O παλιοkarvou moderator

Μετά λύπης μου βλέπω ότι η γλώσσα μερικών έχει ξεχειλώσει, κάτι που δεν ίσχυε στο παρελθόν και τους τιμούσε το ότι ήταν ικανοί να εκφράζουν κόσμια τις απόψεις τους. Ελπίζω να είναι απλά η ιδέα μου :frowning:

Εγω παντως εχω διαπιστωσει οτι οι υπερβολικα καλοι τροποι μερικες φορες μας κανουν να χανουμε το νοημα. Η αθυροστομια δεν ειναι κακη.

Γιατί? Με την αθυροστομία θα το βρεις? ή το έχεις το νόημα ή όχι…

Η γλώσσα είναι απλά ένα εργαλείο…

Δεν εννοω οτι ειμαι αθυροστομος η οτι επικροτω την αθυροστομια, απλα μερικοι ανθρωποι εχουν συνηθισει να τη χρησιμοποιουν, οχι απαραιτητα για να προσβαλλουν καποιον. Εννοειται πως τα προσβλητικα μυνηματα μεταξυ των γιουζερς πρεπει να επεξεργαζονται/διαγραφονται για να σταματαει ο διαπληκτισμος εκει. Αλλα αν γραψω εγω “MAIDEN ρε μουνια” σε ενα τοπικ, δε νομιζω οτι ειναι δα και τοσο προσβλητικο…

προσβλητικό δεν είναι και για αυτό δεν τρώει edit. Είναι αγενές όμως και αυτό εκθέτει αυτόν που το λέει (υποθετικό το παράδειγμα). Εγώ προσωπική άποψη έγραψα γιατί γενικά δε μου αρέσει μία στις δύο λέξεις σε ένα ποστ να είναι και η λέξη “μαλάκας”. Μπορώ να επιχειρηματολογώ με τις ώρες γιατί δε μου αρέσει αυτό, αλλά αυτό δεν είναι το θέμα. Εγώ το είπα ως παράπονο και όποιος θέλει με ακούει. Εξάλλου όπως τα είπες είναι. Τα προσβλητικά ποστ κόβονται, όχι τα υπόλοιπα…

Και μιας και μου το θύμισες, αυτό με το “Iron Maiden ρε νουνιά”, μη το κάνετε, γιατί αν μαζευτούν πολλά τέτοια θα τα χάσετε. Καταρχάς αυτά τα ποστ δεν λένε απολύτως ΤΙΠΟΤΑ, δεν προσθέτουν ΤΙΠΟΤΑ στη συζήτηση και άρα θεωρούνται σπαμ. Οπότε αν έχουν γίνει σε σημαντικό τόπικ (βλ. μουσικά θέματα), θα διαγραφεί ως σπαμ κατά πάσα πιθανότητα…

Το ίδιο ισχύει για συγκροτήματα όπως οι Μετάλικα, Σκόρπιονς, Πινκ Φλόυντ, κλπ…Αν μαζεύονται πολλά τέτοια θα φεύγουν όλα μαζί :wink:

Tελοςπαντων υπαρχει και παραδειγμα με ποστ που σβηστικε χωρις λογο, αλλα καλυτερα η συζητηση να σταματησει εδω. Αυτο το “ταδε ρε μουνια” ειναι οντως βλακεια, κι εγω το εκανα παλια αλλα το εκοψα. Αλλα πιστευω πως δεν πρεπει να σβηνονται τετοια μυνηματα, δεν ειναι δα και τοσο μεγαλο προβλημα. Ετσι κι αλλιως αν το πει καποιος σε σοβαρη συζητηση κανες δε θα δωσει σημασια…

ποιο ακριβώς σβήστηκε δίχως λόγο? γιατί αυτό το δίχως λόγο είναι λίγο υποκειμενικό νομίζω…

Βασικα τελευταια, εγω χρησιμοποιω τη λεξη “μαλακας” συχνα… Αν εννουσες εμενα, σορρυ…

Εγώ γενικά μιλούσα (παράπονο ως χρήστης ήταν κυρίως, όχι ως moderator:p ), αλλά ακόμα και αν ήσουν ένας από αυτούς, μη ζητάς συγγνώμη!!! Με κάνεις να νιώθω παπάς σε εξομολόγηση!!!:lol: :lol:

Eιπα οτι δε θα δωσω συνεχεια και σκεφτομαι να το τηρησω.

@Φριντομ: Οποιος εχει τη μυγα… :lol:

όπως θέλεις, εξάλλου το τόπικ για αυτό το έχω. Όποιος έχει παράπονα μπορεί να τα λέει εδώ ή να απευθύνεται σε εμένα μέσω πμ… Δε δαγκώνω :stuck_out_tongue:

karvou εγω συμφωνω μαζι σου. Τωρα που επιτελους το καταλαβες, καιρος να διορθωθεις…:stuck_out_tongue:

ε? τι να διορθώσω ακριβώς? Αυτό με το οποίο συμφωνείς? Μα γιατί? Το ότι συμφωνείς δείχνει ότι σε τιμάει, γιατί ως γνωστόν υπάρχουν δύο ειδών απόψεις…

Η δική μου και η λάθος… :stuck_out_tongue:

Karvou εγώ σε υποστηρίζω!!!Είσαι ο καλύτερος mod!!έχεις κλειδώσει σωστά threads (πχ.αυτό που λένε ότι είμαι γκρινιάρα!:stuck_out_tongue: )και έχεις ανοίξει άλλα καλύτερα (όπως αυτό που με εγκωμιάζετε!!)

Κarvou :respect:

Ο karvou χρηματιζεται απο το Νεφελονι.:!: :stuck_out_tongue:

Μάζεψε τα σάλια σου μικρό κι ανόητο! :stuck_out_tongue:

Άντε από κει παππούλη!!!:lol:

Ο παλιός ειναι αλλιώς! 8)

και ο νέος είναι ωραίος!:smiley:

Σιγά μην έλεγες τπτ πρωτότυπο!!! :lol: