Deafheaven - Demo (2010) - Roads To Judah (2011)

Το πρώτο τους Lp δεν έχει κυκλοφορίσει ακόμη, και αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο Απρίλη. Ανοίγω ωστόσο το θρεντ από τώρα μιας και ήδη έχουμε ακούσει πράγματα απ’ αυτούς, κι έχουμε εντυπωσιαστεί (έχω βασικά) πάρα πολύ. Oπότε καλό είναι να υπάρχει χώρος να συζητούμε γι΄αυτούς. Οι τύποι δε ξέρω βγάζουν μια τρομερή ατμοσφαιρα / τρομερό feeling.

Roads To Judah (2011)

Kάποια παλαιότερα ποστς για την μπάντα:

Μία συνέντευξη εδώ
Review από τον αγαπητό plurender* εδώ

Η deathwish κυκλοφόρησε και ένα ροζ! 7" το οποίο έδινε δωρεάν με κάθε αγορά.

*το ξέρω οτι το 'γραψα λάθος το nick του αλλά αυτό μου φαίνεται οτι γράφει κάθε φορά που το διαβάζω :stuck_out_tongue:

ποοο γούσταρα τίγκα κριτική plunderer!!

Θα διαβάσω κάποια στιγμή και την συνέντευξη των παιδιών!

:expressionless: :expressionless: :expressionless: :expressionless:

Τι λες τωρα. :expressionless:

ohhh yes :yes::stuck_out_tongue:

Τα λέγαμε με τον πλάντερερ πριν λίγο καιρό για αυτούς.
Τόσο εγώ όσο κι αυτός, γενικά κουραζόμαστε με τα ποστ-οριέντεντ πράματα, αλλά το ντέμο είναι όντως ένα σωστό δείγμα ΚΑΛΟΥ φραντζομπλακμέταλ :!:
Τρια κομμάτια (κι ένα ιντερλούδιο) από τα οποία το “Δαίδαλος” δυστυχώς πουστίζει λίγο, αλλά τα άλλα δύο είναι τρομερά αρχιδάτα ατμοσφαιρικά κομμάτια.

Πολύ δυνατό το ντέμο, να δούμε πως θα συνεχίσουν.

Ναι, αλλα εσας σας χαλασε η full-lengthαρα των Altar of Plagues. Ε μλκ ενταξει, το White Tomb δεν εχει πεσει για μενα ουτε στο ελαχιστο.

Edit: Βσκ τι ακριβως ακουσατε και σας κουρασε, απο περιεργεια.

αλήθεια στίχοι υπάρχουν κάπου?

(βαριέμαι να σου στείλω pm, κυκλοφόρησε καινούριο ep των glassjaw)
στίχοι

καψουρο-blackmetal μετά το καψουρο-hardcore των converge? :stuck_out_tongue:

και ένα live 35λεπτο live εδώ

απλά ελπίζω να μη γίνει οτι έγινε με το post rock.

Απο τα οσα εχω ακουσει για αυτους ηθελα να τους τσεκαρω αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα το ντεμο.Οποτε οποιος μπορει και δεν βαριεται,ξερει τι να κανει :stuck_out_tongue: :smiley:

Βασικά χωρίς πλάκα έχω ξεχάσει πολλά απο όσα θα έλεγα για τους Altar of Plagues το 2009, αλλά είχα σημειώσει πως στο περσινό tides ήταν καλύτεροι στο κεκαλυμμένο black metal στεγανό όταν αυτό εμφανιστεί παρά στην γαρνιτούρα με αυτές τις σλάτζ μπασογραμμές και τις μελουδιουλίτσες που κάνουν την περατζάδα ευχάριστη αλλά προσωπικά δεν μ’εφτιαξαν κιολας.

Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να έχει στο μυαλό του ο Bleedin History αλλά στο παρακάτω προσωπικά συμφωνώ εντελώς

Δύσκολος δίσκος ρε πούστη μου. Τον έχω ακούσει κάποιες φορές αρκετά συγκεντρωμένα, και πάντα, μετά την ακρόαση αισθάνομαι ότι τον έχω ακούσει μία φορά μόνο, και καθόλου συγκεντρωμένα. Δε μου μένει μετά, πως το λένε. Περίεργα πράματα. Την τελευταία φορά πχ αυτά που μου έμειναν πιο πολύ είναι ότι το Violet είναι λίγο κουραστικό, και τα language games, unrequited αρκετά καλά. Από κει και πέρα το χάος.

Εντωμεταξύ ρε πούστη μου δε βοηθάει και καθόλου ο ήχος/παραγωγή αυτού που έχω κατεβάσει (δεν ξέρω αν λείπει master ή όχι που λέει ο ριπ), και είμαι σίγουρος ότι το αποτέλεσμα του βυνιλίου θα είναι τελείως διαφορετικό (στα μέρη πάντως που ψωνίζω δε το’ χω δει).

Αφήνω λοιπόν ένα μικρό κενό λόγω ήχου.

Από κει και πέρα, με μια μικρή επιφύλαξη, θα το χαρακτήριζα κατώτερο του Demo του 2010 (που ήταν δικαιωματικά μια απ’ τις καλύτερες κυκλοφορίες της περσινής χρονιάς, κι ας το ανακάλυψα προς το τέλος της). Τουλάχιστον η εντύπωση που μου είχε αφήσει το demo στις ίδιες ακροάσεις ήταν εκπληκτική. Δε ξέρω ίσως να βιάστηκαν λίγο, ίσως εγώ να μην είμαι πολύ για τέτοια, δε ξέρω. Το demo παντως το αγαπω :S:S:S:S

Ισως να επελθει και κωλοτουμπαρα, ποιος ξερει…

Τι λέτε εσείς? Πως σας φαίνεται το άλμπουμ?

Kανείς ρε???

Τόσο κακό???

bump!

λοιπόν εγώ 1-2 φορές τον άκουσα το δίσκο, μπορώ να πω πως γαμάει, αυτό το language games είναι λίγο έρωτας ε. θέλει κι άλλες ακροάσεις πάντως… και κατεβάζω και το ντέμο το οποίο δεν το έχω ακούσει.
αυτά.
ακούστε το κι άλλοι ρε, είναι καλοί αυτοί εδώ!

bump και από εδώ!

Πάει στα καλύτερα της χρονιάς από εμένα τούτο δω… Δεν έχω ακούσει το demo , δεν (πολυ)ακούω black, δεν ξέρω καν αν είναι (post-black θα το λέγαμε?:roll:) αλλά αυτό έχει συναίσθημα , μελωδιάρες και δεν πάει ούτε ένα δεύτερο χαμένο… Moυ βγάζει ότι συναίσθημα μου προκαλούν και οι Cult Of Luna … Λυτρωτικό … Mε τον ίδιο τρόπο…

[B]2011-DW Live Series 08: Live at The Blacktop[/B]

εδω βασικα

[B]AKOΥΣΤΕ[/B]

είναι εκει έξω

φίνα.

[B]Καθηλωτικό.[/B]