γενικές διαπιστώσεις για το κόσμο και το περιβάλλον.
Πρόβατα παιδί μου, πρόβατα.
Για πες, τι μούφα αγόρασες πριν χρόνια και το έκοψες;
Καλά, εδώ υπάρχει πάααααρα πολύ ψωμί μαν…
Μια εξίσου ενδιαφέρουσα ερώτηση βρίσκω είναι [B]πόσες [/B]μούφες αγόρασες εξαιτίας του Χάμμερ.
Όντως. Κι εκεί βέβαια πιθανώς πολλοί έχουν να πουν πολλά.
πωω δε μπορείς να φανταστείς πόσο ισχύει…:roll:
αλλά ναι, είμασταν μικροί τοτε, δε ξέραμε και οι μεγάλοι δε μας αγαπούσαν
γενικά τα μονοπώλια δεν είναι καλό πράμα
αν θέλει κανείς να περιγράψει τη φωνή του τραγουδιστή σε κάποιον που δεν έχει ακούσει ούτε δείγμα απο το Legend , πως θα την περιγράφατε ?
Γαμάτη!!!
Δίσκαρος.
Τέλειος συνδυσμός μοντέρνας ροκ παραγωγής με το vintage στυλ των Σουηδών, εξαιρετικές άμεσες συνθέσεις, φωνάρα κλασικά και υπέροχα ριφφς, χωρίς πολλά πολλά στο τοπ 3 της χρονιάς.
Δεν τον εχω ακουσει ακομα πολυ, αλλα προκειται για τεραστια δισκαρα… Με αρρωστησε ασχημα… Θα τον λιωσω και θα επανελθω πιο αναλυτικα. Τι κομματαρες ρε πουστη μου…
Bump. Απίστευτος δίσκος. Ακόμα λιώνει στο mp3…
Personal favourites: Democracy, Dystopia, Flag of Fate
Μπορεί κάποιος να μου στείλει ενα λινκ να το κατεβάσω ; :!:
τις τελευταιες μερες ασχοληθηκα κ εγω μαζι του!!δισκαρα μεγαλη,an alternative tofreedom,dead end,dystopia αυτα πουμου κολλησαν!!
Ο δισκος στα δικα μου ματια ειναι παρα πολυ ψηλα.
Περασε και το τεστ του hype, δεν εχει ξεφουσκωσει στο ελαχιστο ακομα για μενα μετα απο 6 μηνες, το αντιθετο μαλιστα, τον ακουω και γουσταρω ακομα περισσοτερο οσο περναει ο καιρος.
ειδικά τώρα που είναι και καλοκαίρι χώνεται παρέα με τα νέα alice in chains, qotsa, black angels και uncle acid
και φεύγεις για roadtrip
πραγματικα δεν τον βαριεσαι τον δισκο. εχει λιωσει μηνες τωρα. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜUST
Για μένα είναι ο καλύτερός τους, τουλάχιστον από πλευράς συνθέσεων.
Ολοι θα προτιμούν το vintage ήχο, και γω τους αγαπούσα και πιο πριν, αλλά για μένα τώρα ξεπέρασαν εαυτόν.
Δείτε το [U]It’s not Because of You[/U] και πείτε ποιον σας θυμίζει ο Markus.
Hansi Kursch?
Maynard!
σε στησιμο και κινηση,ναι…με το ημιφως και το ντυσιμο ομως, ειναι ιδιος ο Hansi