MORAL-Αγάπη Ανεκπλήρωτη - Κυκλοφόρησε από τη Universal!

…τα φτανει η καμηλοπαρδαλη επισης.

καβαλα ροκ.(και 3 αλλες λεξεις)

Έχει και cameo από τον Λαζόπουλο να λέει “Αϊ χάσου!” ? :stuck_out_tongue:

Πάντως διαβάζοντας το thread θεώρησα κάποια στιγμή ότι οι απόψεις πέρι της μπάντας ήταν υπερβολικά επιθτικές… Μέχρι που τους άκουσα…

Ήταν πιστεύω αναμενόμενο για μία ελληνική δισκογραφική να δοκιμάσει το οτιδήποτε αφού όπως λέει ο λαός “ο πνιγμένος από τα μαλλιά του πιάνεται”.

Μου γεννήθηκε μία απορία την οποία θα εκφράσω μήπως και βρεθούν οι “διαφημιστές” του σχήματος εντός φόρουμ και μπορούν να μου την λύσουν. Το όνομα του σχήματος είναι αγγλικό, τα περισσότερα από τα κείμενα στο MySpace είναι στα αγγλικά και επίσης το διαφημιστικό για τον δίσκο (το οποίο φαντάζομαι οτι πλήρωσε η Universal) είναι στα αγγλικά. Γιατί οι στίχοι του σχήματος είναι στα ελληνικά? Δεν νομίζω ότι θα μείωνε την απήχηση του σχήματος στο target audience του. Εξάλλου μιλάμε για το ίδιο κοινό που ακούει ΗΙΜ και Tokio Hotel οπότε δεν τείθεται θέμα γλωσσικού φραγμού. Να δεχθώ ότι ο ή οι στιχουργός/στιχουργοί εμπνέονται στα ελληνικά και γράφουν στα ελληνικά, τότε προς τι τα αγγλικά στο myspace και κυριότερα το αγγλικό του ονόματος?

Ειλικρινέστατα την κάνω αυτή την ερώτηση γιατί πραγματικά έχω απορία…

μπορει να μην εχουν το λοουερ…

εγω διαβαζα αυτο το θρεντ στο χωριο πριν κανα δυο βδομαδες και λυθηκα στο γελιο ειδικα απο εκεινον τον τυπα που τους ηξερε και την ‘‘αντικειμενικη’’ διαφημηση που τους εκανε αλλα και απο πολλες απαντησεις που του ριξανε.Εγω στα λιγα κομματια που εκουσα δεν μου φανηκε κατι ιδιαιτερα ενδιαφερον αλλα τουλαχιστον ακουγονταν ευχαριστα με εξαιρεση την φωνη του τραγουδιστη.Φανταζεστε να ειχαν και αγγλικο στιχο;Χαλια μαυρα.Συμβουλη μου για αυτους ειναι να αφησουν το στυλ και τα περι δημιουργιας νεου ειδους μεταλ (ακου drama metal!)καθως και το hype που τους φτιαχνει η universal,να αλλαξουν τραγουδιστη και να στρωθουν στην δουλεια.Αλλα αν πανε για τα φραγκα…

ΥΓ:το artwork ειναι πραγματικα τελειο και σαν φαν των manga το γουσταρω πολυ.Κριμα ομως αυτο να ειναι το καλυτερο χαρακτηριστικο τους

xaxaxaxaxaxaxaxaxa. Το έκανα απο περιέργια και όντως!!!

Ακους εκεί drama-metal…

Μου λειπεις, σ αγαπω, αγριολουλουδο όμορφο…

Αντε να μη μιλήσω τώρα, άντε.

Υστερα απο επιμονη του φιλτατου wise καταφερα κι εγω να ακουσω αυτο το νεο σουπερ ντουπερ γαματο ελληνικο συγκροτημα…Η μουσικη τους δεν ειναι κατι το διαφορετικο αλλα δεν ειναι ουτε γτπ.το αρτγουορκ φαινεται ψιλοπροσεγμενο και αυτο ειναι θετικο …ΑΛΛΑ που τον βρηκατε αυτον τον τραγουδιστη ρε παιδες???καλυτερα να παιζετε instrumental.φαλτσαρει,ψευδιζει,εχει προβλημα με το σ,ειναι αφωνος,αωσμος κλπ κλπ.παει να δωσει ας πουμε μια ‘‘λυρικοτητα’’ στους στιχους και το μονο που καταφερνει ειναι να ακουγεται τραγικος…ισως η χειροτερη φωνη που εχω ακουσει,επιπεδου μπεζεντακου…

παντα μ αρεσε το δραμα metal και η σεληνη στην λαμψη ηταν η αγαπημενη μου .θα το παρω το cd :lol::lol:

τον γουαιζ να τον αφησεις ησυχο…:-s :-s μοραλ ρουλζ!

Πάλι αυτοί στις πρώτες σελίδες !!!

Σε μπάντα που αξίζει 200τόσα πόστ δεν γίνονται.

αντε ρε με επρηξες να τους ακουσω και βγαζεις και γλωσσα!:stuck_out_tongue:

Επειδη το ακουσα σημερα.
Μπορω να πω οτι ειναι απο τα χειροτερα ελληνικα “ροκ” συγκροτηματα που εχω ακουσει. Υπερξεδιαντροπη αντιγραφη HIM με υπερβολικα κακο τραγουδιστη και στιχους που θυμιζουν Καταραμενους (HAIL!). Δηλαδη ακομα και καποια κομματια που μπορει να ηταν αποδεκτα στο αυτι ηταν τοσο ελεεινα κοπιαρισμενα απο HIM που σου ερχονται γελια.

Κανονικα θα τους αγνοουσα αλλα οταν αυτοι οι τυποι α) παιρνουν artime σε MAD και MTV, μαλιστα σε ενα αφιερωμα του MAD για τα καλυτερα gothic videoclip ever ηταν στο #9 β) προωθουνται απιστευτα απο Universal και γ) θα παιξουν σε ενα φεστιβαλ οπου θα τους ακουσουν μερικες χιλιαδες 12χρονα κοριτσακια που θα εχουν παει εκει για τους Tokio Hotel, δεν μπορω παρα να θλιβομαι αλλα και να μενω εκπληκτος για το τι μπορει να σου κανει ενα καλο βυσμα σε αυτην την κωλοχωρα.

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΜΑΖΙ!!!#-o#-o#-o#-o

Είπα δεν θα ξαναγράψω εδώ, αλλά δεν αντέχω, άλλωστε κι εσείς είπατε δεν θα ξαναγράψετε και συνεχίζετε να βγάζετε τη χολή σας.
Τελικά όλοι μαλάκες είναι και mad και mtv και όλος ο κόσμος που τους χειροκρότησε στο mtv day και όλοι όσοι τους γουστάρουν και εσείς εδώ είστε οι γνώστες της ελληνικής ροκ και σας πιάνουν τα γέλια. Όλοι τα πήραν. Ρε μήπως τα παίρνετε εσείς για να τους κράζετε έτσι ενορχηστρωμένα?
ΕΓΩ θλιβομαι ρε για τη κατάντια σας. Και φαγωθήκατε ότι είναι αντιγραφή ΗΙΜ. Τρια τινά μπορούν να συμβαίνουν ή δεν έχετε ακούσει ΗΙΜ ή δεν έχετε ακούσει MORAL ή είστε εντελώς άσχετοι με το είδος.

Εγώ καραγούσταρα πάντως. Το τι θα βάλει καθένας να ακούσει λίγο πριν κοιμηθεί, είναι καθαρά προσωπικό του θέμα. Τώρα γιατί τόση χολή, απορώ.

ειναι κομπλεξικοι αγαπη μου, μην δουν ανθρωπο να παιρνει παραπανω airplay στο mad

ειναι και ασχετοι με το ειδος (sic)

εντιτ
εντελως ασχετοι

Πρωτα απ’ολα δεν ΞΑΝΑγραφω στο θρεντ, πρωτο ποστ μου ηταν εδω μεσα γιατι ειχα την ατυχια να ακουσω αυτο το αριστουργημα μολις μια εβδομαδα πριν.
Δευτερον, απο το κοινο των Tokio Hotel, αυτο ελειπε, να μην επαιρνε και χειροκροτημα η υπερμπαντα.
Τριτον, εχω ακουσει αρκετα ΗΙΜ, πιστεψε με (guilty pleasure8)) και επισης εχω αρκετη σχεση με το ιδιωμα μιας και παλιοτερα εγραφα σε zine και ειχα την ευθυνη ακριβως αυτου του τομεα. Ε απο τις δεκαδες αντιγραφες απο ΗΙΜ που εχω ακουσει αυτη ηταν πραγματικα η πιο ξεδιαντροπη και ανεμπνευστη, σορυ αλλα αυτη ειναι η γνωμη μου.
Τεταρτον το ariplay στο MTV και το MAD δεν δειχνουν οτι ειναι καλο κατι, δειχνουν οτι η εταιρεια σου θελει να σε προωθησει, εκτος αν πιστευεις και εσυ οτι το βιντεοκλιπ τους ειναι το #9 καλυτερο goth clip ever:lol:#-o
Τελος, τι παει να πει κραζουμε ενορχηστρωμενα? Οταν ακουσα το αλμπουμ μπηκα εδω να γραψω την αποψη μου, δεν μου ειπε κανεις “σημερα στις 17:34 κραζουμε το νεο Μοραλ ενορχηστρωμενα, μπες!”. Αμα σε χαλαει η αποψη μου ειμαι σιγουρος πως μπορεις να βρεις αλλα φορουμς (οπως το φορουμ της Σουπερ Κατερινας η του Κοσμοπολιταν πχ) που οι γνωμες θα ειναι συμφωνες με την δικη σου, τι να γινει θα επιζησουμε.

oxi…με τετοιες φατσες, ειναι ΟΛΟΙ τους στη φαση για το “καλο της τεχνης”!

[B][SIZE=“5”]
ΡΕ!
ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΚΕΣ ΜΠΑΝΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥ Κ***Υ ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ?!?!?!
ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΝΤΙΛΟΓΟ ΕΠΙ…ΜΟΥΣΙΚΗΣ?
ΤΥΓΧΑΝΟΥΜΕ ΩΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥΣ, “ΚΡΙΤΙΚΗΣ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΠΑΛΛΟΥΣ “ΦΑΝΣ”?
ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ “ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ”??

ΛΟΚ,ΡΕ!

ΛΟΟΟΟΚ![/SIZE]
[/B]

στα διαλα, πεταλουδιαστικα παλι…:lol:

Το Σαββατο οι Paradise Lost θα ειναι support στους Μοραλ ή θα εχουμε 4 ωρες φαντασμαγορικου show απο τους εγχωριους gothic gods?

MORAL-Αγάπη Ανεκπλήρωτη - Κυκλοφόρησε από τη Universal!!

δεν το ειχα παρατηρησει νωριτερα…

απο ΟΥνιβερσαλ ,ε?:-k

χεστηκαμε…

Φίλε πεταλουδιάρη, μ’αυτή τη φάτσα αυτά θα λες, τι θα πεις? Και μ’αυτή τη φάτσα (στη φωτογραφία) έχεις το θράσος να κρίνεις και τις φάτσες των άλλων? άντε προσγειώσου πιες κανά μπυρόνι να χαλαρώσεις και σαν πεταλούδα χάσου, που δεν θα κάνουμε κι αντίλογο. ΛΟΚ και μαλακίες ψευτοειδήμονες