Παιχνίδια Παίζουμε;

Έρχεται την Παρασκευή το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes!!! Το σκέφτομαι να πάω να τα καταθέσω!!! Έχουν ακουστεί πολλά θετικά!

Ναι, ότι μπορείς να το τερματίσεις σε 12 λεπτά :lol:

αυτό,η φάση είναι ίντρο για το επόμενο που θα βγει,εγώ σκέφτομαι να το δω αυτό σε walkthrough,και να τσιμπήσω το phantom pain…

27 Μαϊου κυκλοφορει επιτελους και το Watch Dogs ε. Υποσχονται περιπου 35-40 ωρες gameplay μεχρι να τερματισεις τη main story μονο, και περιπου 100 ωρες μεχρι να ολοκληρωσεις ολο το παιχνιδι.

για πισί με βλέπω να το παίρνω,ps3 κάτι μου λέει δεν θα το ευχαριστηθώ,και λεφτά για ps4 δεν…

Σου απαντώ εδω γιατι αν πιάσουμε το dark souls δε θα σταματάω να μιλαω… :stuck_out_tongue:

[quote="“Stelios86,post:36,topic:26697”]

Ο Neo φέτος θα βγει για μία και μοναδική φορά απ’ το μπουντρούμι όπου παίζει Dark Souls 2, οπότε η επιλογή είναι κρίσιμη… :lol:[/QUOTE]

Πραγματικά η ζωη μου τη τελευταία βδομάδα που το πήρα ειναι
δουλειά/φαϊ/dark souls/ύπνος(και στα όνειρα που και που dark souls παλι)…

Το παιχνίδι ειναι καραMUST!!
Στελιο και λοιποί μη το σκέφτεστε καθολου, κόψτε καφέδες, κόψτε ποτα, κοψτε τυρόπιτες και μαζέψτε λεφτα να το πάρετε χθες!

Συγκινητικα τεραστιο επος το South Park.

Πράγματι, φοβερή εμπειρία.
Ελπίζω για dlc με coon.

Iσχύει. Απ’ τα καλύτερα SP επεισόδια που έχουν φτιαχτεί. Δεν περίμενα τίποτα λιγότερο από Obsidian και Parker/Stone. Αν και θα ηθελα να ήταν πιο δύσκολο, να είχε summon chef και class requirements για να φορέσεις armors και όπλα.
Still, γάμησε.

Το Borderlands 2 πόση ώρα gameplay έχει πάνω κάτω; Ψήνομαι πολύ να το πάρω αλλά φοβάμαι το ενδεχόμενο του να καώ :stuck_out_tongue:

Το borderlands στην φιλοσοφία του είναι είναι diablo clone. Εγώ έχω 129 ώρες official και άλλες τόσες “unofficial” :wink:

Ωχ επικίνδυνο ακούγεται… Μάλλον θα κωλώσω να το πάρω. Thanks!

Far Cry 3:

Autosave 1: μία ώρα gameplay
Autosave 2: 40 ώρες gameplay

Ένα trophy μένει για το platinum (αν και δεν τρελαίνομαι για τα trophies). Μπαίνω στο autosave 1 και κάνει autosave ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ 2 ΜΟΝΟ ΤΟΥ. Προσπαθώ να μην κοιτάω προς την κονσόλα γιατί το ενδεχόμενο να τη σπάσω ακόμα δεν την πήρα είναι τεράστιο.

πωωωωω :confused: πακετο.
Εχω ακουσει ξανα ιστορια με FarCry 3 και να χανονται saves…

Ρε παιδιά τα autosaves είναι πάντα επικίνδυνα…

Μέχρι τώρα θεωρούσα ότι είναι επικίνδυνα από την άποψη ότι μπορεί να κάνεις μια μαλακία και να μη μπορείς να την πάρεις πίσω. Το να κάνει autosave σε διαφορετικό slot σβήνοντας άλλο είναι απλά ηλίθιο. Το slot 3 γιατί έμεινε απείραχτο τόσο καιρό και ξαφνικά το πιασε να γεμίσει το επόμενο slot; Τρέφω απεριόριστο μίσος για την ubisoft αυτή τη στιγμή

Έπεξε κανείς το Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. Λέει τίποτα; Έλεγα να το πάρω αλλά το έχω βάλει σε αναβολή!

το έπαιξα εγω και απογοητευτηκα πλήρως ειναι ενα demo με 2 ίδιες αποστολές…
ντροπή απλα!

νοίκιασε το μονο για ενα 2ευρακι ειναι το game…

Ευχαριστώ! Απλα είχε γίνει πολύ ντόρος για το συγκεκριμένο.

ενα λαπτοπ που εχει αντεξει Mass Effect 1 σε σχεδον φουλ γραφικα χωρις να κρασαρει ουτε μια φορα, απλα με λιγη υπερθερμανση μετα απο πολυ ωρα, αντεχει L.A Noire ή θα ανατιναχτει?