειλικρινής απορία, μιας και το Χάμερ το έχει δίσκο του μήνα.

Όχι το Hammer φταίει.