She (Knows)

Μας εφτιαξες την ημερα ρε διαολε :heart_eyes:!

Τι έπος ει ναι αυτό ρε???Μου σηκώνεται η τρίχα κάθε φορά που το ακούω

Νομίζω είναι Chelsea Wolfe - Anhedonia (ft. ERR), που σημαίνει ότι μπορεί να είναι σίνγκλ από κάποιο επερχόμενο δίσκο της λύκαινας.

1 Like

Έχουμε και βίντεο…

5 Likes

Δε ξέρω αν έχουμε βάλει σύνορα ή όρια μουσικά μέσα σε αυτό το thread, αλλά θαρρώ ότι μόνο εδώ θα ταίριαζε να σας συστήσω - για όσους δεν τη ξέρετε - την Ισραηλινή Liraz. Κυκλοφόρησε πριν μερικούς μήνες τον δεύτερό της δίσκο “Zan” (σημαίνει “Γυναίκες” στα Περσικά), ο οποίος είναι ένα σύμπλεγμα electro pop με ελάχιστα Ανατολίτικα και αρκετά Περσικά στοιχεία. Είναι αφιερωμένος στις γυναίκες της ζωής της που μάχονταν και μάχονται για την ελευθερία τους μέσα σε αυτό το σκληρό κράτος. Όπως είπε η ίδια, ο δίσκος δημιουργήθηκε κάτω υπό άκρα μυστικότητα μακριά από τα βλέμματα των αρχών της Τεχεράνης και της μυστικής αστυνομίας. Παρακάτω θα δείτε μία εμφάνιση στο KEXP, από το σπίτι τους βέβαια ελέω συνθηκών. Όλοι τους παίζουν υπέροχα και με τη νεαρά στα πλήκτρα να δίνει ρεσιτάλ. Κι εννοείται, απαράμιλλη χροιά κι ερμηνεία από τη Liraz.

Κι επίσης, σας ρίχνω και αυτό το απίστευτο και πανέμορφο άσμα, στο οποίο η κοπελιά στα πλήκτρα δίνει μία ‘70s αίσθηση τόσο ελκυστική, που σε σημεία μ’ έρχεται στο μυαλό η ατμόσφαιρα του “Fly to the Rainbow” (του τραγουδιού μόνο) των Scorpions.

5 Likes
3 Likes

Πολύ feel good το από πάνω :man_dancing:

Για την Linnéa Olsson έχουμε γράψει τίποτα? Εάν όχι να γράψουμε :stuck_out_tongue_winking_eye:

Έπαιζε κιθάρα στους Beastmilk και Grave Pleasures και μέσα στο 2020 έβγαλε το πρώτο προσωπικό της δίσκο (είχε προηγηθεί ένα ep το 2017) κάτω από το όνομα Maggot Heart

O ήχος της κινείται σε Χαρντ-Ροκ, Ποστ-Πανκ, Χέβι και Πρώτο-Πανκ με πολύ πιασάρικα τραγούδια.

3 Likes

Μια χαρά τα είχε πει :stuck_out_tongue:. Συμπαθέστατη σε όλα της, ωραίο το τραγούδι, θα τσεκάρω.

2 Likes
2 Likes

Μπάνταρα από Γαλλία, σε ήχους post-punk, no-wave, noise και όχι μόνο. Το ποστάρω εδώ γιατί πιστεύω πως θα εκτιμηθεί περισσότερο και δεν θα αγνοηθεί σαν μια άλλη ποστ-πανκ κυκλοφορία :stuck_out_tongue_winking_eye:

Ο λόγος για Princess Thailand. Δεν υπάρχουν και πολλές πληροφορίες για την μπάντα. Πέρσι τον Απρίλιο κυκλοφόρησαν το δεύτερο LP τους με τίτλο We Shine.

Δείγμα…

"𝙒𝙚 𝙖𝙧𝙚 𝙤𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙚𝙙𝙜𝙚 𝙣𝙤𝙬,
𝙃𝙚𝙖𝙧𝙞𝙣𝙜 𝙩𝙝𝙚 𝙘𝙖𝙡𝙡 𝙤𝙛 𝙨𝙤𝙣𝙨 𝙖𝙣𝙙 𝙙𝙖𝙪𝙜𝙝𝙩𝙚𝙧𝙨 "

και ολόκληρο το άλμπουμ…

4 Likes

καητπέρα

2 Likes

Το αλμπουμάκι ψιλογαμησε, ε @Giasonas;

1 Like

so far so good, θελει το χρονο του παρα τα 23 (!) λεπτα διαρκειας

Βγήκε το νέο ep από Lingua Ignota

3 Likes

Τι παίζει εδώ; Πρέπει να τσεκάρω!

Μια μοντερνα Λανα καπως! Πολυ καλα vibes και ιζι λισενιν.
Οραματιζομαι μια συνεργασια με Alex Turner.

**λολ εχει ηδη γινει :joy:

1 Like

Μόνο Shirley.

5 Likes

Από το Dark Nights: Death Metal Soundtrack

4 Likes

Με τρελανε !!!

Περα απο Miss Piss και το τρακ με Εμμα, δεν εκανε πολλα πραγματα η Τσελσι μας στη καραμπινα (εκτος κ αν μας ετοιμαζει εκπληξη).

1 Like