Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Ειναι νομιζω η 3η 4η φορα δε μπορω να θυμηθω που αναφέρεται το touch too much σαν ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ACDC κ ειναη 3η 4η φορα που το βαζω καπακι να το ακουσω. Κ ναι ειναι.

12 Likes

αχρηστη πληροφορία της μέρας… σιχαίνομαι τις συλλογές

αρχείο λήψης (1)

:rofl: :rofl:

5 Likes

Μαζί σου, αλλά στα δικά μου τα χρόνια ;p ;p έτσι δουλεύαμε!

2 Likes

Εντελώς όμως

Και ό,τι χειρότερο να ξεκινήσει κάποιος με συλλογή για κάποιο συγκρότημα

Ως παθών και μαθών μιλάω φυσικά

3 Likes

Ρε κερατάδες, μη με κάνετε να ψάξω για πόσες μπάντες κάνατε συλλογές στο γνωστό topic.

Ε καλά, ό,τι χειρότερο κιόλας γιατί; Ό,τι λειτουργεί γενικά, για άμαθα αυτιά μπορεί να είναι πολύ ομαλή μετάβαση ας πούμε. Zeppelin, whitesnake, def leppard, queen, saxon, cinderella, alice cooper από συλλογές άκουσα πρώτη φορά, δεν έχω παράπονο. Μόνο με queen δεν έχω καταφέρει να πάθω τσοτσο αλλά δε νομίζω ότι έφταιξε αυτό!

2 Likes

Να μάθετε να σέβεστε τις συλλογές:

6 Likes

Not necessarily true. Πρώτον στην επαρχία, προ ιντερνετ, μερικές φορές ήταν η μόνη επιλογή. Δεύτερον υπήρχαν κάποιες πολύ καλές για εισαγωγή σε κάποια μπάντα. Πχ…

image
image
Uploading: image.png(1)…

3 Likes

Ναιιι και αυτό το είχα! Ναις.

2 Likes

μονο σε τρια-τεσσερα ονοματα πρεπει να αρχισα με συλλογες και δεν τις προτιμω ουτε εγω αλλα φανταζομαι ειναι καλες για καλλιτεχνες που εχουν αλλαξει πολλα στυλ ωστε να φιλτραρεις τι σου αρεσει και να πας μετα στα αντιστοιχα αλμπουμ
ή οταν συγκεντρωνουν μονο ενα στυλ τραγουδιων πχ οι καλυτερες μπαλαντες

2 Likes

Η μόνη συλλογή στη συλλογή μου… η πρώτη κασέτα που μου έγραψαν :rofl: :rofl:

Manowar_Thehellofsteel

εντάξει δεν είναι συλλογή…

το πρόβλημά μου νομίζω πως ήταν οι κασέτες που είχαν ας πούμε το nothing else matters ή το fear of the dark ή οτιδήποτε…

Και μη αντιπροσωπευτικό και επίπονο όταν πρέπει να ψάξεις ένα κομμάτι που ήθελες. Άντε το να έχεις δύο δίσκους από διαφορετικά συγκροτήματα, έναν σε κάθε πλευρά, ψιλονόστιμο.

Αν σε (με) βοηθάει, θα τις έπαιρνα πίσω όλες :stuck_out_tongue:

Προς τους υπόλοιπους:
Αράξτε λίγο ρε μαλάκες. Σας θίξαμε και τις συλλογές τώρα. Έλεος.

Αν με βαζεις στους υπολοιπους, εγω μιλησα ηρεμα.

2 Likes

Με live ομως;

Και μένα μου αρέσουν οι συλλογές για αυτό το λόγο πχ άκουσα μια φορά το Somewhere In Time και το Seventh Son και δε χρειάστηκε να βάλω κάτι άλλο ξανά από Maiden

1 Like

16 of the greatest reaction GIFs of all time, ranked - Vox

2 Likes

Και πάλι τάσσομαι υπέρ του να ακούσει κάποιος πρώτα τους δίσκους

Ακούστε, οι συλλογές να το δεχτώ ότι είχαν νόημα κάποτε. Σήμερα όμως με το YouTube, το bandcamp και όλα αυτά, τι εμποδίζει κάποιον από το να πάρει μια πρώτη γεύση κατευθείαν από τα άλμπουμς;

2 Likes

Τα πρώτα 5 αγαπημένα μου. Θα επανέλθω με δεκάδα.

1. Blue Öyster Cult - Fire of Unknown Origin
  2. Blue Öyster Cult - Fire of Unknown Origin
  3. Blue Öyster Cult - Fire of Unknown Origin
  4. Blue Öyster Cult - Fire of Unknown Origin
  5. Blue Öyster Cult - Fire of Unknown Origin
17 Likes

Unleashed in the east priest
World wide live scorpions
Live after death maiden
Made in japan purple
Donigton acdc

To name a few :grin:

Ασχετο αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο lets play καταπιε ολα τα αλλα. Ισως πρεπει να σταματησουν και να αρχισουν μετα την ληξη του συγκεκριμενου για να μην απαξιωθουν.

2 Likes