αφου θελετε ιταλία πάρτε και τους φλωρο-καλιφορνεζους [B]jet market[/B]
[B]http://www.youtube.com/watch?v=q_yiLEkwfKc&feature=related
[/B]
μονο τουπα
αφου θελετε ιταλία πάρτε και τους φλωρο-καλιφορνεζους [B]jet market[/B]
[B]http://www.youtube.com/watch?v=q_yiLEkwfKc&feature=related
[SPOILER]cat party
creem - a mean day
cross rage - don’t pray
black god this life
b-lines - in the red cusack - holy wood deep sleep - slow down culo - toxic vision dekoder - hate song
face the rail - what a drug
give - going confetti hoax - fagget
hysterese demo
1981 - blind acceptance
lazy dogs demo
mock duck lowly heights
mojofury deep fish tank
social circkle - security force
synthetic id - white walls
rational animals - crumbling buildings
The Bellicose Minds - Oppression Depression
night fever - untitled
blue cross - tough days
royal headache psychotic episode
http://elementaryrevolt.blogspot.com/2011/07/out-on-limb-drowned-lp-2011.htmlout on a limb - drowned[/SPOILER]
[I]Κρίμα που δεν σας έχω μπαμπά-μαμά-παππού-γιαγιά- θείους…
Είστε και γαμώ τους τύπους… [/I]
[COLOR=“DarkOrchid”]…και ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για το καλωςόρισμα!!!
ΟΚ θα σχολιάζω τους δίσκους που ποστάρω (απλά υπέθεσα ήσασταν πιο ψαγμένοι από μένα σ αυτά!)[/COLOR]
[B]ΖΩΑ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ / ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ? Split EP (2011)[/B]
Πρόκειται για ένα split 7? EP των [B]Ζώα Προς Εξαφάνιση [/B]και [B]Ραδιενέργεια[/B], δύο συγκροτημάτων που εδώ και αρκετά χρόνια είναι πιστοί στο πανκ-ροκ/γκαράζ των 70′s και των 80?s. Mια εντελώς ανεξάρτητη κυκλοφορία των εταιριών Two Cave και Lyoma Records.
[FONT=“Comic Sans MS”][SIZE=“6”]ρε βγήκε νέο Zounds γαμώ![/SIZE][/FONT]
Το mic του ρίχνει 10άρι ακατέβατο. Το mic είναι από τα πιο έμπιστα site που παίζουν στο ίντερνετ (και δεν μιλάω μόνο για ελληνικά sites).
νομίζαμε ότι είχαμε ακούσει όλο το 2011 ε;;;; Τα λέμε
κατσε κατσε κατσε… τι εννοουμε? Κυκλοφορει αυτη τη στιγμη στο διαδικτυο καινουριος δισκος zounds??? Τα ηρεμιστικα παρακαλω. Στειλτε λινκ χθες
εδιτ: θενξ σε χελθι. [B]ΜΑλΛΑΚΕΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ Ε.[/B]
Δεν έχω να πώ κάτι καινούριο, απλά να επαναλάβω πως το παρακάτω αλμπουμ είναι άκρως γαμηστερό.
[B]No Problem - And Now This[/B]
31 λεπτά γεμάτα μπουνίδια, ξυλίκια, δολοφονικά μιντ τεμπο, γηπεδικά ρεφραιν και άλλα τέτοια μάχιμα :!:
Ακούστε και συμφωνείστε μαζί μου:
Και υπάρχουν και καλύτερα κομμάτια…
αυτά και τα δυο είναι από το σινγκλάκι, όχι από το δίσκο. εκεί όλα είναι καλύτερα. εφόσον σου άρεσαν, όταν το καλακούσεις, πάνε στους πρώιμους fucked up. πάνω κάτω ό,τι έκαναν οι fucked up κάνουν κι αυτοί. και για να μην πασχίζεις με όλα τα σινγκλς, πιάσε πρώτα το epics in minutes που συγκεντώνει αρκετά από αυτά.
8O:wink: ΜΙΑ λέξη μόνο: [I]Γ-Α-Μ-Ω[/I]
Eχω να πω κι εγώ τώρα το ασχετο μου, αλλα δε μπορω. [B]Perkele[/B] απλά στις 20 κορυφαίες καθαρά punk μπάντες που έχει βγάλει ο πλανήτης γη.
Απλοί, αληθινοί, όμορφοι, ανθρώπινοι
Το γνωρίζουμε αγαπητέ οτι τα 2 κομμάτια δεν είναι απ τον δίσκο αλλά δεν έχει άλλα στο youtube
Επίσης γνωρίζουμε και για Fucked Up
Το Hidden World νομίζω όμως οτι είναι το πιό ολοκληρωμένο από Fucked Up. Απλά τα πρώιμά τους είναι πιο “in your face” και μικρά σε διάρκεια.
Στηρίζουμε όπως και να χει αν και το φετινό τους είναι λίγο κούραση…
Οι [B]Rational Animals[/B] εξελίσσονται σε μεγάλη αγάπη!
Punk-rock όπως πρέπει να παίζεται! Σχεδόν μέταλ!
Και το φοβερό εξώφυλλο του δίσκου τους “Bock Rock Parade”:
Edit: Η εταρεία τους δίνει δωρεάν λινκ για κατέβασμα [U]εδώ[/U]
100% όμως!
Tι να λέμε, δίσκοι σα το [B]stories from the past[/B] σπανιζουν.
Ακόμα κλαίω που το 2005 δε με είχε αφήσει η μάνα μου (!) να πάω. Ασταδιάλα. Δείτε γιατί κώλολόγους οι πιτσιρικάδες χάνανε τα λαιβ παλιότερα:lol:
Πω ρε φιλε τι μου θυμισες…
To 2005 ηταν απτα καλητερα oi! live που παιχτηκαν στην Ελλαδα γιατι δεν ηταν τιποτα κωλογεροι αλλα ηταν ακριβως στη καλητερη στιγμη τους!Οπως και οι ON FILE που ειχαν ερθει 2 χρονια μετα και ημουν απτους λιγους που ηταν και στα 2 λαιβ:)
Ειδηκα για PERKELE μαζευα ενα μηνα λεφτα για να κατεβω Α8ηνα!
Κορυφαιο λαιβ!
Στο τελος ολοι αγκαλια να τραγουδαμε heart full of pride
Απτα αστεια τις βραδιας τοτε ηταν που φωναζαν μερικοι στον πακιστανο μπασιστα των PERKELE “παιξε skrewdriver!” και αυτος εκανε με το χερι του οκ:lol:
γενικά σουηδός είναι (ασχέτως χρώματος)
σουηδος πακιστανικης καταγωγης το ποιο σωστο
οι [B]snigmord[/B] κυκλοφόρισαν το πρώτο τους ντέμο μέσα στο 2011, το οποίο δεν βρίσκω να κατεβάσω. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν όλα τα κομμάτια του στο soundcloud τους. Πολύ καλό γενικά, δεν είναι assassinators αλλά έχει κάποιες σημειάρες/μελωδιάρες. Πιο επιθετικά ριφ, και λίγο πιο τουπα τουπα καταστάσεις, κατα τ’ αλλα στο ιδιο υφος.
Επίσης, είχα για κανα χρονο στο περίμενε το [B]i disse morke tider[/B], Εp του 2011 από [B]assassinators[/B] γιατί πολύ απλά το’ χα ξεχάσει. Και τώρα δε το βρίσκω με τίποτα στο ιντερνετ προς κατέβασμα. Οποιος εχει λινκ πλιζ πμ.
[B]Grey Matter - Take It Back, Ep[/B] (1985, Washington DC)
[B]http://www.youtube.com/watch?v=ceuK63hDhTY[/B]
:bounce: