Boy Harsher - Careful > Πρόταση του § evil
Δεν χορεύω. Ναι, ούτε “ναι αλλά με αυτό ή με το άλλο ή με το παράλλο”, δεν χορεύω, γαμηθείτε, μη μου τα σπάτε, “ναι και στα λάιβ που πας τι κάνετε, δεν χορεύετε;;;”, εγώ όχι, “ε και πώς περνάτε καλά”, ξέρω γω, χτυπάω το πόδι μου στο τέμπο, χτυπιόμαστε, κοπανιόμαστε, δεν ξέρω να χορεύω, δεν θέλω, σκάστε.
Χωρίς λόγο το rant, εννοείται.
“Τότε γιατί διάλεξες τέτοιο θέμα;”
Α, εύκολο. Δεν ξέρω να χορεύω αλλά ΘΑ ΗΘΕΛΑ πολύ να ξέρω να χορεύω.
Και το βίντεο του Get Hurt των Gaslight Anthem
Οπότε, στο “βάλε έναν δίσκο να σου ανεβάσει τη διάθεση, να χορέψεις, να τα σπάσεις”, η επιλογή των Audrey Horne ήταν πολύ εύκολη και το τελείωμα του ομώνυμου είναι ο ορισμός αυτού που έχω στο μυαλό μου για το συγκεκριμένο θέμα αυτού του exchange.
^ Αχρείαστο intro μπας και βαρεθεί κανείς να διαβάσει τα υπόλοιπα και ειδικά ο evil που δεν θα τον ταγκάρω μήπως ξεχαστεί και βάλει απλά καρδούλα στο τέλος χωρίς να διαβάσει το review γιατί παιδιά συγγνώμη αλλά είμαι εντελώς άσχετος, εντελώς όμως, δεν πάει περισσότερο αλήθεια, με το electropop-dark wave genre, ένιωσα λίγο σαν να είμαι ο πατέρας μου που άκουγε ντηπ περπλ και να του δίνω να ακούσει Primordial, τι να καταλάβει ο καημένος, τον φαντάζομαι να σκιπάρει από σημείο σε σημείο και όλα να του φαίνονται ίδια, κάτι τέτοιο έκανα μετά την πρώτη ακρόαση, έπεφτα σε σημεία με το ίδιο τέμπο, το ίδιο μπητ, που οκ προφανώς δεν ήταν το ίδιο αλλά και ο πατέρας μου αν πάει από Burning Season σε What Sleeps Within τι θα του μείνει, θα μου πει “ένας που γκαρίζει όλη την ώρα”, δεν φταίει αυτός (ο πατέρας μου, όχι ο Νεμθεάνγκα), αφού δεν έχει ακούσει ξανά, συνεχίζω σεντόνι χωρίς αλλαγή παραγράφων κλπ μήπως πιάσει το σχέδιό μου και ο evil δεν καταλάβει ότι έτυχε σε πολύ λάθος άνθρωπο ο δίσκος που προφανώς του αρέσει και το ανεβάζει τη διάθεση, εγώ δυστυχώς από το Σάββατο είμαι μέσα με κοβιντάκι και μέχρι την Παρασκευή δεν θα πάω και στη δουλειά και λιώνω όλη μέρα με μουσικές ταινίες και ντελίβερυ και ήταν χάλια μέρες έτσι κι αλλιώς οπότε γιαυτό διάλεξα το συγκεκριμένο θέμα μήπως ανέβει λίγο η διάθεση αλλά με το Careful δεν τα κατάφερα, συγγνώμη και πάλι @ήβολ, και από όποιον περίμενε ίσως κατατοπιστικό review μήπως και ασχοληθεί με τον δίσκο.
-Βάλε ρε μλκ κάτι να χορέψουμε, μου λέει ο άλλος στο μπαρ, βάζω Boy Harsher, κάποιοι γουστάρουν, κάποιοι κουνάνε το πόδι τους στο τέμπο ενώ πίνουν την μπύρα στο τραπέζι και λένε τα νέα τους στην παρέα, εγώ σκέφτομαι πόσοι θα φύγουν αν συνεχίσω με Sons Of The Morrigan.