Μetallica

Όχι μόνο γαμησε αλλά και ο κοντός μπαίνει μέσα στο κομμάτι τόσο κουλ ( αφού τον σχολιασαμε στα τελευταία ποστ αρκετά ) … απίστευτη εκτέλεση.

Το fillmore θα έπρεπε να είναι σημείο αναφοράς για πολλές μπάντες ( δεν το λέω εγώ , ο joey Vera τα έχει πει αυτά ) .

Δεν το βλέπεις αλλά το νιώθεις !

Στο ώμο… εσύ που φαντάζεσαι ή ήθελες να είναι;;; :sunglasses:

1 Like

Φαντάζομαι ότι είναι στον ώμο, άλλωστε φαίνεται λιγάκι. Ήθελα να είναι στον κώλο του Halford όμως. Κρίμα.

2 Likes

Μήπως είσαι διχασμένη προσωπικότητα φίλε παντελή; Επειδή πέσατε να φάτε τον LedZep που είπε ότι “αχ από τα κακά των Metallica η συνεργασία με τη Gaga”.

Για να κάνω και τον δικηγόρο του @pantelis79 ( μην κάνω μόνο των Metallica ) αν και δεν το έχει ανάγκη …

Εμφανές το τρολλάρισμά μου :joy:. Το συγκεκριμένο post έγινε από δωμάτιο ξενοδοχείου ή εστιατόριο στην Πολωνία. Διαβάζοντας διάφορες πίπες εδώ, δε θα μπορούσα να γράψω κάτι διαφορετικό.

Πάρε βιντεάκι Cornell.

Εδώ έβγαλε σκουπιδοδίσκο με τον Timbaland (τον οποίο στο συγκεκριμένο ταξίδι στην Πολωνία βρήκα με 2 ευρώ και δεν αγόρασα - ούτε τόσα δε δίνω), λες να με ένοιαξε που τραγούδησε με τη Βίσση; Με 'γεια του και με χαρά του και πολύ κρίμα που έλειπα από Ελλάδα εκείνη τη μέρα. Θα είχα πάει να τον δω.

Οπότε όχι, δεν είμαι διχασμένη προσωπικότητα και ο @LedZep παραμένει 13χρονο που του φάγαν το μπιφτέκι του.

1 Like

Δεν ξέρω τι λέτε για την τιμή, δεν νομίζω καν να το πάρω, αλλά εκεί μέσα έχει ιστορικά κειμήλια

Work in progress, riff tapes, ακυκλοφόρητα live, Jason’s audition, η τελευταία συναυλία του Cliff, ακυκλοφόρητα DVD που μόνο μέρη τους έχουμε δει στο Cliff Em All, συνεντεύξεις (προφανώς αυτές του Cliff έχουν μία Α ιστορική αξία πλέον)…

Kαι το πιο σημαντικό… Κάπου εκεί μέσα είναι και η μόνη ηχογράφηση με τον Cliff που δεν έχουμε ακούσει. Έστω και σαν work in progress… Η διασκευή στο The Money Will Roll Right In των Fang… Κλάμα

4 Likes

Τα λαιβ ειναι καλη φαση. Τα ντεμος μου ειναι αδιαφορα προσωπικα. Δεν μπορουσαν να το εκαναν διπλο το βινυλιο οι μαλακες;

Εμενα μου ειναι πιο ενδιαφεροντα τα demos απο τα live παντως. Πραγματικα αυτη η συλλογη εχει πιθανοτατα οτι ειχαν ηχογραφησει σε καλη ποιοτητα μεσα στο 1985 και το 1986. Εννοειται δεν προκειται να το αγορασω, αλλα ενα ριπαρισμα σε mp3 θα διαρρευσει σιγουρα :sunglasses:

1 Like

Και εμένα κατά βάση αδιάφορα μου είναι, για αυτό το δίσκο όμως όχι!
Ειδικά λόγο των 2 διασκευών που δεν ακούσαμε είτε ποτέ, είτε ποτέ με τον Cliff… Τι πουτάνα είσαι ρε κοντέ που το κράτησες αυτό το κειμήλιο 30+ χρόνια στα μπαούλα σου.

Ειχα διαβασει μια συνεντευξη που ελεγε οτι αυτες τις επανακυκλοφοριες ηθελαν να τις εχουν κυκλοφορησει καιρο πριν και βασικα να ξεκινησουν απο το No Life Till Leather (νομιζω οτι δεν συμφωνησε ο Mustaine) και ταυτοχρονα ειχαν βαλει και εναν ανθρωπο να ψαχνει ηχογραφησεις σε διαφορα μερη του κοσμου για καμποσα χρονια .
Απο το Black και μετα πανω κατω εχουν σχεδον τα παντα , αλλα για τους 3 πρωτους δισκους τους ηταν πιο δυσκολο να μαζεψουν υλικο .

Δηλαδη τα master tapes του Kill’em All κατα τυχη τα βρηκαν .
Απο εδω και κατω πιστευω θα εχουν απειρο υλικο .

1 Like

Αλι απο τις τσεπες σας :grin:!

1 Like

απο ολα αυτα που εχουν κυκλοφορησει κατα περιοδους εχω αγορασει μονο singles και σε μια εποχη που ηταν δυσκολο να βρεις Live ηχογραφησεις ή διασκευες (b-sides) και κανα δυο επισημα βιβλια.

Δεν εχω αγορασει τα αλλα 2 πακετα (αν ηταν να παρω κατι θα επαιρνα τις ακριβες φουλ εκδοσεις). Επειδη ετσι λειτουργω συνηθως και σαν ανθρωπος αν με τον καιρο με ψησει η ιδεα να τα εχω στην κατοχη μου , τοτε μονο θα αποφασισω να τα αγορασω. Υποθετω πως Εχουμε καιρο ακομα (ποτε μην λες ποτε , φαση).

Πλουσιο υλικο παντως .

Λογικά αυτό είναι που έλεγε ο Jason ότι δούλευαν πάνω σε κάτι…

1 Like

απο εδω και κατω εχουν πολυ πραγμα που να ειναι αμεσα εμπλεκομενος ο Jason.

Καποια στιγμη θα το παρω τωρα δεν γινεται…
Εχει μεσα αρκετο υλικο πολυ περισσοτερο απ οτι το KEA και το RTL κι οπως ειπε κι ο Aλεξανδρος (xρονια πολλα btw) ειναι ο δισκος που σε κανει να πρεπει να το αγορασει…
Θα βολευτουμε προς το παρον με το youtube και αργοτερα θα βολεψουμε και το αρχειο μας…

Και μια εξηγηση για το “Remastered”

1 Like

https://scontent-amt2-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-9/21317463_10159086504315315_5232755162242267798_n.jpg?oh=3973b670456feb1130d43d12365c7aca&oe=5A13321A

Θλιβερο.

2 Likes

Ούτε καν αστείο δεν είναι .

2 Likes