Rocking Νέα - Παράπονα

Σε περίπτωση που σχολιάζετε το γεγονός ότι ένα στα δέκα/δεκαπέντε νέα μας αναγκάζει τον αναγνώστη να κάνει το ‘κλικ’ για να δει την είδηση και να μην την μαθαίνει π.χ. από τον τίτλο ενός Facebook post δίχως να μας επισκεφθεί καν, με άλλα λόγια δίχως να μας δώσει το ‘καύσιμό’ μας που είναι απλά το πάτημα του ποντικιού, δεν το θεωρούμε κάτι μεμπτό - ειδικά από τη στιγμή που οι τίτλοι που αναφέρατε δεν υπόσχονται κάτι άλλο από αυτό που δίνουν. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι δεν είναι ενοχλητικό για τον αναγνώστη, όχι περισσότερο ενοχλητικό από το γύρισμα της σελίδας ενός βιβλίου, πάντα με σεβασμό στον αναγνώστη και δίχως να το παρακάνουμε.

Εκ της διαχειρίσεως.

Θέλω να μάθω ποιο είναι το έπαθλο που θα κερδίσει αυτός/ή που θα ανακυρηχθεί “Αγαπημένος συντάκτης του Rocking.gr:sunglasses:

Δεν το λες με παραάπονο να φανταστώ :stuck_out_tongue:

Μπήκε πέρσι αυτό… μάλλον στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας. Κίνητρο για βελτίωση ορ σάμθινγκ και δεν υπάρχει έπαθλο, μόνο ηθική ικανοποίηση

Όλα εγώ;

1 Like

χαχα… κομματάκι υπερβολικό, αλλά θα εισηγηθώ την πρότασή σου

1 Like

Oφφ τόπικ εδώ, αλλά δεν έχει και θρεντ και δεν φτιάχνω για να πω μια πρόταση. ;p Πολύ το απολαμβάνω αυτό το to enter pagan ε, μπράβο σας. :black_heart:

5 Likes

Ευχαριστούμε θερμά! Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς απολαμβάνουμε ιδιαίτερα να το γράφουμε!

Τα κυρίως εύσημα φυσικά στον @apostolisza8 που είναι εμπνευστής και πατέρας της στήλης. Εγώ τον σιγοντάρω και φροντίζω να μην αφορά μόνο το black metal!!

4 Likes

Βλέπω tag και μετά τίτλο thread και λέω “ωχ, τι βλακεία έγραψα;”

Ευχαριστούμε ειλικρινά πάρα πολύ! Να πω την αμαρτία μου δεν είχα ιδέα πως αυτό το πράγμα που είχα σκεφτεί θα μπορέσει να στηθεί, βέβαια με τον Αντώνη το οργανώσαμε όσο πιο ρεαλιστικά μπορούσαμε, και ας λέει πως απλά σιγοντάρει, αλλά so far, so good υποθέτω.

Είναι όντως απόλαυση όλη η διαδικασία. Ελπίζω να εξελισσόμαστε με κάθε νέα έκδοση.

Σε πρώτο πλάνο έρχεται η θεματική και σε δεύτερο ο δίσκος και το ιδίωμα, οπότε, όχι δεν έχει / θα έχει μόνο black metal !

4 Likes

Χαχαχα @Aldebaran καλά κάνεις. Έγραψες και για το workingmans, ήταν απρόσμενο αυτό και πολύ πολύ όμορφο… <3
Η σύλληψη πάντως και αυτή η μορφή του διπόλου που έχετε επιλέξει, η ένωση των κομματιών (και σαφώς όλα τα ενδιάμεσα) είναι άκρως ενδιαφέρουσες κι όλο το αποτέλεσμα είναι πολυ ιδιαίτερο-και φρέσκο!
Αυτά, σταματώ, keep up the good work! ^-^

3 Likes

Απρόσμενο δεν λες τίποτα!

Όταν είχα(με) καταλήξει στην θεματική εκείνου του edition, θυμάμαι απλά να πονάω μέσα μου ζητώντας από τον Αντώνη να βρει τίποτα από την ανάποδη. Ο τύπος έσκασε με αυτήν την τρελή πρόταση σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Μετά υποστηρίζει πως δεν έχει ακούσει οτιδήποτε έχει κυκλοφορήσει :stuck_out_tongue:

4 Likes

Το γράφω εδώ . Φοβερό το αφιέρωμα για τα 100 ελληνόφωνα άλμπουμ. Μπράβο σε όσους πήραν μέρος.

Κάντε καφεδακι (μπορεί να χρειαστεί κ 2ο) κ καλή ανάγνωση

8 Likes

Πολύ όμορφη η προσπάθεια του παραπάνω αφιερώματος, ένας Λοιζος πιστεύω χωραγε κάπου…

4 Likes

Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ!

Μια σημείωση μόνο, η ιδέα αφορούσε ελληνόφωνα άλμπουμ από παρακλάδια του rock. To πως οριοθετείται αυτό, θεωρώ πως το εξηγεί η εισαγωγή του Κώστα, στον βαθμό που ήταν εφικτό.

Κατά τα άλλα, αναγνωρίζοντας πως υπάρχουν σίγουρα παραλείψεις, ελπίζω οι μουσικές που περιέχονται να ξυπνήσουν ιστορίες και αναμνήσεις σε όσους το διαβάσουν όπως έκαναν και σε εμάς!

7 Likes

Το μόνο κουραστικό ήταν η εισαγωγη :stuck_out_tongue:

Κατά τ αλλά περίμενα με ανυπομονησία τους Χάσμα κ όταν εμφανίστηκαν είπα “ναι ρε!!!”

Το λέω παντού ότι αν έκαναν τώρα ένα λάιβ θα είχαν 5 6 χιλιάρικα. Δηλαδή δεν έχω συζητήσει με κάποιον γι αυτούς κ ν ακούσω αρνητικά. Μόνο καυλα. Άντε ρε μαλακές. Εσείς κ να γυρίσει ο Izzy στους guns κ μετά ας πεθάνω. (Κ Αρειαναρα πρωτάθλημα :grin:)

2 Likes

Τέλειος! Συμφωνώ σε όλα εκτός από το τελευταίο, είπαμε :stuck_out_tongue:

Είναι μοναδικό το συναίσθημα αυτής της μπάντας.

Επίσης, οφείλω να αφήσω αυτό εδώ γιατί θα τραγουδιέται και αυτό το βράδυ (μου έχουν κολλήσει άπειρα τραγούδια εξαιτίας του αφιερώματος):

4 Likes

Ένα μικρό και random update για τους Χάσμα.

Πέρσι είχα ένα θέμα με το ίντερνέτ μου όταν μετακόμιζα. Οπότε είμαι στη δουλειά και η μάνα μου έχει πάει στο σπίτι μου να ανοίξει στον τεχνικό κλπ.

Γυρνάω από την δουλειά, μου λέει η μάνα μου

  • Ο τεχνικός ήτανε μεταλάς. Είδε τις κιθάρες και τους ενισχυτές σου και με ρωτούσε για σένα, κατάλαβε ότι είσαι κι εσύ.
  • Έλα ρε μάνα, κουλ, καλή φάση.
  • Έπαιζε και σε μια μπάντα ντράμερ μου είπε, θα τους ξέρεις.
  • Έλα ρε ποια;
  • Χάσμα νομίζω; Κάτι τέτοιο.

Παγωτό ο Θανούλης. Αρχίζω να χτυπιέμαι κλπ, ο ντράμερ των Χάσμα έχει πατήσει πόδι στο σπίτι μου και groupieκή υστερία.

Με τα πολλά, η θεάρα μάνα είχε κρατήσει το τηλέφωνό του. Τον πήρα cold call και του εξέφρασα την λατρεία μου και τα σχετικά. Και να μην τα πολυλογώ, γαμάτο παιδί ο Γιάννης, συμφώνησε για τις metal επιρροές της μπάντας και μου τόνισε πως γι’ αυτόν οι στίχοι έκαναν την διαφορά. Τέλος, μου είπε πως δυστυχώς δεν υπάρχει καμία περίπτωση για reunion, τόσο για πρακτικούς λόγους, δουλειές, παιδιά και τα σχετικά, όσο και για προσωπικούς λόγους, ότι δεν τα βρίσκουν σήμερα τόσο πολύ και έχουν πάει σε άλλη φάση.

Ένα παντοτινό απωθημένο που λογικά, θα μείνει απωθημένο.

Ας αρκεστούμε σε ό, τι έχουμε…

10 Likes

Το internet στο έφτιαξε;

3 Likes

Δυστυχώς για όλους σας, ναι!

3 Likes

Ήμουν έτοιμος να σε ταγκάρω να πεις την ιστορία, να το ξέρεις ε :stuck_out_tongue:

1 Like

Τεράστιοι οι Χάσμα και live ήταν πραγματικά φωτιά…
Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί, ο Παυλίδης έχει κάνει καινούργιο συγκρότημα σε πιο ροκ κατεύθυνση κι έχουν βγάλει δύο EP.
Δεν είναι Χάσμα αλλά έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον…

1 Like