Let's Play II : 52 Χρονια Μουσικης σε 52 Εβδομαδες

Μέτσαλ 34
Όχι μέτσαλ 7

You’re welcome

1 Like

Vektor - Outer Isolation
Chelsea Wolfe - Ἀποκάλυψις (Apokalypsis)
Wolves in the Throne Room - Celestial Lineage
Tinariwen - Tassili
Tom Waits - Bad as Me

30 Likes

metallica music;

1 Like

Ε ναι :bangbang:

3 Likes

Απαράδεκτο, έπρεπε και τα 41 να είναι μέταλ αλλά μας έφαγε η διπλωματία.

7 Likes

Χαχαχα οχι εγω… η AI :man_shrugging:t3::man_shrugging:t3:

Νταξει καλό είναι το 34 στα 41 για τα χαμηλά επίπεδα του φόρουμ, άσε που 4-5 από τα μη μέτσαλ δεν είχαν και ανταγωνισμό, δεν είχε μέτσαλ τότε… σίγουρα πάντως μπορεί άνετα να γίνει το 45 στα 52 πλέον

1 Like

Τα έβαλα στα μέτσαλ γιατι το κλομπ πονάει και δεν είμαι για τέτοια

2 Likes

Από τη λίστα δεν μπορώ να καταλάβω το 1997 για το ΟΚ Computer και το 2006 που έχουν βγει τόσες αλμπουμάρες ορόσημα.

Όπως και να’ χει, με μια γρήγορα ματιά, τα τελευταία 30 χρόνια, δηλαδή από το 91 και μετά, από αυτά που βγήκαν πρώτα, στις 5αδες μου έχω βάλει μόνο το Metallica και τα SOAD, ποιος πάει είναι mainstream εδώ μέσα και ποιος όχι

3 Likes

41τακατο και χωρίς nu, mu, su, alt, shift & ctrl

Edit: Πενταδατο από το μακρινό 20εικοσι

9 Likes

Προς κάθε σνομπισμό με πρόφαση “χιούμορ”, η απάντηση θα είναι πάντα η ακόλουθη και πάντα με περισσή ατσουμπαλοσύνη και ακαλαισθησία:

8 Likes

Δεν λες και πάλι καλά που δεν ειδες καμια πρωτια σε Iced Earth και Hammerfall;;

Περα απο την πλακα, αφου αυτη ειναι η συνθεση της παρέας μας εδώ πέρα, αυτά βγάζουμε. Αν δεις πάντως πέρα απο την πρώτη θέση, οι δεκάδες μας είναι αρκετά ενδιαφέρουσες.

9 Likes

Α του είχα κάνει review αυτουνού

Για μένα πάντως δεν υπάρχει σνομπισμός, τα περισσότερα από αυτά που μπαίνουν και δοκιμάζω να τα ακούσω, πονάνε τα αυτιά μου.

Μην πω και για το bullying που έφαγα από εξέχον μέλος του forum όταν καταλάθος είπα ότι οι Mayhem είναι death metal :skull::skull::skull::skull:

5 Likes

Είναι απολύτως κατανοητό και αποδεκτό αυτό που λες, αναμενόμενα δεν είναι όλα για όλους και μου αρέσει που σε γενικές γραμμές έχουν ποικιλία οι λίστες μας.

6 Likes

Συνειδητοποίησα ότι το 2010 ξέχασα τους Christian Mistress με το Agony & Opium. Όταν λέω ξέχασα, εννοώ για πεντάδα.
Note to self να μην τους ξεχάσω το 2012.

2 Likes

Έλα ρε Αλεχάντρο!

Omega Stone μέχρι τελικής πτώσης

Σήμερα έγραφα γι’ αυτή τη δισκάρα, προσπαθώντας να γράψω εκ των υστέρων το 2010 κείμενό μου

3 Likes

σορρυ αλλα δεν κρατηθηκα

Song : Note To Self
Artist : Propagandhi
Released in 2012

6 Likes

5 Likes

Αίσχος η μονοντούμ γραμματοσειρά, αίσχος, αίσχος, αίσχος

1 Like

Αμ το Desert Rose; Τι φωνάρα ρε γμτ

1 Like