Ειδησεις απο την Ελλαδα (Part 1)

Δεν ξέρω αλλά τι σημασία έχει?Θα πέρναγε με μεγάλη πλειοψηφία έτσι και αλλιώς…

[U]Παρων[/U] δηλωνουν. Λογικα λευκο σημαινει.

Ναι σωστά. Βέβαια 6 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ είπαν ότι δεν πατάνε καν, οπότε ήταν απόντες.
Να ξέρουμε βρε αδερφέ τι είναι τι. Δηλαδή και τα μπάσταρδα τα sites δεν επεξηγούν γαμώτο.
ΝΑΙ, ΟΧΙ, παρών και απών για αυτούς που δεν πήγαν καν.

Βασικά σοβαρολογώ σε αυτό το ποστ, να σβηστεί η μαλακία του damnation που ανάθεμα κι αν έχει ιδέα τι εστί αναρχία. Αυτό το φόρουμ αναπαράγει αρκετά συχνά μαλακίες, φροντίστε να το ελαττώσετε σ’ένα βαθμό ξεκινώντας με το ποστ που λέω.

Έπεσαν αυτες οι ιστοσελίδες!

http://www.astynomia.gr/
http://www.ydt.gr/

Όταν εγώ μάθαινα τον Ερρίκο Μαλατέστα εσύ έκανες το πρώτο σου τσιγάρο.Άσε…

Δυστυχως περασε η μαλακια!!!Με γεια που τη γαμησαμε!!!

τελος κ ταφοπλακα

Αμφέβαλε κανείς?

ΝΑΙ 199
ΟΧΙ 74
ΠΑΡΟΝ 5

-20 το ΠΑΣΟΚ (αν μέτρησα καλά)
-2 το ΛΑΟΣ (Μπουμπούκος - Βορίδης -> αύριο θα είναι στην ΝΔ)
και στους διεγραμένους ΞΥΛΟ !!!

μπουρδελο η βουλη, μπουρδελο η αθηνα (και αλλες πολεις), μπουρδελο η χωρα. κλασσικα (αυτη ειναι η τραγικη αληθεια).

ΠΟΛΥ κριμα - για την εξελιξη των πραγματων. εμενα προσωπικα η χωρα πια με αηδιαζει. κανενας μα κανενας λογος για να ελπιζουμε οι πιο νεοι.

Άμα πάνε στην νδ τουλάχιστον ο μπουμπου εγώ κάθομαι στο λαιβ των sabbath με ωτοασπίδες και κορδέλα στα μάτια και 10 αναρχικους με μολοτωφ να με κάνουν λαμπάδα.

Μεγάλη κωλοτούμπα αν πάνε ΝΔ,ο Μπουμπούκος ειδικά τους έχει καταβρίσει!Αν κι εγώ διαβλέπω αυτό το δίδυμο,μαζί με Καμμένο,να ιδρύουν το νέο λαϊκίστικο κόμμα!:stuck_out_tongue:

[SPOILER]Το Μέγκα πέρασε το όριο της απόλυτης γελοιότητας απόψε,με το να διαδίδει παντού τα λόγια του Παπουτσή για οργανωμένο σχέδιο των “κουκουλοφόρων”[/SPOILER]

Τουλαχιστον δειξαμε σθενος εκει κατω–μακαρι να συνεχισουμε και οσο θα συνεχιζεται το σαπισμα των ζωων μας…Οποιοι ηταν με καταλαβαινουν…

πάντως η ΝΔ τους είχε διπλαρώσει μπουμπούκο-βορίδη απο την βδομάδα που πέρασε μήπως και τους κανει μεταγραφή.

στο μέγκα η τρέμη έλεγε οτι τα επεισόδια(στα οποία λιποθυμησαν γλέζος-θεοδωράκης) ξεκινήσαν από κουκουλοφόρους και μόλις τελειωσε το ρεπορτάζ είχαν δηλώσεις θεοδωράκη που έλεγε οτι απλά μίλαγε στους μπάτσους και ξαφνικά αρχίσαν να πετάνε δακρυγόνα.

:wink:Και εις ανώτερα.

kirantzos δεν ήμουν στην πορεία αλλά εύχομαι αδερφέ να συνεχίσει ο κόσμος να κατεβαίνει κάθε μέρα
Οι μασσόνοι που μας κυβερνούν πρέπει να σταματήσουν να μας πίνουν το αίμα

ΥΓ
Δείτε το φοβερό που έκανε ο βουλευτής του σταλινικού ΚΚΕ

μετά το τέλος του Ν.Ι.Β.αριστερά όπως βλέπουμε την σκηνή, μπροστά απο τα ηχεία

μεγάλη αηδία για το πλιάτσικο που έγινε σε μαγαζιά,για την καταστροφή ιστορικών κτιρίων (αττικός κινηματογράφος) αλλά και για το οτι δεν άφηναν την πυροσβεστική να πάει να σβήσει τις φωτιές και σε μια περίπτωση μάλιστα κουκουλοφόροι κατεβασαν με την βία πυροσβέστες από το όχημα και το κλέψανε.

αυτο ηρθα να γραφσω και γω. :wink: