Ξεχνάς βασικές παραμέτρους στην όλη ιστορία, ρε ChrisP, π.χ. ότι το όνομα της γκόμενας δεν ήταν όποιο κι όποιο, την έλεγαν ΦΛΩΡΑ. Με αποτέλεσμα οι οργισμένες απαντήσεις των μεταλάδων να περιλαμβάνουν διάφορα λογοπαίγνια για “τη Φλώρα που σε έκανε φλώρο” κλπ. κλπ. Κάτι τέτοια εμένα με κάνουν να πιστεύω ότι η όλη ιστορία ήταν troll-ιά (από τις πιο πετυχημένες πάντως) είτε από αναγνώστη, είτε από το ίδιο το Hammer (!).
Πάντως το αμέσως επόμενο τεύχος με τις απαντήσεις των αναγνωστών ήταν πολύ πιο απολαυστικό. Ήταν, μάλιστα, μόλις το δεύτερο τεύχος Hammer που είχα αγοράσει (εξώφυλλο Queensryche και Anathema), οπότε τα θυμάμαι όλα πολύ ξεκάθαρα εκείνη την εποχή, γιατί τα διαβάζαμε όλα από 40-50 φορές μέχρι να αποστηθίσουμε και την τελευταία αγγελία (“ο Αντώνης που ζητά επικοινωνία με μεταλούδες που πιστεύουν στην αληθινή φιλία”): καλοκαίρι Rockwave με εξώφυλλο Priest, μετά αφιερωματάρα 80’s και μετά Nick the Dick (δε θυμάμαι εξώφυλλο -μάλλον Iced Earth;). Εντομεταξύ αν με ρωτήσετε τι εξώφυλλο είχε το Hammer του προηγούμενου μήνα, δε θυμάμαι, τι σου είναι η επανάληψη τελικά.
Εγώ πάλι τότε έβλεπα Theater Λυκαβηττό, Bruce περιστέρι και Halloween Ρόδον, πρώτες 3 μέταλ συναυλίες που πήγα νομίζω. Είχα σνομπαρει Γκαρντιαν για ανεξήγητο λόγο αφού είχα ηδη ακούσει το ΝΙΜΕ 6383 φορές