Iron Maiden

Ποιον “εκείνον τον καιρό”, αυτός είναι χειρότερος από τον Hammett!

3 Likes

Χαχαχα, σοβαρά ήθελα να γράψω ότι “θα έκαναν surf μαζί με τον Hammett και θα έχασαν την κασέτα με τα riffs τους” - γιατί τότε δεν υπήρχε iPhone, αλλά σκέφτηκα ότι ο Kirk ήταν νέος και πιο εργατικός τότε!

Καλός είναι ο Blaze για κανένα γκρηκ τουρ σε μπαράκια και στο 8μπολ, καλά που είπε ο θεός το Sign Of The Cross και είδαμε πώς πρέπει να τραγουδιέται, ελπίζω κάποια στιγμή στο μέλλον αν αλλάξουν σετλιστ (Λ Ο Λ) να πει και το Fortunes Of War

1 Like

Τι κοματάρα ρε φίλε ναι

1 Like

Από τους δίσκους τους που δεν έχουν fillers…:sunglasses:

Περί NPftD: Άνισο album. Λανθασμένη επιλογή, από μεριάς Harris, το “πισωγύρισμα” στον ήχο, γεγονός που αποδεικνύει ότι ο Adrian είχε δίκιο ότι θα έπρεπε να συνεχίσουν στο ύφος των προηγούμενων δύο albums. Λατρεύω “Public Enema Number One”. Όπως είπα και παραπάνω, αρχίζουν τα, δύσκολα και περίεργα για την μπάντα, '90s. Έχει μόλις κλείσει ο κύκλος της σπουδαιότερής τους περιόδου.

Περί X-Factor εν προκειμένω & Bayley περιόδου εν γένει: BLAZE BAYLEY Αθήνα 7 / 12 / 2019

Τσεκάρετε επίσης και το παρακάτω video. Pause στο 00:45. Υπήρχε πολλή οργή από την μπάντα για τον Bruce ακόμα τότε, αλλά η αλήθεια είναι ότι την επόμενη τετραετία (μέχρι και το reunion δηλαδή) ο κοντός τους “έσβησε από τον χάρτη”.

Περί '99: Live - εμπειρία ζωής. Ήμουν περίπου 3η σειρά από το κάγκελο, από τη μεριά του Gers. Πολύ συχνά ξαναζώ όλη τη συναυλία στο μυαλό μου. Απόλυτα highlights: “Killers”, “Phantom of the Opera” και “Powerslave”. Τι κρίμα και άδικο που δεν προλάβαμε το “Stranger in a Strange Land”. Νομίζω ότι το έπαιξαν σε κάποιες πρώτες στάσεις, αλλά μετά το θάνατο του πατέρα του Adrian (που επήλθε κατά τη διάρκεια της περιοδείας), το έβγαλαν από το setlist, γιατί, αν δεν κάνω λάθος, δεν μπορούσε να διαχειριστεί συναισθηματικά/ψυχολογικά το να παίζει τον συγκεκριμένο “ύμνο”.

4 Likes

Ωραίο το video! Εντάξει, το αστείο του Nicko δε σημαίνει οπωσδήποτε οργή για τον Dickinson, μάλλον σαν κλασική αγγλική ειρωνεία μου φάνηκε.

Επίσης, είδα 4 μέλη να μιλάνε, οπότε κάποιος έλειπε από το πάρτυ… @pantelis79 οι υποθέσεις μας για διακοπές στη Χαβάη μάλλον στέκουν τελικά!

1 Like

Πολύ ωραίο το εξφακτορ. Διαφορετικά τραγούδια και ήχος για τους Μεηντεν, και ωραία ατμόσφαιρα. Στα 5 αγαπημένα μου Μεηντεν άνετα. Το προτιμώ εύκολα από όλα τα reunion.

Το εξώφυλλο μια χαρά. Ούτε καν στα 5 χειρότερα εξωφυλλα Μεηντεν.

2 Likes

Δισκαρα μεγαλη το XFactor

1 Like

Για την ακρίβεια, το σύνολο των δίσκων των Maiden (με μια εξαίρεση) έχουν κυκλοφορήσει στο διάστημα δύο τριμήνων του έτους, και συγκεκριμένα οκτώ από αυτούς μεταξύ Αυγούστου και Οκτωβρίου και επτά από Μάρτιο μέχρι Μάιο! Αναλυτικότερα:

Αύγουστο κυκλοφόρησαν τα FF και AMOLAD

Τον Σεπτέμβριο έχουμε τέσσερις, “Powerslave”, “Book Of Souls”, “Dance of Death” και “Somewhere…”

Τέλος τον Οκτώβριο, τα NPFTD και “X Factor”

Στο άλλο τρίμηνο έχουμε:

Τον Μάρτιο, τα “…Beast” και “Virtual XI” (από τα ψηλά στα χαμηλά λέγεται αυτό!)

Απρίλιο βγήκαν το ντεμπούτο και το “7th Son…” (μικρό το δείγμα αλλά… αλάνθαστος ο Απρίλης!)

Ενώ τον Μάιο τα “Fear of…”, “Piece of Mind” και “Brave New World”

Φαντάζομαι θα υπάρχει κάποια λογική που υπαγορεύει αυτόν τον σχεδόν απαράβατο κανόνα, από τον οποίο μόνο το Killers ξεφεύγει αφού κυκλοφόρησε Φεβρουάριο - εκεί βέβαια το υλικό ήταν, ως επί το πλείστον, ήδη έτοιμο.
Οι συνήθειες των αγοραστών είναι σίγουρα ένα δεδομένο, ο προγραμματισμός των περιοδειών σε Βόρειο και Νότιο ημισφαίριο είναι ένα άλλο.

Συνεπώς σε κανα χρόνο να αναμένουμε το νέο album, αλλιώς από Μάρτη του 2021 και μετά! (καλό να είναι και όποτε έρθει!)

4 Likes

Κι αυτό λέγεται Μαύρος Οκτώβρης :stuck_out_tongue:

3 Likes

ela de mporw me tous enallaktikous

7 Likes

Check to solo tou Smith xtes sto Rock in Rio sto Wickerman!

1 Like

@ignatios89 ακούς? :laughing::laughing:

1 Like

Για να μην γκρινιάζω μόνο…

Θρίαμβος για την μπάντα χτες…χαλάλι το ξενύχτι.Αν και με πίτσες και μπύρες μια χαρά περάσαμε.Γαμώ και το υπόλοιπο φεστιβάλ.

2 Likes
7 Likes

Διακόπτω την θέαση του βίντεο για να θριαμβολογήσω: Maiden ρε ***, για άλλη μια φορά headliners στο Rock In Rio, για άλλη μια φορά μια απόλαυση, με ή χωρίς ξενύχτι, κι ας έχει πλέον ευδιάκριτο προγούλι ο Murray (σημείωση προς τον εαυτό μου: να μη ξεχάσω να προσέξω τα solos και ειδικά αυτά του Smith!)

3 Likes

Ο Murray φίλτατε ο Murray

1 Like

Με το που βγήκαν οι Maiden, έσβησαν τόσο γρήγορα όλοι οι προηγούμενοι που καταντάει. Ασύγκριτοι.

3 Likes

Άσχετο… Δεν είδα Maiden, ούτε Helloween. Είδα όμως Sepultura. Ξεκίνησαν δυναμικά, ωραία, λατρεύω το υλικό μέχρι Chaos, αλλά… βαρετή αυτή η φωνή του Green ρε γαμωτο! Στο 5ο τραγούδι δεν την πάλεψα… Sorry για το off topic.