Scream for me Sofia
6η φορά που τους βλέπω
Απίστευτοι για ακόμα μία φορά
Up the Irons ![]()
Δεν εχω καμία πρόθεση να αμφισβητήσω τις πληροφορίες σου, όμως ένα αφήγημα “η Future Past tour θα ξεκινούσε από την Θεσσαλονίκη (δηλαδή 2 dates στην ελληνική επικράτεια!) αλλά ο promoter έκανε πίσω” μου θυμίζει κάτι διαδοσεις του τύπου: “τα ελληνικά για μία ψήφο δεν γίναν η επίσημη γλώσσα των ΗΠΑ”, σε μικρότερη κλίμακα προφανώς!
Πίστευα ότι με την οθόνη οι Maiden θα ήταν πιο ευέλικτοι στο set list μιας και θα μπορούσαν να προσθέσουν γραφικά και εικόνες απευθείας για ένα νέο τραγούδι… Τελικά ακόμη και στο infinite dreams κράτησαν το background του clairvoyant ![]()
Κανένα πρόβλημα! Το έχει πει ο Rod στη μάζωξη με τις σημαίες στη Μπρατισλάβα το 23 και το άκουσα κ από παιδιά στην Κρακοβία που τους το είπε επίσης , την ίδια χρονιά. . τώρα αλήθεια ή ψέματα δεν θα μάθουμε ποτέ!
Ε ναι. Με λίγο animation κτλ. Επίσης όσο υπέρ γαμάτες ήταν οι οθόνες με όλα αυτά τα γραφικά και οι στίχοι να μετατρέπονται σε εικόνες κτλ θα ήθελα στο seventh son ένα παγόβουνο με real props κεριά δεξιά και αριστερά όπως το 88. Επίσης δεν βρίσκω λόγο σε τραγούδια όπως το trooper και number of the beast να παίζουν τα βιντεοκλίπ. Α και κάτι άλλο!! Ο Murray είχε τον καλύτερο ήχο κιθάρας σε live που μόνο με του Iommi το 05 μπορώ να τον συγκρίνω.
Σε ορισμένα τραγούδια που ήταν σχεδόν στατικό το background έπιασα τον εαυτό μου να σκέφτεται «ρε τον γίγαντα τον Rod! Τα έκανε ψηφιακά τα backdrops για να γλιτώσει τα κόστη των εκτυπώσεων!» ![]()
[quote=“Benjamin_Breeg32, post:10001, topic:3255, full:true”]. Α και κάτι άλλο!! Ο Murray είχε τον καλύτερο ήχο κιθάρας σε live που μόνο με του Iommi το 05 μπορώ να τον συγκρίνω.
[/quote]
![]()
![]()
Προσπαθούν να τον γλυκάνουν να μην πάρει σύνταξη!
Ο Gers συνάντησε εσένα
![]()
Μολις βγηκατε απο μαγαζακι που ψωνισατε παπουτσια μαζι ε?
![]()
![]()
![]()
Έχουν αρχίσει να σε αναγνωρίζουν όταν σε βλέπουν; Παθαίνουν έστω ένα deja vu;
Μπορεί την επόμενη φορά ![]()
![]()
![]()
Πολύ πριν ξεκινήσουν τις… κοινωνικές επάφες με την @evanthia, οι Maiden έπρεπε να προχωρήσουν στο πολυαναμενόμενο reunion της κλασικής σύνθεσης, με πρώτο θριαμβευτικό αποτέλεσμα το Brave New World που κυκλοφόρησε σαν σήμερα, 26 χρόνια πριν!
Τεράστιος δίσκος και η μεγαλύτερη επιστροφή metal μπάντας μέχρι σήμερα, τόσο σε επίπεδο studio κυκλοφορίας, όσο και σε επίπεδο ζωντανών εμφανίσεων. Ακούγεται το ίδιο φρέσκος ο δίσκος μέχρι και σήμερα, τόσα χρόνια μετά, γεγονός που πιστοποιεί το μεγαλείο του.
Τι να πρωτοπιάσεις;
Όλα ένα κι ένα, δεκάρια καρφωτά, με τα μόνα που υστερούν λίγο (τουλάχιστον για εμένα) να είναι τα “The Mercenary” και “The Fallen Angel”. Ίσως να με ενόχλησε αργότερα η όλη ιστορία με το “The Nomad” (το οποίο την τότε εποχή το είχα ως το απόλυτο highlight του δίσκου), αλλά ας είναι.
Τρομερό album, με απίστευτες στιγμές μέσα, πολλή πληροφορία, έμπνευση…
Κι επειδή το έχουμε και πρόσφατο και συζητάμε γι’ αυτό, νομίζω ότι παραβλέπουμε κάπως στην κουβέντα εκείνο το τρομερό live που είχαν δώσει στον Άγιο Κοσμά τον Νοέμβριο του 2000 (κι ας ήταν χάλια ο χώρος), όπου είχαμε την τύχη να ακούσουμε παραπάνω από το μισό “Brave New World”.
Για το τέλος, ας θυμίσω μια μικρή προσωπική μου ιστοριούλα αναφορικά με την πρώτη θέαση βίντεο και την πρώτη (προ)ακρόαση του “The Wicker Man”…