Album Exchange

Αν εχει ξεκινησει να ακουει, ας του το αφησουμε. Αν οχι, ας βαλω καποιο αλλο.

Δεν εχω ξεκινησει - οποτε βαλε Παντελικό !

Πως μπορεί να μπει κανείς στο παιχνίδι χωρίς να έχει προλάβει να δει τους κανόνες?:grin:

The Claypool Lennon Delirium - South Of Reality, 2019, psychedelic rock, US/UK, το δεύτερο “παιδί” της σύμπραξης του Les Claypool των Primus και του Sean Lennon, γιου του John Lennon

2 Likes

Μαζεύονται τα ντοκς και το εύρος της πληροφορίας και, μιας και πολλά από αυτά που έχουν προταθεί μου φαίνονται ενδιαφέροντα, είπα να ξεκινήσω να ακούω κάποια και πολύ καλά πάει μέχρι στιγμής. Τα κείμενα δε αποκτούν μια τελείως άλλη διάσταση αν συνδυάζονται με το άκουσμα. Άμα ασχοληθώ με αρκετά ίσως κάνω κι ένα περσοναλ ρανκινγκ.

2 Likes
  1. Καθε βδομαδα προτεινεις ενα αλμπουμ που σου αρεσει πολυ για να το ακουσει καποιος αλλος
  2. Ο JTN μας βαζει σε ζευγαρια και ο καθενας μας ακουει οτι του ετυχε απο καποιον αλλον
  3. Απο Τεταρτη εως Δευτερα κανουμε μια κριτικη οσο μεγαλη θελει ο καθενας για το αλμπουμ
  4. Απο Δευτερα εως Τεταρτη προτεινουμε το αλμπουμ της επιλογης μας για την επομενη
  5. Rinse and Repeat

@JTN τωρα που ειναι νωρις, εχεις καποιον αλγοριθμο για να μην τυχει να πεσουμε με το ιδιο ατομο ξανα μεχρι να συμπληρωθουν ολοι ή εστω οι περισσοτεροι συνδυασμοι (μιας και καποιοι φευγουν και αλλοι ερχονται)? Καλο θα ηταν να μην τυχαινουμε με το ιδιο ατομο ξανα μεχρι να ολοκληρωθει ο κυκλος, κι αν δεν εχεις, μπορω να το φροντισω εγω ή ακομα καλυτερα ο @nnnkkk που του αρεσουν κατι τετοια και μαλιστα δεν ειναι και Φυσικος ειναι Προγραμματιστης αρα το εχει πιο καλα

2 Likes

Το ίδια δουλειά κάνουν πάνω κάτω, αλλά είναι νωρίς ακόμα για να φανεί

1 Like

Διαφωνώ! Αν μας θέλει η κυρά τύχη ξανά με τα ίδια άτομα, ας το ακολουθήσουμε

2 Likes

φοβάται μην του τυχαίνει ο κλερβογιαντ μέχρι να σβήσει ο ήλιος ;p

3 Likes

Χαχχααχ οχι ρε δεν εχω τιποτα με το παιδι, ηθελα μαλιστα να το αναφερω πριν καν γινει αυτος ο γυρος.

Αλλωστε εγω μια χαρα “τυχερος” εχω υπαρξει 3 βδομαδες τωρα. Απο την αλλη, αν μου τυχει κανενας ακραιος δισκος για τα γουστα μου, μπορει να γελασουν οι υπολοιποι αρκετα με την κριτικη, οπως γελασα την πρωτη βδομαδα νομιζω με του Γιασονα (μπορει να ηταν καποιος αλλος που εκραζε).

Σας τρωμε τις δουλειες, they took our jooooobs (το εγραψες και σαν αλλοδαπος)

Ηλεκτρολόγος δεν είσαι @nnnkkk???

1 Like

Χωρις πτυχιο ακομα, αποφοιτος Λυκειου ειναι :smiling_imp:

Εφαρμοσμενος Φυσικος ειναι ρε.

2 Likes

Κοιταξε, με 5-8 χρονια σπουδων στο Πολυτεχνειο σιγουρα οσοι βγαινουν τους τον εχουν εφαρμοσει.

2 Likes

Στα χαρτιά ναι, σ’αυτό το thread μουσικοκριτικός.

2 Likes

Μεγάλη αλήθεια.

Που λέτε λεπόν από το πρώτο άκουσμα του Hostis Humani Generis κατάλαβα ότι προκειμένου να γράψω κάτι θα έπρεπε να έχω καταναλώσει μια σεβαστή ποσότητα αλκοόλ και να γράφω ενώ το ακούω. Φοβόμουν πως δεν θα βρεθεί τέτοια ευκαιρία έως την Κυριακή, αλλά να που Παρασκευή βράδυ σβήνω τα κρασιά με μπύρες ενώ βρίσκομαι στην πέμιτη ακρόαση. Το Hostis Humani Generis είναι ένα album που ιδανικά συνοδεύεται από αλκοόλ. Και τα Διάφανα Κρίνα θα μου πείτε. Ναι, αλλά όχι από αυτό το αλκοόλ, αλλά από το άλλο που τραβιέται με Dropkick Murphys φερ ειπείν. Η παρομοίωση κάθε άλλο παρά τυχαία είναι, καθώς η λιγοστή μου επαφή με τον sea shanties ήχο εκείνους έφερε στο νου μου. ΟΜΩΣ, έχοντας κάνει την έρευνά μου, γνωρίζω πως οι YE BANISHED PRIVATEERS δεν είναι Ιρλανδοι (ποτς γκενεν αφτο). Οκ, θα ναι άρα Vikings σκέφτηκα. Αμ δε. Είναι Σουηδοί. Και γιατί δεν παίζουν μελοντέθ MrBeast; Γιατί Umeå. Από εκεί είναι και τέλος πάντων δεν το ψάχνω τώρα περαιτέρω. Αυτό που είδα στα google maps είναι πως η εν λόγω Umeå είναι πολύ βόρεια για να έχει επηρεαστεί από τις παραδοσιακές δυνάμεις των πρώιμων Σουηδικών κρατών, και έχει σίγουρα ωριμάσει σε μια απομόνωση που την έκανε αντάξια true με τους Vikings. Γιατί τέτοια βλαχιά κυρίες και κύριοι δεν κατασκευάζεται, αλλά πηγάζει. Ή την έχεις ή γράφεις urban metal. Δεν ξέρω αν φάνηκε από τα λεγόμενα αλλά το άλμπουμ αυτό θα μείνει στις playlists του spotify φορ έβερ εντ έβερ. Θα πάει σε εκείνη τη λίστα που βάζω όταν πίνω μπύρες ή/και σκοτώνω τέρατα σε RPG. Κλείνοντας, θέλω να αναφέρω κάτι που μου έκανε φοβερή εντύπωση: δεν κάνω skip ούτε κουπλέ, όχι τραγούδι. Είναι δισκάρα.

Έδιτ: Προτίμησα να γράψω την κριτική σχετικά νωρίς, από το να ρισκάρω να τη γράψω νηφάλιος. Λοβ.

17 Likes

Umea φίλε, μόνο ποιότητα έχει βγάλει αυτό το κωλοχωρι

2 Likes

Μετά την φανταστική κριτική του MrBeast, προτείνω η επόμενη θεματική να είναι “Άλμπουμ που αξίζει να τα ακούσετε σουρωμένοι” και να γράψουμε όλοι ανεξαιρέτως reviews παντελώς μεθυσμένοι.

7 Likes

@Giasonas στα γούστα μου κάτι είδα για Cult of Luna και υποκλίθηκα μια δυο φορές.

@martian πού υπογράφω;

2 Likes