ΟΚ στην 3η θέση οι Zeps με το Ι αφού επιμένετε ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ; Σε τελική ανάλυση ως συγκρότημα, δηλαδή και με το Ι και με το ΙΙ, παίρνουν την 1η θέση, 44+41=85. ΟΓΔΟΝΤΑ ΠΕΝΤΕ. ΠΟΣΟΥΣ ΠΗΡΑΝΕ ΟΙ ΜΠΙΤΛΣ ΕΙΠΑΜΕ;
Σαν τους…βαριά εθισμένους γυρνάμε βλέπω συχνά πυκνά στο αγαπημένο thread με οποιαδήποτε αφορμή! Αναφορικά με την τελευταία δοθείσα να πω ότι, ανεξάρτητα από τις προσωπικές προτιμήσεις, είχα πάντα (από τότε που άρχισα να ασχολούμαι δηλαδή) την εντύπωση ότι το ΙΙ των Led Zeppelin χαίρει μεγαλύτερης εκτίμησης από το Ι, και ήταν μια μικρή έκπληξη το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ακόμη και με τα… νέα δεδομένα!
Πάντως επειδή πέφτουν κατά καιρούς προτάσεις για spin off παιχνίδια (προφανώς το σύνδρομο στέρησης άρχισε να γίνεται αισθητό!), θα πρότεινα αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει σε νέο thread.
Να θυμίσω εδώ ότι η απόπειρα για “best of κάθε δεκαετίας” σταμάτησε στην πολύ αρχή της λόγω έλλειψης ενδιαφέροντος – εδικά εκείνοι που είχαν πρωτοστατήσει τότε να ξεκινήσει άμεσα το καινούριο παιχνίδι έλαμψαν δια της απουσίας τους!
Θα σου γαμ- (THROAT CLEARING HIDEOUS SOUND EFFECT χλαοσφηειδ coughs ΧΡΡΡΡΡ 1991 modem connecting sound) Ναιιιιιιι?
-ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΩΡΗ ΣΟΥΡΛΟΥΛΟΥ.
-Ωχ έλα Τζοάκο μου και σε σκεφτόμουν.
-Θα σου βάλω ντίλντο πιο μεγάλο και από τα 40 χιλιόμετρα πύρινου μετώπου.
-Τζοάκο μου να σου εξηγήσω. Τα πεύκα φταίνε που καίγονται εύκολα και γρήγορα, το είπε και ο Πρωθυπουργός της άριστης χώρας μας. Τα 2.5 καναντέρ που έχουμε λειτούργησαν άψογα και κυρίως γρήγορα.
-Μωρή ξετσίπωτη ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ?
-Να σου εξηγήσω, τα έδωσα στο καθαριστήριο αλλά η Lady Vasso, Mistress of the Dry Cleaning and other Territories διαπίστωσε περίεργους λεκέδες και που να εξηγώ τώρα για εκείνο το finger food στο γκαλά που διοργάνωσα για την ολυμπιακή αποστολή γυναικείου beach volley της Ισπανίας.
-Μωρή τσουλάρα θα τα πω όλα στην Νίκη.
-Σε περιμένουμε αύριο βράδυ στο Τέντυ μποη, θα έρθεις?
-Μα ούτε την αφίσα δεν έχεις ανεβάσει ακόμα παλιοτεμπελχανείο.
-Θα την ανεβάσω μετά Τζοάκο μου πρέπει πρώτα να κάνω την πρωινή μου σύνδεση με το σύμπαν. Namaste.
-Λοιπόν έχεις διορία μέχρι να ξαναδιαβάσω τα “Grundisse” και μετά θα γίνει της πανηγυρτζούς.
-Ναι κοίταξε όμως είμαι στην σελίδα 1746464646 της Αρνητικής Διαλεκτικής του Αντόρνο και έχω ήδη χτυπήσει 3 κολπικές μαρμαρυγές , ο life coach - taxi driver μου ήταν adamant ότι πρέπει να αφιερώνω λίγο χρόνο κάθε μέρα για ιαματικά watersports.
-Έχεις διορία ως το βράδυ αλλιώς θα σε ιαματίσω με μονόχορδο piccolo demono basso solo με ήχο live bootleg tape του 1984.
-Θα παίζει και ιταλική όπερα από πίσω?
-Βρε και από πίσω και από όπου θες.
-Να σου πω θυμάσαι εκείνο το ανέκδοτο του Edika με τον Βέλγο περιπτερά?
-ΧαχΑΧΑΧΑχαχα τέλειο. Δεν βλέπω πού κολλάει.
-Αδιαφορώ ΧαχαΧΑΧαχαχαχα
-Άκου τώρα ένα άλλο - ο καλύτερος δίσκος μεηντεν είναι το “No prayer for the dying”
-XLAXLXLAXLA Λιώνω Λιώσε επίσης ο καλύτερος δίσκος Bride είναι το 34.78555673737373737 κομπλιτ
-ΧαχαΧαχαχα γαμώ Χαχα Χι Χο ΕΧε Χο χι Χα - ΜΩΡΗ ΞΕΚΩΛιΑΡΑ ΕχΕι΅Σ Ωσ τΟ ΒρΑδΥ ΚαΤΑλαΒΕΣσσσσσ!!!11111
Εγώ πάλι περιμένω κάποιος να φτιάξει τον… αλγόριθμο για τον υπολογισμό της “συμβατότητας γούστου” με τους διάφορους άλλους συμμετέχοντες βάσει των προτιμήσεων που δήλωσαν στις ψηφοφορίες!
Είχε “πέσει” αυτή η ιδέα πριν κάποιο καιρό στο παρόν τόπικ και υπήρξαν ορισμένοι που έλεγαν τις σκέψεις τους για το πώς θα μπορούσε να υλοποιηθεί κάτι τέτοιο!
Το ειχα ξεκινησει αλλα αποδειχτηκε πολυ δυσκολο
Υπαρχουν καπου τα ευρηματα μου αν θελει καποιος να ασχοληθει, αλλα πιθανως να χρειαστει καποια βαση δεδομενων για να γινει σωστα (οχι απλα σεξελ).