στη Βικυ-Κριστινα-Μπανταλονα κοιμηθηκα στο 20λεπτο και μετα ακολουθησε και ντερμπυ και το girlfriend που ‘δεν εκτιμησα μπουχου και δεν ειμαι ρομαντικος μπουχου κτλ κτλ’…Ε ΝΑΙ, ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΡΕΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ μεταξυ 5 αργοσχολων που δουλεια δεν ειχαν, το ριξαν στη κουλτουρα και στις αλλαξοκωλιες…αμερικανοι, ζωντοβολα!Επισης, ΔΕΝ εχω παει Βαρκελωνη οπωτε στα@@ μου κιολας η κωλοπολη, εχει καταντησει πιο δηθεν και trend μερος απο το Γκαζι!
Οπωτε χωνουμε προχτες μαζι ξανα το Midgnight in Paris, με την προοπτικη α)να μην κοιμηθω β)να αντεξω-στοιχημα με τον εαυτο μου αυτο- αλλη μια ταινια του Γουντυ Αλλεν γ)να δω κατι αναλαφρο βρε αδερφε, παρεα με τη γυναικα!
Παραδοξως λοιπον, περασα καλα…οι αιτιες βεβαια ηταν και ολιγων τι ασχετες με το εργο …καταρχας εχω παει στο Παρισι!Λατρευω το Παρισι!Ειναι η πιο ομορφη πολη που εχω επισκευτει!Ολη η ταινια ηταν μια καρποσταλ με εικονες απο το Παρισι, πανεμορφα φωτισμενες και συνοδευομενες απο ενα πολυ ταιριαστο σαουντρακ!Μονο η εισαγωγη της ταινιας, εκανε την κοπελα μου να αναφωνησει σε ενα σημειο που εδειχνε το Μουσειο του Ροντεν απο 12847 οπτικες γωνιες 'Μα επιτελους, ποτε θα αρχισει???'
Midgnight in Paris vs Ντοκυμαντερ του Lonely Planet =1-0, παρτα!
Δευτερον, ηταν τοσο απελπιστικα απλοϊκο το νοημα και το στορυ, οπου σε συνδιασμο με μερικες εξυπνιστικες ατακες απο δω και κει καθιστουσαν την θεαση του υπερβολικα αναλαφρη!Δεν συνεβαινε τιποτα!Απο δω και κει βολταρακια, κρασακια, χαχαχουχα γελακια, λιγη ροματζαδα,περνα η ωρα ζαχαρη!Οταν ειδικα εισαι και με το girlfriend και αναπολειτε ολα αυτα τα μερη που πηγατε και σεις μαζι, χερι-χερι με ενα κρουασαν και μπαγκετα αγκαζε, τοτε ολα ομορφα!
Τριτον, το καστ!Δεν θα πω πολλα, το γεγονος οτι επαιζε ο Οουεν Γουιλσον σε ταινια του Γουντυ Αλλεν, συνδιασμος που κανονικα θα επρεπε να με κανει να καταπιω ενα ποτηρι σπασμενα γυαλια και στη συνεχεια να κανω γαργαρες μεχρι το τελος της ταινιας και ΔΕΝ το εκανα, λεει πολλα!Νορμαλ ερμηνειες για ανυπαρκτες ερμηνευτικες απαιτησεις, φρεσκια προσωπα, ολα κομπλε!
Τελευταιον και βασικοτερον: ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΟΥΝΤΥ ΑΑΑΛΕΕΕΕΕΝ!!! ηταν ενα ρομαντικο παραμυθακι δεκαετιας του '90 για κυριακη μεσημερι στο ΑΝΤ1, χωρις χοντροκομμενιες και λοιπα μελατα, και οχι ενα μικροαστικο παραλυριμα δηθενιας και…τεσπα, Γουντυ Αλλεν κοινως-pour moi-
Οπωτε τελος καλο ολα καλα, επεζησα, περασα κομπλε, σε οσους πληρουν τις παραπανω προυποθεσεις, προβλεπεται!
:razz: