HIM @ Stage Volume 1 , 1/8/2014

Stage Volume 1

Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου,
Μοναστηράκι

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ
Προπώληση: 26?,
Ταμείο: 29?
Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 29 Απριλίου 2014.

Σημεία προπώλησης:
Αθήνα
Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Τηλ.: 210 3608366
Reload Stores, Πανεπιστημίου 54, τηλ. 210 3801464

Online Sales ή αγορές με πιστωτική κάρτα, 24 ώρες/ωρο:
www.ticketpro.gr | www.tickethouse.gr

http://www.didimusic.gr/el/news/oi_him_stin_ellada.html

κριμα περιμενα οτι θα τους βαλουν στο heavy by the sea

Η κατάλληλη συναυλία για να πας με καμιά πρόσκληση να γνωρίσεις μωράκια! 8)

Τους έχω δει δυο φορές σε Ελλάδα και Αγγλία: πιο boring πεθαίνεις…

30 για him:lol:

και μετα λεμε για neurosis

θα ταιριαζαν.αλλα δεν ειναι ποστ ροκ:(

Ό,τι να ναι… μέσα σε λίγες ώρες, τα attend στην εκδήλωση του live των HIM στο FB έγιναν περισσότερα από αυτά του live των Moonspell που είναι σε λιγότερο από ένα μήνα!
Οι ελληνίδες ξέρουν να εκτιμούν την καλή μουσική… γι αυτό καταλήγουν στα μπουζούκια μετά από λίγα χρόνια!
Κονόμησες πάλι Λώρη τυχερέ.

Έλα κι είχαμε σκουριάσει τόσα χρόνια!!!

Υ.Γ. Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες καταλήγουν στα μπουζούκια ακόμα κι αν ακούν και Moonspell, γιατί η μουσική δεν είναι αθλητισμός να επιλέγεις μία ομάδα με τα μυαλά στα κάγκελα.

Δηλαδή εγώ που τόσα χρόνια δεν έχω συγκινηθεί από τους Moonspell έπρεπε να’μαι μπουζουξού; :smiley:

Μέσα σε μία μέρα εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια των 26 ευρώ για τη συναυλία των HIM στο Stage Volume 1 την Παρασκευή 1η Αυγούστου. Πλέον υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια που κοστίζουν 29 ευρώ στα σημεία προπώλησης. Η τιμή των εισιτηρίων στο ταμείο τη μέρα της συναυλίας θα είναι επίσης 29 ευρώ.

Τελικά μάλλον εδώ κόλλαγαν τα σχόλια του mike blackie. Πας στους ΗΙΜ που θα είναι τίγκα στις γκόμενες, γνωρίζεις κάποια και την πας μετά στα μπουζούκια στην Πάολα. Πέφτει και Παρασκευή η συναυλία, τέλεια!

…αυτές οι γκόμενες θά’χουν ξεχάσει τους Him τώρα πια:):!:

Επιεικέστατα κομπλεξικοί όσοι γράφουν μέχρι στιγμής (με εξαίρεση τον στεφ και κανέναν ακόμα). Το αιώνιο ηλίθιο σχόλιο για οτιδήποτε είναι λιγότερο βαρύ από Thrash, Heavy ή Power: μουσική για γκομενίτσες, φλώροι, ψόφιοι (εξαιρούνται εκείνοι που τους είδαν και δε τους γέμισαν το μάτι, προφανώς δεκτό). Δε καταλαβαίνω γιατί μερικοί νιώθουν την ανάγκη να κράξουν έτσι. Αν δε σου αρέσει μη πάς ρε ψηλέ μη σπάς το πούτσο στους φανς μιας μπάντας. Έρχεται στο θρέντ των Slayer ή των Kreator ο H.I.M.-άκιας/-ούλα να μας σπάσουν το πούτσο?

Ε έχω να δηλώσω ότι θα πάω, μου αρέσουν οι H.I.M. αρκετά ώστε να το ψήνω να τους δώ και live. Πείτε “είσαι φλώρος και τζουτζές Γιάννη το παίζεις και Thrasher” και θα σας πω “είσαι παπάρας και βλαμμένος και μου το παίζεις ανοιχτόμυαλος όπου σε βολεύει”. Όπως είχε πεί και μια blues ψυχή εδώ μέσα, όταν τα τύμπανα του άλλου πάλλονται ευχάριστα από αυτό που ακούει δε χρειάζεται τίποτε άλλο. :wink:

Είδα live τους ΗΙΜ στο ρόδον το 2000, στο οάκα το 2001 και 3 φορές ακόμα μετά.
Θα τους κράζω αιώνια για αυτό που έγιναν μετά το 2004, δηλαδή στην μετά bmg τους εποχή που ξεφτιλίστικαν εντελώς.
Και λυπάμαι που όταν έτυχε κάποτε και γνώρισα τον Valo από κοντά δεν τον έκραξα όσο έπρεπε. Φιλοχρήματος και εμπορικός μέχρι αηδίας. Τα cd τους από το Dark Light και μετά είναι για τα σκουπίδια (με εξαίρεση κάποια κομμάτια του Venus Doom).
Οπότε ναι, πλέον το 2014 δεν θα έδινα ούτε 1ε για να τους δω. Με πρόσκληση σίγουρα θα πήγαινα μια βολτίτσα καθώς η πλειοψηφία του κοινού είναι κορίτσια και θα έχει χαβαλέ.

Προφανώς αυτό περιλαμβάνει και όσους ακούνε Justin Bieber και αυτούς οι οποίοι ειρωνεύονται.

Αυτό να το πεις στους κομπλεξικούς κλειστόμυαλους μεταλλάδες που κράζουν τους Metallica για το Load. Ένας εξαιρετικά επιτυχημένος hardrock/metal δίσκος με πάρα πολύ καλές συνθέσεις που κάποιοι τον βγάζουν για τα μπάζα επειδή δεν είναι λέει… thrash. Από πότε ένας δίσκος θα πρέπει να είναι thrash για να θεωρείται καλός? Ή κάτι άλλους κλειστόμυαλους που κράζουν τους Korn επειδή έκαναν το έγκλημα να παντρέψουν το nu metal με τη dubstep. Τώρα το γεγονός ότι το Path of Totality έβγαλε κάποια εξαιρετικά κομμάτια μάλλον τους αφήνει αδιάφορους από τη στιγμή που διαπράχθηκε το έγκλημα αυτό.

Προφανώς δεν έρχεται απ’ τη στιγμή που η πλειοψηφία όσων γράφουν στο forum είναι μεταλάδες. Το διαπιστώνεις αυτό και σε κάθε μικρομεσαίο μέταλ συγκρότημα που έρχεται όπου γράφονται σελίδες επί σελίδων. Αντιθέτως τα threads συγκροτημάτων όπως Placebo και James για παράδειγμα πάνε άπατα.

Τέλος για τους HIM απλά χαβαλέ κάναμε. Προσωπικά τους άκουγα μέχρι και πριν κάποια χρόνια. Πλέον θεωρώ ότι επαναλαμβάνονται και έχουν χάσει τη συνθετική ικανότητα που είχαν κάποτε. Δεν είναι η μπάντα που ήταν μέχρι πριν 8-10 χρόνια. Συνεπώς με αφήνουν αδιάφορο πλέον. Τώρα το ότι η πλειοψηφία όσων πάνε στη συναυλία θα είναι μαθήτριες Λυκείου και κοπέλες μέχρι 20-22 χρονών το πολύ είναι μια πραγματικότητα.

Ρε ακουστε manowar που συζητατε για χιμ να πουμε

Πραγματικα , και εμενα αυτο το πραγμα με εχει φτασει στα ορια μου. Στο πνευμα του νεοχιπστερισμου, για να δειξουν οτι τα ξερουν ολα και ειναι “κουλ”, πανε και γραφουν παραγραφους και τα σκανε στον καθε αταλαντο ψυχεδελοπρεζακα που εχει βγαλει 1 και 2 αλμπουμ (ακουσον, ακουσον) και αγνοουν ηρωες της ροκ σκηνης οπως τα συγκροτηματα που αναφερεις που εχουν σκελετιασει στο σανιδι και μας συντροφευουν καθε μερα στο αμαξι οταν συντονιζομαστε στον kiss fm.

Μιας και σε ενδιαφερουν και εσενα οι placebo και οι james τσεκαρε αν θελεις και αυτο το νεο προτζεκτ του κιθαριστα των πρωτων με τον μπασσιστα των δευτερων https://www.youtube.com/watch?v=2AIJuRGYmWk δε ξερω γιατι οι μασωνοι των μουσικων νεων το εχουν θαψει ετσι ανεξηγητα.

Αυτά τα περί ξερόλων και τύπων που προσπαθούν να το παίξουν κουλ μόνο εσύ τα είδες. Ούτε χαρακτήρισα κάποιο συγκρότημα ατάλαντο, ούτε είπα ότι κάποιοι είναι άσχετοι από ροκ μουσική. Απλά λέω ότι οι περισσότεροι που γράφουν εδώ είναι μεταλάδες και συνεπώς δίνεται μεγαλύτερη βαρύτητα στα μέταλ σχήματα σε σχέση με τα μη μέταλ. Ή τουλάχιστον έτσι έχω καταλάβει εγώ. Δηλαδή αν έρχονταν στην Ελλάδα οι Beady Eye ας πούμε, δεν νομίζω ότι θα γράφονταν πάνω από 5-6 σελίδες στο thread τους. Σε αντίθεση με κάποια μέταλ συγκροτήματα, χαμηλότερου βεληνεκούς από Beady Eye, τα οποία φτάνουν και τις τριπλάσιες σελίδες. Φυσικά αυτό δεν είναι κακό. Άλλωστε ο καθένας θα σχολιάσει στο thread που τον εκφράζει περισσότερο. Απλά λέω τι θα μου άρεσε εμένα πιο πολύ σαν αναγνώστης του forum. Σου γράφω για Beady Eye οι οποίοι δεν παίζουν στο ελληνικό ραδιόφωνο, για να μην αρχίσεις και κάνεις πάλι αυτές τις γλαφυρές περιγραφές του στυλ “μας συντροφεύουν κάθε μέρα στο αμάξι”. Όσο για το βίντεο, πόσταρε το στα threads συγκροτημάτων που σου αρέσουν και σχολιάζεις απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για τους ΗΙΜ fans…
Θα γίνει ένα pre-show party με προσκλήσεις για την συναυλία…
Check… https://www.facebook.com/events/704934876237573/

SOLD OUT

http://www.i-jukebox.gr/music-news/item/4839-sold-out-i-sinavlia-twn-him-sto-stage-volume-1


Συμβαινει τωρα (πριν 40 λεπτα βασικα :P)

ποσο βρωμικη και παρακμιακη εχει καταντησει πλεον αυτη η πολη