Speed/Thrash Metal κυκλοφορίες


Φρεσκαδούρα αυγουστιάτικη. Το δεύτερο άλμπουμ των Satan’s Taint, μπάντα του Bobby Gustafson, της κιθαριστικής ψυχής των Overkill, once upon a time.
Α ρε Bobby, τι riff machine αυτός ο άνθρωπος. Το πρώτο τους είναι ακόμη καλύτερο για μένα αλλά δεν βρίσκεται εύκολα, μόνο κανένα soulseek για όποιον ενδιαφέρεται.

Αν και θυμίζει αρκετά Destroyer 666, δεν παύει να έχει τραγουδάρες. Ευχάριστη προσθήκη για φέτος, θα μείνω όμως με τους Inculter προς το παρόν. Από κοντά για την black thrash τριάδα και οι Alcoholocaust.

Tech thrash κανείς; Έχει και ωραία διασκευή.

θα μπορούσα να το βάλω και στο Black Metal νήμα, αλλά νομίζω ότι εδώ ταιριάζει καλύτερα. Πρόκειται για μια one man μπάντα από το Aberdeen που παίζει κάτι μεταξύ speed, thrash και black metal.

Θυμίζει μπάντες σαν τους Toxic Holocaust, τους Midnight ή ακόμα ακόμα τους Venom. Μη γελιέστε όμως, παρά την ταχύτητα αυτό που ξεχωρίζει είναι τα RIFF.

O τύπος είναι εξαιρετικός (και πιτσιρικάς) και έχει ηχογραφήσει τα πάντα. Όλα είναι πολύ προσεγμένα, ακόμα και η παραγωγή κεντάει και δε θυμίζει σε τίποτα “bedroom project”.

4 Likes

Όποιος δεν τους έχει ακούσει, ας το κάνει με κλειστά μάτια χθές.
Το προηγούμενο άλμπουμ (coalmugating darkness) τους έσπερνε και αυτό συνεχίζει στον ίδιο ρυθμο.
Πιο πολύ Speed με black metal φωνητικά, φοβερά riff και ταχύτητες.
Περιμένω το επόμενο βήμα τους

2 Likes

Φρεσκαδούρα, τρελαμένο tech-thrash, έμπνευση, παραγωγάρα, ριφφάρες, ΣΟΛΑΡΕΣ, συμμετοχή Kelly Shaefer (Atheist) και Doug Piercy (Heathen) με 2 απανωτά σόλο σε ένα κομμάτι και BONUS Atheist Cover :slight_smile:
Με τρέλα!!!

Και άλλη μια τρελή θρασιά, pure as fuck.


Πολύ καλή ανακάλυψη από λίστες Τοπ 10…enjoy

4 Likes

πολύ ωραίο το monomania


Άκουσα και τον προηγούμενο, έχω πάθει πλάκα.

2 Likes

Camera Obscura (Caravaggio Specular version)

tinautoi reeeeee

1 Like

Εμ, δεν παρακολουθείς το topic!

Πρόσφατα έβγαλαν καινούριο LP, το Monomania το οποίο δεν έχω ακούσει ακόμα. Εφόσον έπαθες πλάκα με το Contra Omnes θα σου αρέσει σίγουρα το ντεμπούτο τους και ίσως λίγο παραπάνω το ΕP τους!

1 Like

Χεχε τα διαμαντάκια δεν χάνονται ευτυχώς. Το Monomania άκουσα πρώτα, 2 πόστς πρίν το ανέφερα, και μετά έψαξα και άκουσα τον προηγούμενο.

Για μένα χτυπάει jackpot ότι άκουσα μέχρι τώρα, tech-thrash οργασμός πασπαλισμένος με την παράνοια των Atheist και bonus φωνητικά που ώρες ώρες νομίζεις ότι ακούς Dickinson :stuck_out_tongue:

2 Likes

Αν και αναφέρθηκε στο αφιέρωμα δεν θυμάμαι να το είδα στο thread, αξιαγάπητο πραγματικά.

3 Likes

+1 στο(ν) Hellripper. Μια απόλαυση.

Μαζί με τους Χιλιανούς Ripper και το δικό τους EP, μάλλον τα κορυφαία μου για το 2019, από άποψη απόλαυσης.

2 Likes
3 Likes

Κομματαρα όπως και το άλλο το 9λεπτο που ανέβηκε. Το περιμενω πως και πως…

2 Likes

ΔΙΣΚΑΡΑ

Μπόλικες πινελιές απ’ όλο το extreme φάσμα και γενικά πουτάνα όλα

3 Likes

Ειδα να το εκθειαζουν αλλου και οντως οσο ακουσα ειναι πολυ καλο, εχει την απαραίτητη λυσσα και δυνατο μπασο
1 Like

Ίσως η κορυφαία και πιο σταθερή μπάντα από αυτές που δημιουργήθηκαν με το νέο κύμα thrash.
Πολύ ωραίο τραγουδάκι
2 Likes

Βγήκε το νέο Havok. Ευχάριστο άκουσμα, από τους δίσκους που ακούς χωρίς πρόβλημα αλλά ξεχνάς μόλις τελειώσουν. Καλύτερο από τον προκάτοχο του, σε καμία περίπτωση δε φτάνει τα Time is Up ή Unnatural Selection.

Στα πιο σημαντικά νέα, οι Nekromantheon είναι στο στούντιο και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν έπειτα από 8 χρόνια τον διάδοχο ενός από τα καλύτερα άλμπουμ της δεκαετίας που μας πέρασε.

4 Likes

Blackened thrash

6 Likes