Judas Priest 15/7/2022 Release Festival

2001 με Savatage, δεν νομίζω ότι έπαιζε άλλος εκείνη τη μέρα :sunglasses:

1 Like

και Megadeth ειχε. :stuck_out_tongue:

1 Like

και rotting christ

Και Less Than Human.

Τι δισκάρα είχανε βγάλει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικά (κάτι είχα ακούσει για περίεργες ιστορίες με κάποιο μέλος τους).

Ήμουν από αυτούς που τους είδαμε μετά από χρόνια σ’ ένα reunion show στο Eightball που είχαν κάνει (με Homo Iratus -άλλη μπαντάρα κι από εκεί). Τι θυμήθηκα βραδιάτικα. Πάνω να βάλω “Broken by you”, υπέρτατη κομματάρα (υπήρχε και σε CD του Metal Invader).

3 Likes

Και το οξύμωρο είναι ότι στην “μεγαλύτερη” συναυλία κι ευκαιρία της καριέρας τους, βρέθηκαν (οι LtH) μπροστά σε δύο κοινά, κανένα εκ των οποίων δεν θα τους έδινε την παραμικρή σημασία, λόγω τόσο της απόκλισης από τα γούστα τους, όσο και προφανώς των ελαφρώς -έως πολύ- “κολλημένων” νοοτροπιών και “στεγανών” της εποχής. Από τη μία το πλειοψηφικό “κλασσικό” κοινό που περίμενε JP, Mega και Sav και από την άλλη ένα -μειοψηφικό μεν, υπαρκτό δε- black κοινό (CoF και RC). Ακόμα πιο κρίμα που ο ήχος που πρέσβευαν οι LtH ήταν το ξεκάθαρο “συμβαίνει τώρα” την τότε εποχή. Καρδούλα και για την αναφορά σε HI (πού τους θυμήθηκες;). Αν δεν με απατά η μνήμη μου, αμφότερες οι μπάντες είχαν προωθηθεί και υποστηριχθεί αρκετά και από το MH (δεν θυμάμαι συντάκτες, πιθανόν Πιλάτος ή/και Αγόρος), όχι αδίκως. “Βουτιά” στα παρελθοντικά “ψιλά” της ιστορίας.

1 Like

Για Less Than Human-Metal Hammer δεν ξέρω είναι η αλήθεια, γιατί άρχισα να αγοράζω το περιοδικό ένα τσικ πιο μετά απ’ όταν κυκλοφόρησε το “To breed true”.

Οι Homo Iratus, όντως, σ’ ένα φθινοπωρινό τεύχος είχαν τύχει αποθεωτικής κριτικής ως support στους Napalm Death, 4-σέλιδη κεντρική συνέντευξη στο Horror και δίσκος του μήνα σ’ εποχές που οι αρχισυντάκτες κατά κάποιον τρόπο “απολογούνταν” που βάλανε ένα άγνωστο, extreme metal, ελληνικό συγκρότημα σ’ αυτήν τη θέση.

Όλα αυτά, φυσικά, δεν τα λέω για να μειώσω την αξία τους -αντίθετα, θεωρώ το “Human consumes human” έναν άψογο deatchore δίσκο που καλώς παρουσιάστηκε όπως έπρεπε να παρουσιαστεί.

2 Likes

Έχουμε και νέο βίντεο από την εμφάνιση τους το καλοκαίρι στο Bloodstock.

Ένα πράγμα που παρατηρεί κανείς, εκτός από τον παπα-Halford, είναι ότι ο Scott Travis μάκρυνε αρκετά το μαλλί όπως το είχε παλιότερα.

60 χρονών και αφήνει μαλλί, αυτά είναι. Εκτός αν έχει κάνει μπινιά και δεν είναι φυσικό αλλά δεν νομίζω.

Ελπίζω να ειναι φυσικό και να κρατά υψηλά το λάβαρο της μεταλλοσύνης ο Σκοτ σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς που ζούμε.

1 Like

Μας χτυπάνε από παντού…

2 Likes

Γούσταρα πολύ το μαλλί που είχε επί εποχής Demolition. Ουσιαστικά μιλάμε για την εποχή που ξεκίνησα να ακούω Priest. Ήταν η απόλυτη μεταλόφατσα.

Κι άλλοι έχουν μακρύ μαλλί χωρίς όμως να δείχνουν απαραίτητα μέταλα στην εμφάνιση.

Μετά στα επόμενα χρόνια το κόντυνε. Δείτε ας πούμε εμφάνιση στο Seminole Hard Rock Arena.

Ε και τώρα ευχάριστη έκπληξη ότι το μάκρυνε ξανά. Αυτό και μόνο. Ούτε ότι μας πολεμάνε (ποιος άραγε) ούτε τίποτα.

Τώρα που είδα το βίντεο , έχουμε κανένα νέο για την υγεία του Faulkner ??

1 Like

45 προπωληση στο viva
Το viagogo βγάζει 80
Γιατί αυτή η διαφορά εφόσον πρόκειται για ένα εισιτήριο;

Το viagogo ειναι δευτερογενης αγορα. Μεινε μακρια.

5 Likes

Τα εισιτήρια για Release εχουν και καπέλο - προμήθεια από όπου κι αν τα πάρεις?
Ξερει κανείς?

Νομίζω ότι από το viva δεν έχεις τίποτα, εφ’ όσον πληρώνεις με viva wallet.

Χωρις viva wallet όμως?

Κάνε viva wallet :stuck_out_tongue: πραγματικά είναι πανευκολο, δεν έχει χρεώσεις, και σου σώζει πολλά χρήματα από οποιαδήποτε εισιτήριο και αν κλείσεις (συναυλίες, θέατρα, μουσική, γήπεδο κλπ). Εμένα προσωπικά μου έχει σώσει αρκετά χρήματα.

2 Likes

38άρη, στα είπε ο άϊ_λαβ_μέταλ :stuck_out_tongue:, κάνε βίβα γουόλετ. Χωρίς βίβα γουόλετ, τα πάντα έχουν καπέλο στο βίβα.

1 Like

Ναι αλλα δεν ειναι κανονικο το εισιτηριο.

1 Like