Judas Priest

:wink:

Τώρα μιλάς σωστά:p:p

Πάντως αυτό που λες σχετικά με το “Δεν ήταν Priest”, συμφωνώ εν μέρει μαζί σου χωρίς να ευθύνεται ο Owens για αυτό.

το ξερα οτι θα την βρισκαμε την ακρη…:wink:

και είδαμε και δεν ξεχάσαμε…

οχι…
τωρα που ξανακουω το remaster …

[SPOILER][/SPOILER]

Δεν παίζει να κάτσω να διαβάσω τόσες σελίδες, αλλά θα γίνω ουμπερμεταλλοπατέρας και θα σας πω απλά πως όταν βγήκε το jugulator, ο χρονόπουλος (dj στο ρόδον τότε) έβαζε το bullet train να παίζει πριν κάθε μεγάλο λάιβ της εποχής, και όποιος ξίνιζε μούρη και δεν ΠΟΡΩΝΟΤΑΝ μάζευε φάπες.
Αλλά τώρα γίναμε ευρώπη και μάθαμε να κράζουμε, ουστ παλιολουλουδούδες ναπούμε ο ρίπερ σας τονεκάνει μπασκέτα.

Βασικά δεν είμαι κανένας μεγάλος φαν πρηστ, ούτε καν, αλλά επειδή μικρός είχα ΛΙΩΣΕΙ το Live Meltdown θα συμφωνήσω περί Ripper και μπασκέτας. Και το Jugulator μια χαρά κομματάκια είχε μέσα.

Καλά στο Meltdown και το Live In London ο Ripper απλά σπέρνει, μας δίνει τα μυαλά στο χέρι και μαζεύουμε τα σαγόνια από τα πατώματα!

[I]“αουα”[/I]…
τα ειπες ολα.
Ποιος,εβαζε “τι”, που και τι γινοταν.
αυτα ΜΟΝΟ ειναι ενας λογος να εμμεινω στην αποψη μου και να σας αφησω με τις μπασκετες σας να αλληλοχουπιαζεστε.
:stuck_out_tongue:
την επομενη φορα που θα ακουσετε το αλμπουμ ΚΑΘΙΣΤΕ καπου ,μη τα κανετε ολα πουτανα!
:lol:

[B][U]EDIT[/U][/B]

ολοι σε εχουν παρει χαμπαρι!

[SPOILER][/SPOILER]

απορρίπτεις Ρίππερ, απορρίπτεις Ντίο. [-X[-X

Θύμισέ μου τι δουλειά έχεις εδώ.

[SPOILER]Δάκρυσα με τη φωτό. :lol::lol::lol::lol::lol::lol:[/SPOILER]

Μλκ πεθαίνω με φωτό!!!

Εμενα μια χαρα μου αρεσε και ο Ripper, απλα δεν ειναι Halford και αυτο ειναι ολο. Οι Judas Priest ειναι συνδεδεμενοι με Halford, ισως και να ηταν λιγο ατυχος ο Ripper που ειχε να συγκριθει με τον Metal God… Τα 2 cd με Ripper παντως μια χαρα ειναι. Οχι και δισκαρες, αλλα εχουν πολλα ωραια κομματια μεσα. Οσο αφορα το Turbo… ναι, ειναι μαλακιουλα… Μαζι με το Point Of Entry ειναι τα χειροτερα των Priest.

Και να η πιο ουσιαστική φράση του angus στον 1 χρόνο και τους 4 μήνες που γράφει στο φόρουμ.

Πω ρε μαλάκες, τί σας έχει πιάσει, γράφετε καμιά δεκαριά άτομα εδώ πέρα απ’ το πρωί μέχρι το βράδυ. Νιώθω Μεηντενάς ή Μετάλλικα-μπόι ξέρω γω!

Αχαχαχαχα, η φώτο ρε μαλάκες, πεθαίνω!! :lol2:

Απλα δεν ειναι Halford,well put:)

Γιατι δεν αξιζουν οι Priest συζητηση,μονο οι Maiden για το την παπαρια που εβγαλαν?:stuck_out_tongue:

(αγαπημενοι οι maiden εξισου,you get my point)

Διότι ο Νοστράδαμος είναι κάτι αμφιλεγόμενο… Σε κάποιους αρέσει σε κάποιους όχι. Εμένα μ’αρέσει όταν το ακούω σα σύνολο (όχι μεμονωμένα τραγούδια). Το Maiden όμως δεν ακούγεται σε καμία περίπτωση κ μάλλον συμφωνούν περισσότεροι επ’ αυτού… :wink:

Παντως η δικη μου γνωμη για τα Jugulator/Demolition ειναι οτι ειναι μετριοι προς το απλα καλοι δισκοι και ο μονος που ΔΕΝ φταιει ειναι ο Ripper ο οποιος τραγουδαει γαματα στους συγκεκριμενους δισκους.Απλα καπου χωλαινουν οι συνθεσεις…

Σωστός ο dargaad. Μωρέ ο Ripper καλός ήταν κ στους Iced Earth και στους Priest… Δε φταίει αυτός που μόλις τον βλέπαν έγραφαν βλακείες αμφότεροι… :stuck_out_tongue:

Λολ

Φαντάσου τον Τίπτον και τον Ντάουνινγκ να είναι στο στούντιο και να τζαμάρουν, να λέει ο ένας στον άλλο “έλα το’ χω, μου ρχεται ριφφάρα”, εκείνη τη στιγμή να μπαίνει μέσα ο Ρίππα, να λέει “'s’up duuuuuuuuuuudes?!” και επιτόπου να ξενερώνουν και να γράφουν παπαριές…

Ειδικά με τους Iced Earth όμως είναι ένα τρομερό πράγμα. Έχουν να γράψουν κάτι της προκοπής απ’ όταν πήρανε το Ρίππα. :expressionless:

Ήμαρτον Γράκχε γέλασα πολύ με το σκηνικό!! :lol: (μπορεί να φταίνε κ οι μπύρες… :stuck_out_tongue: )