Βαριεμαι να αναλυω πολλα. Λοιπον:
Nightfall: Κομματι με κομματι βελτιωνονταν και σε γενικες γραμμες ηταν οκ. Απο μακρια τους ειδα, κατω απο σκια, αρα δεν εδωσα και τοση σημασια ομως.
Moonspell: Οκ, αν ηταν βραδυ θα ηταν εμπειρια. Παρ’αυτα, πολυ δυνατοι, ωραιο σετλιστ, ενεργεια και εβγαλαν γουστα!
Gojira: Μετα πηγα και για Gojira λοιπον, ΑΞΙΑ οι Γαλλοι, εδωσαν πονο και γουσταραμε. Μεγαλη μπαντα!
Mastodon: Ξαπλωμα στα γρασιδια-δεν μου αρεσουν τοσο.
Slipknot: Ακουσα 2-3 κομματια που μου αρεσαν, αλλα ποτε δεν μου εκαναν κλικ. Κατι Duality και Heretic Anthem που ακουσα μου φανηκαν πιο ενδιαφεροντα, αλλα σε γενικες γραμμες δεν τρελαθηκα γιατι δεν γουσταρω τοσο.
Rotting Christ: Ελαχιστα ειδα, καλα παιζανε. Sign Of Evil Existence 8)
Iron Maiden: Ε πρωτη φορα εβλεπα, ειχα πορωθει την ζωη μου, ξελαρυγγιαστηκα, στο Iron Maiden παρακρουση πριν καν μπουν τα drums, στο Dance Of Death ανατριχιλα, Hallowed Be Thy Name προσκυνημα και Evil That Men Do παντρευομαι την μελωδια στο ιντρο. Α και 2 Minutes To Midnight απο τα πρωτα κομματια που ακουσα, γουσταρα! Σιγουρα κακη-νεροβραστη αρχη, αλλα ανεκαμψαν! Coming Home μου αρεσε! Σε γενικες γραμμες με αφησαν υπερευχαριστημενο!