Φημες για συναυλίες

οι φημες ενισχυονται για slipknot
και ειναι το πιο πιθανο

το θεμα ειναι να κολλησουν και μια τριτη μπαντα
που να ξεκιναει απο lamb και να τελειωνει σε of god

τοτε θα μιλαμε για σουπερ μερα!!!

πολύ πιθανοί και οι Nevermore…πωωω αντέ να ανακοινώθει δεν την παλεύω αλλο:!:

Mήπως κάτι ξέρεις και δεν το λες;;;;;;;;;;;

αυτο που ακουσα εγω
ειναι οτι

θα κλεινανε ή machine head/mastodon
ή slipknot/mastodon

άντε ακόμα?τι περιμένουν???


Now playing: Manowar - Blood Of The Kings
via FoxyTunes

αν φιλε μου γινει αυτο απλα ο θεος του μεταλ ειδε και την ελλαδα φετος…:smiley:

να σας πω,τελικά Slayer είναι σίγουροι?ξέρει κανείς αν θα παίζουν με μάστοντον ή τα αρχίδια θα το βάλουν άλλη μέρα για να πληρώνουμε κανά διπλό εισιτήριο?:stuck_out_tongue:

Ο άλλος ονειρεύεται ;p

MACHINE HEAD ΘΕΛΟΥΜΕ MACHINE HEAD. ΟΧΙ SLIPKNOT MACHINE HEAD

;p

Και γω Machine head .Ποιος γαμάει τους slipknot :stuck_out_tongue:

ΣΚΑΣΕ ΡΕ ΓΡΟΥΣΟΥΖΗ:!:

καλοί, χρυσοί οι Machine head αλλά…

…όχι αρκετά ποζέρια για σένα? ;p

όχι ρε,είχα ακούσει για slayer υπάρχουν πολλές πιθανότητεςςςς:p,πείτε ισχύει ή τσάμπα θα πάω γυμναστήριο?:stuck_out_tongue:

Ο μπασιστας παντως των mastodon(δε θυμαμαι το ονομα του) σε συνεντευξη που εδωσε στο metal hammer που θα κυκλοφορησει τον αλλο μηνα με αφορμη το νεο τους album δηλωσε οτι κατα 90% εχουν κλεισει με τους μεταλλικα για ελλαδα το καλοκαιρι.οσοι παρακολουθησαν tv war χθες θα το ξερουν.:-k:-k

Ο κοινωνικός σου περίγυρος (τον οποίο και ξέρω ;p) όλο μπαρούφες λέει οπότε κάτσε στα αυγά σου και πανηγύρισε που θα ρθουν οι Gojira.

Θέλω πολύ να κλείσουν Machine Head! Πρώτον για να σπαστούν οι αν-τρου σλιπνοτ φανς (;p) και δεύτερον για να δούμε μασιν χεντ. ΟΥΥΥ. Νταξει και σλιπνοτ δε με χάλαγαν (αν έμπαινα τσάμπα)

Ο ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΚΑ

και εγώ γουστάρω μασίν χέντ,πάντως για σλέιερ δν έμαθα από την ρένια ρε:p,αλλά από πιο έγκυρε πηγές,αλλά τέσπα.Α ρε γκοντζίρα άκουσα το λινκ που είχες πμ,καλό ήταν:p

Το ειπε κι αλλος πιο πριν για τη δηλωση Μαστοντον.Γι αυτο ειμαστε με τους απινιδωτες διπλα και το τηλεφωνο του Χαουζ στο κομοδινο.

Θέλω και Slipknot και Machine Head…

πραγματικα αν ερθουν αυτοι μονο με νοσοκομειακο θα φυγω απο τη συναυλια…μιλαμε για την πιο φορτσαρισμενη μπαντα…αυτη την περιοδο…:D:D

Θα συμφωνησω:):slight_smile:

Παράκληση προς συντρόφους πληροφοριοδότες: μη λέει ο καθΆ ένας ότι του κατεβαίνει στο κεφάλι. Και mastodon, και slipknot, και lamb of god, και machine head, και slayer. Έλεος, μη με κάνετε να πάω στον μπακάκο για ηρεμιστικά.