Βαριέμαι.Πειτε ότι σας κατέβει (Part 2)

Κ το θεμα ειναι οτι εχω “εκπαιδευτει” τοσα χρονια ν ακουω μουσικη κ δεν μπορω να την αγνοησω. Κ οκ οταν πριν ενα χρονο ειχε το γουστο του οταν αλλαξε το cd κ επαιξε καινουργια τραγουδια αλλα ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ 300 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ YOU COULD BE LOVED ΣΕ ΟΡΧΗΣΤΡΙΚΉ ΕΚΤΕΛΕΣΗ;;;;;

6 Likes

Να νιώθεις διαρκώς ότι δεν θέλεις να κάνεις τίποτα.

3 Likes

Τουλάχιστον κλεινουμε κ παω σπιτι να δοκιμάσω αυτο

5 Likes

Δεν έχεις πιει σοτζου; Ωραίο! Ρίξε κριτικη

2 Likes

Δεν μπορω να καταλάβω σαν τι μοιαζει. Μ εχουν πει ειναι σαν τσιπουρο, μου εχουν πει είναι σαν βοτκα εγω θα ελεγα οτι ειναι πιο κοντα στην γευση του κονιακ αλλα πιο ηπιο κ γλυκό.

Πρωτη εντυπωση θετικότατη, θα μπορουσα να πιω 3 μπουκάλια αλλα δεν θα το κανω γιατι 16% αλκοολ.

Ναι κ φυσικα το ηπια μαζι με μπυρα.

4 Likes

Κατ εμέ χειρότερο όλων, το 1ο!
Δεν έχω χειρότερο απ το να μην έχεις τι να κάνεις στο χώρο εργασίας κ να βαριέσαι. :sweat:
Το soju βγαίνει κ με φρούτο… τύπου φράουλα, δαμάσκηνο, κλπ… Πολύ καλό!

2 Likes

Σήμερα ανακάλυψα τυχαία την ύπαρξη αυτού του αριστουργηματικού ριάλιτι. Άντε και στα μέρη μας!
https://www.youtube.com/watch?v=br4kx6yrPzo&t=1337s

25 ευρώ όλα μαζί… . Κάποια έχουν ταλαιπωρημένα εξώφυλλα αλλά δεν με πειράζει κ τοσο. Το άλμπουμ της Kate Bush δεν μου άρεσε καθόλου, παίζει να μην ξαναπαίξει. Ήταν επιθυμία της συμβιας μου, η οποία μου είπε ότι έχει καλύτερα άλμπουμ κ αυτό είναι κάπως πιο πειραματικό από ότι ακούει…δεν πειστηκα.
Κορυφή το Dawn razor, από κοντά το Gods own medicine. Δεν ξέρω αν έχετε να προτείνετε κάτι άλλο από τους The mission.

9 Likes

Renaissance όμως εκπληκτικό! :+1: :+1: :+1:

3 Likes

Ναι, τρελή ανακάλυψη. Κάποιο παιδί εδώ το είχε βάλει στο παιχνίδι, στο '74 κ μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση. Είχα πάρει το Azure D’or, οπότε είχα μια ιδέα αλλά είναι καλύτερο αυτό. Κ γενικά δεν είναι το κλασικό progressive rock, έχει κάτι το ατμοσφαιρικό κ 60’ς.

3 Likes

Και folk στοιχείο και ένα από τα καλύτερα κομμάτια ever for me (Mother Russia).

3 Likes

Φοβερό το Turn of the cards, όπως και η… Σεχραζαντ που είναι το πιο γνωστό τους, τα είπαμε συνοπτικά στα αντιστοιχα έτη και πιο αναλυτικά για το…

2 Likes

Τα 3 πρώτα Mission τα ακούς χωρίς δεύτερη σκέψη. Από εκεί και πέρα, ας συμπληρώσει κάποιος που κατέχει σε μεγαλύτερο βαθμό την δισκογραφία τους.

2 Likes

Αποθεώνουν από κάτω.

Ο ορισμός του τρας…Θέλει βοήθεια η κοπέλα…

4 Likes

Δεν τον ήξερε, οκ. Ας το παραβλέψουμε. Αλλά αφού τον έμαθε, το πώς μίλησε εκ των υστέρων γι’ αυτόν και τη δουλειά του δείχνει πόσο χαμηλά θέλει να πέσει η ίδια. Αν της φταίει που της την είπε για ένα 20άρικο, έπρεπε να απευθυνθεί στο αφεντικό της. Δεν ξέρουν να δουλεύουν και βγαίνουν σ’ ένα youtube να κάνουν μονόλογο που δεν κάνει ούτε μπάρμπας στο χωριό.

5 Likes

Α, το ειδατε δηλαδη.

14 Likes

Στα αρνητικά σχόλια σε όλους απαντάει…βούλωστο κ βούλωστο…επίπεδο όχι μλκιες…

Είδα το απόσπασμα με τον Ξαρχάκο και ακόμα αναρωτιέμαι πως γελάνε μαζί της, παίζει να χω περισσότερο χιούμορ απ’ αυτήν… ;p

4 Likes

Είχα δει τον χαμό που έγινε στις ειδήσεις, αλλά το είδα με το σκεπτικό μιας ατάκας από ελληνική ταινία που λέει “σε κοιτάω, για να δω ως πού θα φτάσει η αναισθησία σου”. Κι όντως ο τρόπος που μίλησε δεν μεταφέρεται με λόγια.

4 Likes

'Ο,τι πιο εύστοχο ειπώθηκε για δαύτην.

Οκ, δεν ξέρεις τον Ξαρχάκο, σεβαστό…μαθαίνεις ποιος είναι και, το κυριότερο, πως το έργο του έκανε ξακουστή την Ελλάδα στα πέρατα της γης, και βγαίνεις, μωρή, να πουλήσεις υφάκι και ειρωνεία, σε ποιόν; Δεν είναι σάτιρα, είναι ύβρις και θράσος, και, δυστυχώς, πολλά παιδιά την έχουν ως πρότυπο.

2 Likes