Bathory

foreverdark woods,rode to asa bay,vinterbolt…κορυφαι κομματια…πραγματικα ειναι πολυ επικοι τυποι και θα τους λιωσω τους επομενους μηνες

και τα 2 ειδη τα επαιξαν κουλα και γ@μ@τ@!!!

Under the sign,Blood Fire & Hammerheart!!

Επικούς βέβαια. Blood fire death και Twilight of the gods :bow2:

Γαμώτο πολύ δύσκολο! Ψήφισα black φιατί το Under The Sign… είναι τεράστα δισκάρα και το πρώτο Bathory που άκουσα!

Η επική πλευρά τους έβγαλε αριστουργήματα:!:

Απ οτι βλεπω παιζει να μαι ο μονος που προσκυναει και το BLOOD ON ICE…και για να γουταρετε , ξαναβαλτε το woodwoman και το gods of thunder of wind and of rain…:slight_smile:

και για οσους δε ξερουν ή για οσουν δεν ηταν στο up the hammers…ο quorthon δε πεθανε…απλα αλλαξε εμφανιση και εφτιαξε τους ereb altor :D:D:D:D

:bow2: BATHORY !!!

Όχι ρε φίλε υπάρχει και άλλος ένας(τι ποιός?) και ξέρω και άλλους! Είναι ΔΙΣΚΑΡΑ λέμεε!!!

παλι καλα που υπαρχουν κι αλλοι!!!

δε γινεται να μην αρεσει αυτο το cd…ουτε ενα μετριο τραγουδι μεσα!!!

ωρα για Nordland II ομως…death and ressurection of a northen son Λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Εγω παλι νομιζω ακριβως το αντιθετο. Πως γνκ, μονο το Blood On Ice χαιρει εκτιμησης, μαζι με το Nordland I, οσον αφορα τους τελευταιους δισκους της μπαντας. Μπαντας, τροπος του λεγειν. :stuck_out_tongue: ε και μιλαμε για ατομα που εχουν ακουσει Bathory, οχι τους κλασσικους που λενε ‘‘οι Bathory ειναι μεχρι ΚΑΙ το Twilight of the Gods’’. Γιατι μετα ξεκινα η κλασσικη συζητηση του τυπου ‘‘Ναι, καλα. Το Nordland το χεις ακουσει;’’. -’‘Παει πολυς καιρος μωρε… δε το θυμαμαι, ξερεις…’’. -’‘Ναι οκ. Το Blood on Ice το χεις ακουσει; Το Requiem;’’. -’‘Δικιο εχεις… ουτε αυτα τα χω ακουσει…’’. -’‘Καλα, ακου τα και τα ξαναλεμε’’.

ολοσωστος :slight_smile:

δε γινεται να λες οτι ακους Bathory και να τους αγνοεις απο το '96 και μετα…μιλαμε για καταθεση ψυχης…οχι απλα δισκους…

Και τα 2 Nordland είναι πολύ καλά αλλά το Blood On Ice είναι απίστευτος δίσκος! Τώρα που το σκέφτομαι μήπως να αλλάξω ψήφο??? :stuck_out_tongue:

γιατι που εριξες ψηφο??? :stuck_out_tongue:

Στο Black…εντάξει το Under The Sign of the Black Mark είναι από τους καλύτερους και σκοτεινότερους/σάπιους δίσκος που υπάρχουν! Ήταν πολύ δύσκολο!

…ή τουλαχιστον, να μην υποκρινεσαι ρε αδερφε. Αυτο το πραγμα με τη μεταλλοκουλτουρα ποτε δε το καταλαβα. Πρεπει σωνει και καλα να κραξεις κατι. Να πεις πως απογοητευτηκες, κλπ, εκει ναι, το κανω και γω συνεχεια. Αλλα το να καθεσαι να ασχολεισαι με κατι, ενω δεν εχεις ιδεα… και ξερεις γιατι με ενοχλει; Επειδη εκει βρισκουν πατημα οσοι κραζουν τους χεβυμεταλλαδες. Κι οχι τιποτ’ αλλο, εχουν και δικιο λογω κακου ιστορικου.

Προσωπικη αποψη, βεβαια. Δε το λεω για κακο, καταλαβες. Ανεκαθεν κοιταζα να γουσταρω μ αυτο που ακουω κι ολα τ αλλα… στο μπαργαλατσο μας λουλουδια.

συμφωνουμε…εγω απλα ψηφισα με τη λογικη οτι τα επικ cd ειναι περισσοτερα…αρα περισσοτερη ευχαριστηση :smiley:

Δηλωνω πιστη υποταγή στην Ιδέα που λέγετε BATHORY, αλλά να μη ξεχνάμε και τηBlack περίοδο ε; αλλα και τη περιοδο σφήνα του Thrashodeath (βλεπε octagon, requiem). Under The Sign…δεν έχουν βγάλει άλλοι ε;

σιγουρα ναι,αιωνιο προβλημα αυτο…αλλα καλα να σε κραζουν οι ασχετοι…με αυτες τις χαζομαρες κραζομαστε και μεταξυ μας!!! (οπως με του αναφερει καποιος τους manowar πχ…)

ας ακουει ο καθενας οτι θελει και γουσταρει,και να εκφερει γνωμη ΜΟΝΟ γι αυτα που ξερει…εγω μλκς ειμαι που οταν ημουν μικρος δεν ανοιγα το στομα μου επειδη δεν ηξερα???

Tι να λέμε τώρα οι Bathory ήταν είναι και θα είναι από τις μεγαλύτερες μπάντες που έβγαλε το μεταλ! Και είναι τέτοιος ο τρόπος που έπαιξαν και τα 2 ιδιώματα που δεν χωράνε αμφιβολίες γι αυτό!

Tι σημαίνει ξέρω ή δεν ξέρω μωρέ; Μπορεί εγώ να γουστάρω να κράξω τους μπαθορυ ή τους κάθε μπαθορυ για να κάνω την πλάκα μου, έτσι κι αλλιώς γι’ αυτό γράφουμε στα μουσικά φορουμς. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ.

Άντε, πολύ στα σοβαρά τα 'χετε πάρει τα πράγματα μερικοί.

Ον τοπικ ακόμα στηρίζουμε μπλακ περίοδο.

εδω θα διαφωνησω αλλα δεν θα επιμεινω…
απλα δε ξερεις τι μπορει να σημαινει για καποιους ενα συγκροτημα…