Μetallica

εννοειται - το σχολιο μου ηταν για την “συμβουλη”.

Είχαν πει ότι ήθελαν έναν μπασίστα στην ηλικία τους ο Bob Rock τους ρίχνει 8-9 χρόνια αν ήταν αυτός ο μπασίστας, οπότε η μπάντα κάποια στιγμή θα ξαναεψαχνε μπασίστα γιατί δε νομίζω να μπορούσε ο Rock να κάνει τις περιοδείες που έκαναν…
Επίσης ο Jason τα τελευταία χρόνια έχει πει ότι ούτε κι αυτός θα μπορούσε να κάνει τουρ…
Η ιστορία έδειξε ότι ο Rock τους έδωσε σωστή συμβουλή, αυτοί τον άκουσαν χωρίς εγωισμούς και φυσικά κατέληξαν στον εξαιρετικό Rob Trujillo

Το 1986

3 Likes
8 Likes
5 Likes

image

8 Likes

Τα είπαμε, χριστιανική απάντηση!

Μπα αν ήταν χριστιανική απάντηση θα ευχόταν αιώνια κόλαση ή κάτι παρεμφερές.

Κι αυτό σε πονάει πια? Κλασική απαντηση Metallica, τα ίδια λένε 40 χρόνια

1 Like

:joy: :joy: :joy: :joy: :joy: :joy:

1 Like
1 Like

Απολαμβάνοντας παραπάνω το αριστούργημα με τον τίτλο Master Of Puppets, με κάθε νότα και στίχο χαραγμένα στη μνήμη μου τα τελευταία 30 χρόνια, αναρωτιόμουν αν υπήρξε συναυλία που να μην παίχτηκε. Είδα στα στατιστικά ότι είναι το πρώτο σε εμφανίσεις, αλλά το παρέλειψαν ποτέ άραγε από την setlist ?

1 Like

Υπάρχουν σίγουρα μερικές δεκάδες φορές στις οποίες παίχτηκε μέχρι την μέση, και μετά το γύρισαν στο Sanitarium. Στο setlist.fm είναι καταγραμμένο ως Mastertarium. Τώρα αυτό που ρωτάς… Δεν είναι δύσκολο να ελεγχθεί, ίσως το κάνω αργότερα που θα είμαι σπίτι. Στο setlist.fm μπορείς εύκολα να δεις στα στατιστικά κάθε περιοδείας πόσες φορές παίχθηκε το κάθε κομμάτι, αλλά και πόσες συναυλίες είχε η εν λόγω περιοδεία. Απλά θα πρέπει να πιάσεις κάθε περιοδεια από το 1986 έως σήμερα , και δεν είναι και λίγες :stuck_out_tongue_closed_eyes:

Έχω την ίδια απορία για το One πάντως. Ο μόνος λόγος που είναι πιο χαμηλά από το Μάστερ είναι γιατί βγήκε 2 χρόνια αργότερα.

2 Likes

Ναι το Mastertarium το θυμάμαι (μεγάλη μαλακία, παίξτε και τα 2 ξεχωριστά ρε!)
Αναμένω τη στατιστική σου ανάλυση (βαριέμαι να ψάχνω κάθε περιοδεία :stuck_out_tongue_closed_eyes: )

Συναυλία τους χωρίς το One θα άντεχα, χωρίς το Master όμως όχι!

Εγώ πάλι ακριβώς το αντίθετο. Το One είναι για μένα πολύ πιο συγκλονιστική στιγμή σε κάθε τους συναυλία. Έχει και ίσως το καλύτερο και επιβλητικοτερο σόου που το συνοδεύει, με τα πυροτεχνήματα στην αρχή και τις φωτιές. Τους έχω δει πλέον 7 φορές , σε όσες έπαιξαν το One αποτελούσε μια από τις καλύτερες 3-4 στιγμές του λαηβ.

(post deleted by author)

Μαλλον τα ετσουξε το φασιστακι σημερα…
Χειροτερο τρολλαρισμα κι απο τρολλς του 2003, θλιβερο :frowning:

10 Likes

:fire: :fire: :fire:

5 Likes

εννοείται πάντα και απλά προσπερνάμε τις αμοιβάδες

4 Likes

Έπιταφ απ τα λιντλ, αυτό έχω να πω εγώ.

1 Like

εχει θολωσει, ειναι κλειδωμενοσ στο δωματιο για να μην τον πιασει στα πρασα η μαμα του και το εχει κανει λαστιχο.
μιλαμε για μαραθωνιο πεοπαλινδρομισης.

2 Likes

Σίγουρα δεν παίχτηκε στην Κίνα μιας και δεν είχε έγκριση από το καθεστώς (λόγο στίχων φαντάζομαι). Επίσης δεν παίχτηκε το ένα από τα δυο επετειακά βραδια το Δεκέμβρη μιας και το σετλιστ ήταν διαφορετικό.

Φαντάζομαι θα υπάρχουν και κάποιες άλλες, μετρημένες στα δάχτυλα

2 Likes